Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemam siły

Jak przekonac chłopaka do tabletek

Polecane posty

Gość niemam siły

antykoncepcyjnych? Dowiedział się że tam ileś procent jest na wpadke i dla niego to jest za dużo !

Gość to niech rucha inną
wyjście jest bardzo proste. Albo to jakaś marna prowokacja, albo Twój facet to debil jakich mało.

Gość niemam siły
żadna prowokacja, jest studentem informatyki i opiera się na liczbach...

Gość aniiia....
ręce opadają....

a co woli zamiast tabletek? ja bym sie akurat ucieszyla ze nie chce tabletek bo osobiscie jestem przeciwko katowaniu organizmu gownem z hormonami :-(

Gość to niech rucha inną
dziewczyno, trzymaj się od niego lepiej z daleka.

Gość niemam siły
co woli? no właśnie coś co daje 100% czyli tylko Kobieta w ciąży...jednak z tego co wiem to tabletki mają największą skuteczną więc nawet niechce myślec co powie na temat prezenrwatywy. Czemu mam sie trzymac z daleko ?

iles tam procent na wpadke :| sorki ale moze podsun chlopakowi ulotke tam jest wyraznie napisane ze prawdopodobiensto jest mniejsze niz 1% wiec nie iles tam procenty tylko duzo ponizej 1% jesli nie zrozumie to chyba jest tepakiem :|

Gość ja tez tak mam urzadzone
a co stosujecie teraz? to nie mów mu, że bierzesz tabletki, ja swojemu powiedzialam po roku znajomosci, dla mnie było wazniejsze skuteczne zabezpieczenie, niz jego zdanie

Gość niech rucha inną
to nie współżyjcie. Chodzi mi o to, że skoro facet wie, że nie jesteś gotowa na dziecko, to nie rozumiem dlaczego nie chce się zabezpieczać. Więc jest nieodpowiedzialny i ma dziwne do tego podejście. Okej, tez nie mowię że tabsy są najlepsze, ale skoro laska je wybrała, a facet daje jako jedyny argument że NIE BO o coś NIE DAJĄ 100% PEWNOŚCI to coś z nim nie tak. Jakby się powołał na zdrowie, to okej. Na religię, też nawet okej. Ale na takie coś? CO on robi na studiach, że nie ma podstawowej wiedzy z biologi?

Gość niemam siły
edessa --> a każdej ulotce pisze inaczej a swojej mu nie dam bo nie mam :( Z jednej strony mi sie to podoba bo jest odpowiedzialny a z drugiej zabija gdyż pragne tego seksu :(

Gość niech rucha inną
to nie współżyjcie. Chodzi mi o to, że skoro facet wie, że nie jesteś gotowa na dziecko, to nie rozumiem dlaczego nie chce się zabezpieczać. Więc jest nieodpowiedzialny i ma dziwne do tego podejście. Okej, tez nie mowię że tabsy są najlepsze, ale skoro laska je wybrała, a facet daje jako jedyny argument że NIE BO o coś NIE DAJĄ 100% PEWNOŚCI to coś z nim nie tak. Jakby się powołał na zdrowie, to okej. Na religię, też nawet okej. Ale na takie coś? CO on robi na studiach, że nie ma podstawowej wiedzy z biologi?

no akurat jesli chodzi o %% to w kazdej pisze tak samo ze ponizej 1% przy regularnym stosowaniu, jesli nie masz ulotki mozesz znalezc na internecie, wystarczy ze w google napisze nazwe leku i ulotka i ci wyskoczy ulotka dla pacjenta

Gość niemam siły
on po prostu nie chce się kochac bo boi sie o wpadke wiec czy mu cos powiem czy nie to nic nie da. Nierozumiem co ma ta biologia to jego kierunku studiów ?

aha czyli on w ogole kochac sie nie chce heh no to troszke hmm niedojrzały jest :|

Gość kas 89 kk
hej dziewczynki.. powiedzcie mi czy mogłam zajsc w ciąze 10 dni po odstawieniu tabletek anty, ( dzień po krwawieniu z odstawienia ) dodam jescze ze ostatnio moja temperatura w pochwie wynosi ponad 37.0 czesto 37.3 a ostatnio nawet miałam 37.4 .. Bardzo chce miec maleństwo.. na test jest jescze za wczesnie -jeden robiłam ale( -) .. ten test zrobiłam 8go dnia od stosunku.. co proponujecie??

Gość niemam siły
chce tylko sie boi wpadki, sex oralny też jest od nie dawna ale współżycia nie ma choc 4 lata ze sobą jesteśmy :(