Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Philis

zdradziłam swojego chłopaka z kolegą z klasy i się zakochałam ..

Polecane posty

Gość Philis

Philis to moje drugie imie po alkoholu .. Zazwyczaj jak popiję nie jestem sobą i wtedy wychodzi ze mnie Philis, oczywiście Philis i Ja ( moje prawdziwe imie to Monika) to jedna osoba. Tak właśnie było wtedy .. Ale może zacznę od tego, że chodzę do 2 klasy liceum. Z Kubą poznaliśmy się w 1 kl liceum. Normalny chłopak, wysoki, niebrzydki, cichy, grzeczny, mieszkający poza miejscowością gdzie znajduję się nasza szkoła - dojeżdżający, bo to niedaleko. Oczywiście nic nie poczułam do niego na początku.. Muszę przeskoczyć bo w tym czasie jaki i do maja 2009 roku nic się nie działo. Rozmawialiśmy w szkole, żartowaliśmy. Tak jak z każdym. Pominęłam jeszcze bardzo ważny szczegół, a mianowicie to ,że mam chłopaka, którego bardzo kocham ( tak mi się przynajmniej wydawało). Ostatnio odbyła się impreza klasowa, na którą nie miałam zamiaru się wybierać, ale się wybrałam. Oczywiście był tam on - Kuba. Mój chłopak był w tym czasie poza miastem. Oczywiście był alkohol - pojawiła się i Philis. Z Kubą oddaliliśmy się od tej całej imprezy. Zapomniałam dodać, że podczas gdy juz każdy był podpity zaczelismy ze sobą flirtować .. siedzieliśmy obok siebie, przytuleni i nagle ja zaczełam coś mówić o buziaku- dostałam buzi w policzek z chwilą kiedy powiedziałam, że słaby dostałam w usta. Wyszlismy zaczelismy się całować. Mija tydzien i teraz wiem, że nie jest mi obojętny, myśle o nim. Rozmawiałam z nim o tym. Mówi, że to jest tez dla niego trudna sytuacja bo ja mam chłopaka. Napisał mi, że nie czuje tego co ja. Wydaje mi się, że tylko ze wzg. na to, że jestem innym. W klasie ze sobą nie rozmawiamy, nawet na niego nie patrze. A chciałabym aby on odwzajemnił to co ja czuję .. Co robić ?

Gość czakalakaxxxxxx
"philis" hahahah :D

Gość dziecie moje
fajny esej na mature z polskiego

Gość sadsadsa
philis :D taki mr hyde :D sprawia ze chcesz sie puszczac na prawo i lewo :D

Gość Philis
Czy ten temat ma się " co sądzicie o moim pseudonimie "philis" " ? Nie potrzebuję tutaj głupich komentarzy. Proszę o wypowiedź normalnych ludzi.

gdybyś była starsza i mądrzejsza, to byś wiedziała, że coś takiego to objawy delirium tremens, poucz się trochę matematyki i równiań różniczkowych

Gość jebniętaś małolato
:classic_cool:

Gość TereFereKukuu
dobrze, że nie dałas dupy :D kto takim dzieciom alkohol daje? tak wiem -same biorą. A potem : Mamo jestem w ciąży!!!!!

ale mnie fascynuje...czemu philis, a nie poczciwa polska kunegunda czy balbina? :classic_cool: jesli tam jest napisane, to sorry, ale nie chce mi sie calego czytac

to ze do ciebie nic nie czuje, potraktuj jako kare za ZDRADE...

Gość Philis
Faktycznie delirium tremens możemy przyrównać to tego co ja teraz czuję .. Wydaje mi się, że przed komputerem posiadały takie dewoty zakompleksione , które dowartościowują się najeżdżając na osoby z problemami ..

Zajebisty początek, coś w stylu:\"Zdradziłam chłopaka z Tobą, ale Ciebie nigdy nie zdradzę\" -> KTO TO KUPI?

Gość Philis
mam nadzieje, że zawita tu jeszcze ktoś sensowny ..

Gość czakalakaxxxxxx
muahahahahahaa philis :D hahahahahahaha

Nic nie możesz poradzić... Jaki facet Ci po takim czymś zaufa?

Gość Philis
Sugerujesz może, że on nie odwzajemni tego uczucia dlatego, że zdradziłam z nim mojego chłopaka i taka historia może się powtórzyć jeśli będziemy razem ?

Gość Philis
no więc kochana Carolyno .. nie dowiesz się dlaczego philis :)

Nie... sugeruje, że poważniejsze znajomości buduje się na zaufaniu. A tym zachowaniem na pewno nie pokazałaś, że jesteś osobą, której zaufać można.

Gość Philis
Ciężko mi jest z tym wszystkim, gdyż mój chłopak nie ma pojęcia o zaistniałej pod jego nieobecność sytuacji .. i się nie dowie. Jeżeli chodzi o Kubę to wiem, wręcz jestem przekonana, że nie jestem mu obojętna tylko nie mam pojęcia dlaczego on nie chce się do tego przyznać ..

Zapewne się do tego nie przyzna... Sam bym się na jego miejscu do tego nie przyznał.

Gość Philis
dlaczego ? skoro wie co poczułam do niego ..

ja mam swoje zasady, których się trzymam... gdyby człowiek w każdym wyborze kierował się sercem, to daleko byśmy nie zaszli.

Gość Maciej21tor
2 liceum i już amory ? Weź sie lepiej za ksiązki. Ja mam 21 lat i nie myśle nawet o takich sprawach zboczonych jak Ty.

Gość Philis
Chciałabym się zbliżyć do niego. Mieliśmy taki dobry kontakt wcześniej, przed tą cała sytuacja a teraz to ani słwem się nie odzywamy do siebie. Od tego czasu nawet nie skierowałam wzroku w jego strone ( no może wtedy kiedy nie widział) za to moja koleżanka wiele razy złapała go na tym jak na mnie patrzył. Nie chce już wracać to tego co się wydarzyło i rozpamiętywać to jakby nie wiem co się stało, przecież to jedynie pocałunek .. Chciałabym wiedzieć to on teraz sobie myśli, co mu w głowie siedzi a myśli bo sam mi o tym powiedział ,,

Zapewne ma dylemat i wstrząsa nim niepewność...

Gość Philis
Do Maciej21tor Człowieku Ty chyba mylisz liceum z gimnazjum . W 2 liceum ma się już 18 lat a co za tym idzie, jest się pełnoletnim.