Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Philis

zdradziłam swojego chłopaka z kolegą z klasy i się zakochałam ..

Polecane posty

Gość Philis
Co w takim wypadku ja moge tutaj zrobić .. chciałabym z nim porozmawiać ale nie mogę też się mu narzucać, jeżeli będzie chciał to się odezwie, takie jest przynajmniej moje zdanie . a Ty jak uważasz ?

Nadal jesteś z tym chłopakiem prawda? Ja uznałbym, że sama nie wiesz czego chcesz... Że z jednej strony On powinien się zaangażować, ale z drugiej boisz się podjąć, stanowczych, pewnych kroków. Skoro uważasz, że Twój obecny chłopak Ci nie odpowiada to się rozstańcie...

Gość Dont Touch me
zaraz , zaraz. To Philis zakochała się w Kubie a Monika kocha swojego chłopaka a więc wszystko jest dobrze zrozumiałem prawda?

Gość Philis
To już jest kolejny dobry temat odnośnie mojego obecnego chłopaka. Tak, masz rację , nie wiem czego chcę . Nie zakończę tego bo to przywiązanie, będzie mi go brakowało a jak po pewnym czasie okaze się, że chce do niego wrócić .. to jest chore. Proszę pomóż mi .

Jak mam Ci pomóc? Życie to sztuka podejmowania decyzji, Ty jesteś pełnoletnia i masz tą świadomość... Mówi się, że kto nie zaryzykuje ten nie wygrywa. Najpierw przede wszystkim zastanów się czy warto kończyć obecny związek i co Ci tak naprawdę przeszkadza.

Gość Philis
Miedzy mna a obecnym moim partnerem jest spora różnica wieku. Po tym co przeżyłam z Kubą praktycznie wszystko mi przeszkadza w tym związku, denerwuje mnie to nawet jak chce mnie pocałować mój obecny, oddalam sie od niego, uczucie to chyba już sie wypaliło, a tak go kochałam ..

Popieram swoich rozmówców - dziewczyna, która raz zdradziła swoją połowę prawdopodobnie znowu to zrobi. Tyczy się to również chłopaków;p Będziesz na imprezie, na której nie będzie Kuby, spotkasz jakiegoś przystojniaka i zaczniesz się z nim całować. Moim zdaniem masz szczęście -> gdyby był to jakiś inny chłopak, niż Kuba mógłby Cię wykorzystać w o wiele gorszy sposób. Powinnaś się szanować. Masz teraz szansę żeby do tego nie wracać (tak wiem, że to trudne) i zacząć następny etap, w którym dominować będzie szacunek dla swojego ciała i wartości, które towarzyszą Ci w życiu.

Gość Philis
NIe w tym mój problem bo właśnie nigdy mi się nie zdarzyło zdradzić kogoś , to był 1 raz. wydaje mi się, że do Kuby czułam już coś wcześniej chociaż nie zdawałam sobie z tego sprawy, zawsze mi imponował. jest taki czuły a tego nie ma u mojego faceta dlatego zwróciłam na Kube uwage ..

Gość Zdradziłam
jestem w takiej samej sytuacji jak ty tylko że ja świadomie spotykałam się z kolegą ze szkoły mam chłopaka a z dominikiem widywałam się wyłacznie w szkole pisaliśmy ze sobą ale to mi nie wystarczało i zaczeliśmy się umawiać przez jaieś 2 tygodnie było dobrze bo miałąm i swojego chłopaka i dominika ale w końcu oznajmił że nie chce być tym drógim i kazał mi wybierać albo on albo chłopak no i wybrałam chłopaka bo nie potrafiłam go zostawić-przywiązanie;( jestem ze swoim chłopakiem a z dominikiem na zwykłe cześc w szkole.... bał się chyba tego że jak zdradzam chłopaka to jemu zrobie to samo....