Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marko167890

młodszy o 2 lata

Polecane posty

Gość marko167890

Witajcie kobiety mam taki dylemat Spotykam się z dziewczyną starszą o 2 lata, jesteśmy studentami. Sęk w tym że bardzo przypadliśmy sobie do gustu LECZ ONA NIE WIE ŻE JESTEM O 2 LATA MŁODSZY bo powiedziałem jej że jestem z tego samego roku co ona. Boję się powiedzieć prawdę ponieważ boje się że mnie zostawi a nie chcę ranić jej uczuć ponieważ zależy mi na niej bardzo Znamy się dopiero 2 tygodnie - świetnie się razem czujemy Nie wiem co robić? Powiedzieć prawdę czy nie Chcę być z nią

Gość 2 lata to nic
ciesz się że kochasz

Gość marko167890
ale powiedzieć jej ?

Gość powiedz
dwa lat to nieduzo:-)

Gość powiedzieć
Oczywiście, że powinieneś jej powiedzieć. Znajomość, która zaczyna się od kłamstwa nie ma szans na przetrwanie. Lepiej, żeby dowiedziała się prawdy jak najszybciej. I od Ciebie, a nie kogoś innego. Dwa lata to nie jest duża różnica. Jeśli dobrze się ze sobą czujecie, to wiek nie będzie żadną przeszkodą. A jeśli jeszcze masz jakieś wątpliwości, to odpowiedz sobie na pytanie, czy chciałbyś, żeby to ona Ciebie okłamała.

Gość takk
ona ma 17 a Ty 15?

Gość marko167890
boje się że mi nie wybaczy

Haha Miałam taką samą sytuację. Chłopak mnie okłamał, że jest rok starszy i że studiuje :P Musisz jej jak najszybciej powiedzieć... Im bardziej będziesz zwlekał tym gorzej... A dziewczyna po pewnym czasie sama zacznie się domyślać że coś kręcisz, jak np. będzie chciała zobaczyć dowód. Ja wybaczyłam, ale jak będzie z Tobą to nie wiem. Ryzykuj!

Gość marko167890
Dziękuje za odpowiedzi w jaki sposób jej to powiedzieć żeby jej to najmniej zabolało

zrob sobie przy okazji dowcip i powiedz jej pol serio pol zartem: przyznaje sie, ze cie oszukalem. 1. tak naprawde to mam na imie (tu podaj swoje drugie imie) 2. moj prawdziwy wiek jest (tu podaj swoje lata) Zobaczysz jak ona na to zareaguje. Jesli nie bedzie chciala ci uwierzyc to powiedz, ze tylko wybrankom mowisz prawde...i ja wlasnie wybrales, haha. Nie wiem jakie ona ma poczucie humoru, ale ja bym w takiej sytuacji nie byla zla na faceta.

Gość marko167890
Dziękuje za rady laVita twoja jest naprawdę oryginalna(niestety nie mam drugiego imienia). Ja skłamałem (czy ukryłem prawdę) dlatego że gdy poznaje jakąś starszą dziewczyne (dla mnie to wiek 22-23) jest super ale gdy dowiadują się że jestem 2 lata młodszy to słyszę: - jesteś za młody - ty dopiero zrozumiesz itp. A gdy mówię że jestem rówieśnikiem jest cudownie i nic im nie przeszkadza