Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turbo odchudzona

**DIETA TURBO** - wasze doświadczenia

Polecane posty

Gość nielegalnieocalona
trzymam kciuki :) ja dziś 2 dzień II tury :) tym razem ONZ :) zbliża się @ więc żołądek ssie jak głupi ale dałam radę wczoraj :) no dobra - wyjadłam 3 łyżeczki ryżu z zupy :P myślę ,że to nie zaważyło ;)

Gość Szara myszka 26
Dziś mój pierwszy dzień , jak na razie jest dobrze , zaraz idę przygotować drugi posiłek. Muszę przyznać ,że juz kiedys robiłam te diete. Jak zaczynałam wazylam po porodzie drugim 64 kg na diecie schudlam do 61. Pozniej dietka nauczyła mnie dobrych nawyków i schudłam do 57 kg . Jadłam sn. 2 kr chleba a potem produkty z diety , słodkie od czas do czas. Mam nadzieję ,ze się to powtórzy i znów bede jesc zdrowo. Przy okazji mam 26 lat , dwójke dzieci i męża. Mieszkam za granicą.

Gość kaja30000
mysle,ze damy rade:)ja kiedys dietkowałam z zupakapusciana i tez mi fajnie podeszła, schudłam 10 kilo.i jedzonko chyba podobne.

Gość Szara myszka 26
Własnie zjadłam 6 posiłek i zamiast owoców zjadłam pieczone piersi z kurcz. i kiszona kapuste. Oj zle zrobiłam?

Gość kaja30000
o rany, a ja dzisiaj zjadłam duzo owoców, bo niby taki dzien,ale jem ciągle:( zakupy porobione z warzywkami, serek wiejski i gotuje zupke ala kapusniak i bedzie jutro jako posiłek z 3 warzyw:) co do fileta to ja tez dzisiaj jadłam, bo chyba było cos białkowego? i byłam na aerobiku:) do juttra turbowiczki!!!!

Gość Szara myszka 26
Witajcie z rana mam dzis drugi dzień diety, czuje się dobrze. Wcinam pomidora z serkiem wiejskim. Codziennie ćwicze z chodakowską , narazie skalpel 2 lub szok trening . Skóra mi się poprawiła . mUSZĘ WAM POWIEDZIEC ,Że jak kiedys schudlam na tej diecie to z cycków nic nie nie miałam dlatego bardzo ważne są ćwiczenia. Ćwicze już do marca. Powodzonka Kobietki.

Gość kaja30000
ja tez juz po dwóch porcjach warzywnych:) ugotowałam pyszna zupke ala zupa kapusciana.troche zaczyna mi brakowac chlebka:( i mimo małych grzeszków nie poddaje sie tylko nadal staram sie jesc zgodnie z ta dietą.

Gość dzienciolek
Hej, Ja dzisiaj kończę 4 dzień.Właśnie zjadłam łososia na kolacje jako 5 posiłek. Juz 6 nie dam rady. Czuję sie dobrze, chociaż burczy mi w brzuchu czasem i wczoraj nie mogłam juz patrzeć na mięso. Bardzo dużo tych posiłków z 2 grupy. Mam nadzieję że dam radę do końca kiedyś udało mi się właśnie 4 dni i koniec, ale i tak wtedy schudłam prawie 2kg, które już mam znowu... Data startowa 59,7Kg, a zważę się dopiero po diecie żeby nie tracić motywacji jeśli waga stoi w miejscu. Chciałbym zejść do 54kg. Powodzenia !!

Gość kaja30000
witajcie, ja dzis 3 dzien. :)

Gość nielegalnieocalona
a ja dziś nie wytrzymałam i weszłam na wagę :P 1,6kg mniej :D Jupiii!!!i to mimo tego ,że wczoraj skusiłam się na loda ;) a dziś dzień 4ty :)

Gość dzienciolek
Dziś mija 5 dzień, miałam tyle roboty że zapomniałam zjeść 1 posiłku i miałam 5h przerwy. Niestety trochę modyfikuję dietę, bo od 5 dnia nie ma chyba w ogolę owoców więc sobie wymieniam czasem posiłek zamiast białka. Też mnie kusi żeby stanąć na wagę, ale wolę poczekać na wszelki wypadek, jakby słabo mi szło...

