Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kas 89 kk

jak się zaciążyć??

Polecane posty

Gość kas 89 kk

hej dziewczynki.. powiedzcie mi czy mogłam zajsc w ciąze 10 dni po odstawieniu tabletek anty, ( dzień po krwawieniu z odstawienia ) dodam jescze ze ostatnio moja temperatura w pochwie wynosi ponad 37.0 czesto 37.3 a ostatnio nawet miałam 37.4 .. Bardzo chce miec maleństwo.. na test jest jescze za wczesnie -jeden robiłam ale( -) .. ten test zrobiłam 8go dnia od stosunku.. co proponujecie??

Gość za wcześnie na test
test można zrobić nie wczesniej niż dwa tygodnie po stosunku obserwuj siebie i wyczekuj owulacji, dla pewnosci kochaj się co 3 dni ja zaszłam w pierwszym cyklu po odstawieniu tabsów, ale owulacja wystapiła dopiero dokładnie 32 dnia cyklu, potwierdzone przez gina

Gość kas 89 kk
więc 10tego dnia cyklu za wcześnie.. myślałam że może uda nam się w ten akurat dzień. A jakie miałaś objawy wczesnej ciązy??

Gość za wcześnie na test
watpię, żeby owulacja wystapiła już na drugi dzien po zakonczeniu krwawienia, ale plemniki moga kilka dni przezyć, więc masz szanse, tylko test za wcześnie zrobiłaś mój gin twierdzi, ze zaraz po odstawieniu tabsów owulacja moze byc nawet kilka razy w jednym cyklu, u mnie była dwa razy Moje pierwsze objawy ciąży: - ból jajnika silniejszy niż na owulację ( miałam b. duże ciałko żółte, co potem wyszło na usg) -ból podbrzusza, takie skurcze jak na okres, ale okresu brak -pojawienie się dużych ilości mlecznobiałego śluzu bez zapachu -delikatne napięcie w piersiach i bardziej widoczne żyły, ale minimalnie - dziwny apetyt na tłuste- jadłam masło łyżkam - silne pragnienie, musiałam w nocy wstawać się napić, i bóle podbrzusza w nocy i nad ranem, aż się budziłam - częstsze oddawanie moczu, nawet co godzinę -pozytywny test ciażowy z moczu 18 dni po owulacji - temperatura ciała pod pachą 37,2 całą dobę - wynik testu z krwi na b HCG powyżej 1500, zrobiony 20 dni po owulacji - tydzień później miałam usg i było widać żółtko i 4 mm zarodek z bijącym serduszkiem

Gość czy duza szansa
jesli od jutra np zaczynaja sie dni plodne ( prowadze kalendarzyk regularne cykle) to duze prawdopodobienstwo zaciazenia dzisiaj? prosze o odpowiedz.dziekuje.

Gość za wcześnie na test
Moim zdaniem prawdopodobieństwo jest bardzo duże, ale dla pewności możesz uprawiać seks co 2 dni przez cały okres płodny, jeżeli oczywiście chcesz być w ciąży :)

Gość czy duza szansa
dziekuje wiem ze kalendarzyk moze sie pomylic a pozatym nie kazde staranko to ciaza poprostu wzielam na luzik z moim i tak sobie od czasu do czasu strzelamy gole :D