Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ijijijijijjijjiij

Czy zauwazyliscie ze faceci z tego mlodszego pokolenia

Polecane posty

Gość
Jerek dzięki za info :) :)

nawet napewno sa przystojniejsi ale dawniejsi faceci zajmowali sie swoimi kobietami a mlode pokolenie zajmuje sie grami play station i inymi ..dla kobiet nie maja czasu

Dla mnie facet to musi byc facet , z krwi i kosci , nie jakiś wypacynkowaty pajac . A niech ktoryś nogi mi ogoli , to zatluke 😠

Gość ze starszego pokolenia
byli równie przystojni a jeszcze do tego, mieli poukładane w głowach no i napewno używali innego słownictwa .Wulgaryzmy w rozmowie z dziewczyną były nie do pomyślenia , obecnie jest to wymiana zdań na tym samym poziomie.Żałosne !

Babinicz no gdzie Amen , to jeszcze nie koniec , nie umieram :P ;);) eh...mi to sie marzy facet z prawdziwego zdarzenia tj w moim mniemaniu : czuly troskliwy opiekunczy z haryzma charakterem temperamentem tolerancyjny znoszacy moje dziwactwa cierpliwy Ktos moze powiedziec ze to jakas mameja , dla mnie nie , facet musi byc jedniczesnie ulegly w pewnych dziedzinach zycia ale jednoczesnie i wladczy , zebym czula sie bezpieczna ale prosze nie mylic slowo "wladczy" z tyranem albo damskim bokserem , co to to nie .

Gość MOrswin
Ruskaja_Djewuszka tylko sobie tak wtraciłam. ALe fakt faktem, takie rurki emo i ta cała moda jest obleśna. Tak samo chłopcy joł joł co pod blokiem siedzą W latach 80' tez były spodnie rurki. A co do przedstawicieli techno ja to ktoś inny napisał, to kiedyś nikt słuchajacy techno nie układała sobie wlosow na żel i z pewnością nie nosił dresu.

mexx ....z tego co czytam to masz poukladane w glowie jak 30 tka:) wiesz czego chcesz i tak trzymac:) i uwierz mi ze duzo takich facetow jest w twoim wieku:)

Jak 30? nie wiem czy uznać to za komplement czy tez obraze . Wychodzi na to ,że myślę jak podstarzała pudernica :O ;) Nie wiem czy są tacy chlopcy , moze i tak ale ja takich nie spotkalam . Ba! żadnego normalnego nie spotkalam :O

mexx....madre,normalne myslenie uwarzasz za pudernictwo....????? mysle ze to byl komplement z mojej strony.....zwlaszcza w dzisiejszych czasach.....:)

hehe nie , piszac "stara pudernica" mialam raczej na mysli to ze moj tok myslenia przypomina poglady statecznej babki po 40 stce wychowanej w dosc konserwatywnej rodzinie :P

zyje z taka prawie 40 tka i wcale nie jest konserwatnywna:P wrecz przeciwnie......:P:P:P

Ale to tylko taki przyklad byl , wiadomo ze wiek nie ma nic wspolnego z pogladami na zycie itd :P Tak czy siak wolalabym byc przecietna dziewczyna ktora woli szalec, dawac dupy na lewo i prawo oraz nie przejmowac sie niczym a tak to ...eh...zreszta szkoda gadac , w kazdym badz razie zylabo mi sie o wiele lżej :P