Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zcjufhvnxc

mąż zapytał mnie dzisiaj a co Ty się ostatni tak zaniedbałaś?

Polecane posty

Gość zcjufhvnxc

odpowiedziałam: bo na czymś muszę oszczędzać, żeby dzieci miały co jeść.. i chyba dopiero wtedy do niego dotarło, że od 4 miesięcy nie przynosi wypłaty do domu.

oj ale to chyba on te 4 miesiące powinien był się zaniedbywać to może by zajarzył wcześniej ??;)

Gość smutne lub nie
Jeśli to kawał to sprzedam go dalej, jeśli nie to też sprzedam dalej.

Gość zcjufhvnxc
4 miesiące temu zwolnił się z pracy. i przez 4 miesiące "odpoczywał". resztę miał w dupie...

Gość muzina z Polski
jak to sie zwolnil? ma dzieci i sie zwolnil?

Gość zcjufhvnxc
tak.. powiedział, że musi poszukać coś lepszego. i zamiast najpierw poszukać, a później się zwolnić, to u niego na odwrót. a że brakuje pieniędzy zauważył dopiero po tym, że żona dawno u fryzjera nie była..

Gość zcjufhvnxc
a żonka oczywiście pracuje...

no to chyba stac cie na fryzjera? to nie wydatek rzedu 200 zl isc i sie ostrzyc :P

Gość zcjufhvnxc
jak mam do wyboru kupić dziecku nowe buty lub pójść do fryzjera?

zreszta, jak moglas pozwlolic mu sie zwolnic? obowiazkiem rodzicow (a w szczegolnosci faceta) jest utrzymywac chociaz dzieci

Gość Raskaa
Ellinka--wiesz,dla niektórych 20 zł na fryzjera to za drogo,bo np.dziecku można za ta kwotę coś kupić.

a poza tym qrde nie pojscie do fryzjera przez pare miesiecy to jeszcze nie taka tragedia, wystarczy sie jakos uczesac i jest ok

Gość zcjufhvnxc
no wybacz, nie wiem w jakim świecie Ty żyjesz, ale tutaj u nas, jak ktoś chce się zwolnic, to w firmie nie pytają żony o zgodę.

no widocznie twoj maz ma nie pokolei w glowie skoro zwlania sie i ni ema dochodow zeby utzymywac siebie i rodzine :o wiec raczej chodzilo mi jak moglas go nie przekonac zeby ejdnak sie nei zwalknial (chyba ze wczesniej nie uprzedil- ale to swiadczy o jego wybitnym idiotyzmie:o)

Gość zcjufhvnxc
a poza tym temat chyba nie był o mojej fryzurze, tylko o moim mężu, z tego co się orientuję...

Gość wertyuiop
a tej pracy szuka chociaż czy lezy do góry brzuchem tylko?:O

no dobra, ale sama wspomnialas o fryzjerze :P a temat jakby nie bylo jest i o twoim mezu :P nie mam jeszcze meza, ale jakos nie wyobrazam sobie, zeby nagle sie (sam) zwolnil i nie lozyl na utrzymanie, tym bardziej jesli sa dzieci :/

Gość liliwanilikiki
to malo jeszcze wiesz o zyciu....

Gość zcjufhvnxc
mówi, że szuka. kilka razy był na jakimś spotkaniu trzy razy chyba, ale jak do tej pory nic z tego. do gory brzuchem nie leży, pomaga mi w domu. ale wolałabym żeby znalazł pracę, w domu sobie sama poradzę. jakoś do tej pory sobie radziłam i było git.

wystarczajaco duzo zeby mozna bylo sie wypowiadac. mialam ojca, dziadka, brata, wujkow itp i jakos zaden z nich nie zwalnia sie, nie zostawia utrzymania zonie bo chce miec lepsza prace :o

Gość zcjufhvnxc
no faktycznie... że tez ja głupia 9 lat temu nie przewidziałam, że on się z pracy zwolni. przecież to było takie oczywiste. mam teraz za swoje...

Gość liliwanilikiki
hehe to ciesze sie ze jestes taka porzadna i pracujesz bo dzieki twoim podatkom ja nie musze:)

Gość Muller
co za nieudacznik! 1) wytknąc zonie cos takiego? 2) jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym! rodzina,utrzymanie dzieci to priorytet! i wgl jak mozna na dupie siedziec. Kiedy firma mojego taty zostala podpalona, siedzial w domu 6 miesiecy i mimo ze pieniadze byly, to wariował od nieróbstwa! skandal!

ekhym...Ja rozumiem, że można narzekać na męża, który nie przynosi forsy do domu, bo nagle mu się odechciało pracować... Ale nie można potępiać kobiety, która sobie takiego faceta znalazła i postanowiła z nim być...Miłość albo coś tam jeszcze - to miłość albo coś tam jeszcze. XD Bezsensowne obrzucanie się obelgami jest dziecinne i zamiast znaleźć na to jakąś radę to wy się wyzywacie od najgorszych... Powinnyście pomóc w rozwiązaniu problemu pani zcjufhvnxc, jeśli przeszłyście coś podobnego... Ja proponuje danie mu do zrozumienia, że skoro jest "głową rodziny" i chce zachować ten tytuł, to powinien za swoje zarobki utrzymywać rodzinę. Jest kryzys i nie można sobie pozwolić na jedynie prace domowe...