Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ijijijijijjijjiij

Czy zauwazyliscie ze faceci z tego mlodszego pokolenia

Polecane posty

Gość ijijijijijjijjiij

(chodzi mi mniej wiecej o aktualnych 17-22 latkow jest ) sa o wiele barddziej przystojni niz ci obecni starsi, ktorzy kiedys byli w ich wieku?? ogolnie to mlode pokolenie jest o wieeeeele ladniejsze niz ludzie z rocznika powiedzmy 70 i poczatek 80tych

Gość małgorzataK.
w tamtych czasach przynajmniej faceci byli facetami a nie pięknisiami przeglądającymi się co chwila w lustrze. taki 20latek mógł zostac ojcem i sobie z tym radził a teraz...szkoda gadać, same dzieciuchy.

Gość anglista od siedmiu boleści
Małgorzata ❤️

Gość małgorzataK.
;)

Gość anglista od siedmiu boleści
Pani Małgorzata dobrze prawi :classic_cool: i za to należy jej się buziak 👄 z całego

same dresy i hoolsy 💤

\"....niz ludzie z rocznika powiedzmy 70 i poczatek 80tych\".....Wypraszam sobie:D Uogólniasz Skarbie. Tak w moich czasach jak i teraz są ludzie przystojni, mniej przystojni, no i tacy którym natura urody poskąpiła:) Zapewne jesteś młoda osobą skoro zwracasz uwagę na takie rzeczy. Wraz z wiekiem priorytety się zmieniają. I całe szczęscie. Inaczej ci z ostatniej grupy skazani by byli na wieczną samotność

\"chodzi mi mniej wiecej o aktualnych 17-22 latkow jest ) sa o wiele barddziej przystojni niz ci obecni starsi, ktorzy kiedys byli w ich wieku?? ogolnie to mlode pokolenie jest o wieeeeele ladniejsze niz ludzie z rocznika powiedzmy 70 i poczatek 80tych\" ale ktos sobie otuchy dodaje:P:P:P brawo malgosia:)

Nieprawda , te mlode pokolenie to krypto pedały ... grzywki na bok , farbowane kudly , jakies dziwne spodnie i kiczowate sweterki , no ludzie i to ma byc facet? :O Rzygać mi sie chce :O

Gość
i tak jestem piękny :D :D :D

Gość okko
niestety ale intelektualnie jest odwrotny trend:o poza tym dziewczyny były ładniejsze dawniej... teraz juz od najmlodszych lat sie szpeca jakimis mazidlami i solarami, nie mowiac juz o nadwagach itp

tylko sobie tak wtraciłam. ALe fakt faktem, takie rurki emo i ta cała moda jest obleśna. Tak samo chłopcy joł joł co pod blokiem siedzą.

Nie ,myślę, że to po prostu kwestia mody jaka panuje w danych latach:) Na przykład dawniej modni byli( a co za tym idzie przystojni dla dziewcząt) chłopcy w długich włosach itd. Teraz( nie mówię tu oczywiście o wszystkich!) dziewczęta wolą chłopaczków w dresach tudzież przedstawicieli techno kultury z włoskami na żelu, misternie ułożonymi w ,,irokeza\'\'. Dla takiej 14 latki wiadomo, że ci obecni będą przystojni, a tamte ,,pasztety\'\':P

Oj fakt babki tez nie lepsze , w wieku 15 lat zaczynaja klasc sobie tapete i wygladaja na 20 kilku latki a za kilka lat bede wygladaly na 30 stki :O Nie dziwota ze ostatnio w sklepie nie chciala mi jędza sprzedac piwa . a ID nie mialam , gdzies zapodzialam , nawet legitymacji studenckiej nie chciala uznac , co za pinda 😠

Gość TAKKKKKKKKK
bo maja szanse sie lepiej ubierac...Socjalizm zabral to starszym

Gość nie zauwazylismy
:(

Gość troki od kaleson
teraz są i nawet onucy porządnie nie potrafią założyć, niestety :(