Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meggy_ona

Czy możliwa ciąża? PROSZĘ o odpowiedź...

Polecane posty

Gość meggy_ona

Witam! Pisze tu na forum bo chciala bym sie czegos dowiedziec a nie jestem w tych kwestiach az tak doswiadczona i dlatego ten post... Ostatnio kochalam sie z chlopakiem, byl to moj I raz, wczesniej byly tam jakies zabawy itp petting, ale tak typowo sex to wlasnie ostatnio... byl to moj 9/10 dzien cyklu przy cyklach 28 dniowych, chlopak uzyl prezerwatywy, ktora nie pekla i nie zsunela sie, nie czulam tez zeby jego sperma jakos sie wydostala i molga bym miec z nia bezposredni kontakt, po stosunku mialam jedynie niewielkie krwawienie z pochwy (z pewnoscia w zwiazku z tym ze byl to I raz) a wiec mam pytanie... czy moglam zajsc w ciaze? czy moge byc spokojna ze to niemozliwe? Mimo, ze sie zabezpieczylismy to jednak zaczynam popadac w paranoje, bardzo prosze o jakas odpowiedz...

Gość anka159
ja kiedys popilam tabletke piwem i w ciazy nie ejstem, wiem ze tak sie nie powinno robic wiec mysle ze bedzie ok;)

Gość aoa
Mozesz byc spokojna:) skoro z prezerwatywa nic sie nie stalo to nie mialo jak dojsc do zaplodnienia:) Spokojnie

Gość anka159
ups sorka ale nie odpisalam tam gdzie trzeba, nie wiem jak to sie stalo

Gość meggy_ona
Dziekuje za szybkie odpowiedzi, mam nadzieje ze mnie to troche uspokoi, a moje watpliwosci stad, ze to dopiero moj pierwszy raz i caly czas sie zastanawialam czy prezerwatywa byla dobrym zabezpieczniem... A teraz kiedy tak popadam w te paranoje to jeszcze zaczynam sie martwic czy to ze byl to 9 na 10 dzien cyklu ma cos do tego - dni plodne itp...

Gość meggy_ona
Mam jeszcze jedno pytanie odnosnie tej sytuacji... nie daje mi jeszcze spokoju ze ten 9/10 dzien mogl byc dniem plodnym i czy wowczas zastosowanie tej prezerwatywy daje mi ta pewnosc ze nie zajde w ciaze?? Proszę o odpowiedz...

Gość meggy_ona
ponawiam post...

Gość prezerwatywa o ile nie pękła
lub nie zsuneła się daje 100% zabezpieczenie przed ciążą obojętne w jakim dniu cyklu. Niepewnośc zabezpieczenia prezerwatywa i jej nie 100% skuteczność dotyczy własnie okoliczności pęknięcia, przedziurawienia lub zsunięcia się. A niestety zawsze może się to zdarzyć. Skoro taka sytuacja nie zaistnialo to w ciązy nie możesz być.