Gość kaja30000
hejka, ja 4 dzien. na wadze nic ale oponka jakby mniejsza:)miłego dietkowania. ja tez niestety grzesze ale przynajmniej chleba nie pochłaniam w duzej ilosci.

Gość kafka1979
Witajcie, ja juz robiłam dwa podejścia do tej diety i ani razu nie dotrwałam do końca ;-( dziś zrobiłam trzecie podejście i może wreszcie się uda. Za pierwszym razem byłam na niej 7 dni, trzymałam się ściśle jadłospisu i widziałam już fajne efekty, brzuch był płaski, uda troszkę szczuplejsze a na wadze było 1,5 kg mniej. Dlatego wracam do niej po raz trzeci bo wiem że ta dieta naprawdę działa a przy okazji jje się zdrowe rzeczy. Trzymam kciuki za Was i za siebie !!!

Gość dzienciolek
Zważyłam się jednak dzisiaj rano po 5 dniach diety. Na półmetku mam 2 kg mniej więc całkiem nieźle szczególnie że dużo piję żeby się nie odwodnić. Dziś też 6 dzień ok. Choć jestem ciągle głodna, jem dość małe porcje i trochę przemieniam grupy bo brakuje mi owoców. Zaraz idę na Zumbę :) 3majcie się dzieczyny!

Gość dzienciolek
nikt sie nie odzywa... u mnie dieta ok, choć czasem jem owoce zamienne z innymi składnikami. No i dzisiaj wypiłam alkoholu trochę ale poćwiczyłam na orbitreku i spaliłam całe winko. A jak tam u was?

Gość kaja30000
hej, ja mimo słodkiego :( i niedzielnego obiadku u mamy schudłam z 1,5 kg, ale czuje sie lżejsza:) i nadal mam zamiar wcinac warzywka, owoce i białko, bez chleba, bo to mój wróg:(moge go wcinac bez konca...

Gość dzienciolek
Ja wczoraj skończyłam dietę - 3kg mniej :) Na razie robię sobie kilka dni przerwy

Gość udko
Cześć dziewczyny, o ile jest tu jeszcze ktoś. Ja dziś jestem 7 dzień na diecie turbo i muszę powiedzieć że schudłam już prawie 4 kilo. Wcześniej stosowałam chyba wszystkiego łącznie z drogimi tabletkami na odchudzanie i nic ani kilograma, dietka jest super.

Gość Ola1310
hej jestem dzis 1 dzien na diecie turbo nie ejst zle na obiad mam szpinak jajeczko i plasterek szynki mam andzieje ze beda efekty;)

Gość Ola1310
hej jestem dzis 1 dzien na diecie turbo nie ejst zle na obiad mam szpinak jajeczko i plasterek szynki mam andzieje ze beda efekty;)

Gość udko
Witajcie, dziś mija 9 dzień dietki, po 10 dniach zrobię jeden dzień przerwy i dalej dieta, piszcie dziewczyny jak wam idzie, i trzymam kciuki.

Gość Ola1310
no mnie dzis zlapal wielki glod ejstem na 2 dniu wczoraj bylo ok troche modyfikuje ta diete do warzyw dodaje troszke parmezanu tyci tyci jakos chyba podswiadomie czuje ze maja lepszy smak wtedy Udko napisz jak tam po 9 dniu widac juz jakies efekty??:)

Gość hehehe...
Ech, jednak warto przeczytać wszystkie zalecenia tej diety a nie kombinować samemu. Ona nie opiera się na drastycznym obniżaniu kalorii, ale na indeksie glikemicznym. A tu panie są ,jak czytam, latami na diecie, bo po jej zakończeniu tyją. A jak nie mają tyć, kiedy podczas turbo przyzwyczajają organizm do małych ilości jedzenia a póżniej szokują go zupełnie innym jakościowo i ilościowo żywieniem? Na tej diecie metabolizm się rozkręca albo nie - w zależności od "kombinowania" dietujących. To, że się chudnie po kilku dniach, wcale nie oznacza że metabolizm przyspieszył. Jeśli pojawia się efekt jojo przy w miarę rozsądnym odżywianiu po zakończeniu diety, to oznacza, że w trakcie diety popełnione zostały błędy. To chyba nie na tym ma polegać, żeby schudnąć tyle ile się zamierzało a później wystraszyć się wracających kilogramów i znów się katować dietami. Pozdrawiam i wytrwałości życzę , ale już bez żadnych "dietowych modyfikacji" :)

Gość modelka_petite
Witam :) Ja dzisiaj zaczynam zostały mi jeszcze dwa posiłki,czuję się świetnie tak lekko i dużo siusiam, ale to pewnie przez wodę. Ustaliłam sobie prosty i tani jadłospis na całe 10 dni.Potrzebuje schudnąć 3-4 kg. Jestem szczupła 45 kg/158cm wzrostu, ale pracuje jako modelka (nie śmiać się! są modelki petite! :) Byłam na kopenhaskiej, ale było mi piątego dnia tak słabo, że ją przerwałam. Codziennie kręcę hula hop z obciążeniem 40 minut.

Gość modelka_petite
no co jest?! Dzisiaj za mną drugi dzień: śniadanie gruszka,szklanka truskawek IIśn pół pomidorka, pół ogórka, troche cebuli III garść orzechów włoskich, jabłko IV plaster łososia surowego, 1 rzodkiewka V 3 plasterki boczku, 1 jajko i uwaga łyżeczka masła orzechowego light (bez cukru!) VI (dopiero będzie) jabłko, mały ogórek. Chyba nie jest źle. Tylko to masło orzechowe :P ale jak ja czytam , że ludzie wędzone ryby jedzą! A z resztą i tak zjadłam dość mało. Znaczy tak mi się wydaje. Przeraziłam się jak po pierwszym dniu ważyłam 46 kg :( (po 4 dniach kopenhaskiej było 44 i tak się trzymało, aż do wczoraj (pierwszy dzien turbo - bez grzeszków!) KTOŚ MOŻE MI TO WYTŁUMACZYĆ? Musi być 42!

Gość gość
Dlaczego modelko zależy Ci na niedowadze?! Już teraz masz bardzo niską jak na taki wzrost...Wymagania zawodowe? Czyli to prawda o tym głodzeniu się modelek? To co zjadłaś, to stanowczo za mało. W tej diecie nie można drastycznie ograniczać kalorii, bo to zwalnia metabolizm zamiast przyspieszyć...Jedna rzodkiewka?!!! No proszę Cię!!!

Gość Julia0507
cześć, dzisiaj zaczęłam Turbo i zastanawiam się czy mogę zmieniać kolejność posiłków? jutro wypada mi jako 2 posiłek jajecznica, a ze względu na szkołe nie mogę sobie na to pozwolić. Jak uważacie?

Gość misia0192
dzis zaczełam ta dietke, mam nadzieje ze uda mi sie zrzucic choc troche. jest fajna bo zaczyna mnie powoli ssac w brzuchu patrze na zegarek a tu za chwilke moge znów cos zjesc:D:D:D dziewczyny powiedzcie mi co z cwiczeniami przy tej diecie??? mozna cwiczyc czy nie sa zalecane ze wzgledu na mała kalorycznosc??

Gość gość
Julia 0507 jak najbardziej możesz zamienić kolejność, tylko żebyś zjadła co masz zjeść w danym dniu. Misia 0109 jeśli będziesz miała ochotę i siłę nie ma żadnych przeciwwskazań do ćwiczeń. Trzymajcie się dziewczyny, życzę wytrwałości!

Gość tylko się pociąć...
Po drugiej turze diety turbo, weszłam dziś na wagę i się rozpłakałam-0,5 kg mniej. Po pierwszej 2,5 kg, teraz prawie nic. Kiedyś ta dieta na mnie działała, teraz klapa. Może mi to ktoś wyjasnić? Jak czytałam wypowiedzi tutaj, to dziewczyny chudły mimo "grzeszków" a ja żadnych odstępstw, tyle wyrzeczeń i prawie bez efektu. Nigdy nie miałam nadwagi i teraz też nie mam, ale chciałam te kilka kilo jeszcze zrzucić, bo widełki norm wagowych są bardzo szerokie. Chcę być w dolnej granicy a nie w górnej. Może ktoś mądry mi to wyjaśnić? Jest sens robić III turę?