Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woosiulka

Ładna fryzura=zdrowe włosy

Polecane posty

Gość woosiulka

Witam. Chciałabym obciąć włosy ponieważ mam strasznie zniszczone, okropnie mi się puszą końcówki. Prawie w ogóle nie używam prostownicy. Włosy mam takie do łopatek. Chciałabym obciąć włosy nie tak krótko ale tak do ramion i żeby końcówki przestały mi się puszyć:( Ale z drugiej strony nie chce obcinać włosów z przodu bo mi się okropnie układają. Zastanawiam się jak by wyglądało gdybym z przodu tylko lekko ścieła końcówki a z tyłu mocno ścieniowała. jak myślicie? jak by to wyglądało? dodam że nie mam grzywki. Poradzcie mi coś. A może któraś z was miałam taki problem z końcówkami? Może wy macie pomysły na jakąś fajną fryzurę? pozdrawiam

Gość woosiulka
Dlaczego nikt nie pomoże :(

hej mam podobny problem, mam wlosy do lopatek i pomimo ze i tak nie prostuję mam istne siano na glowie. zamierzam sciac na troche dluzsze niz do ramion i nie cieniowec, bo gdy się je mocno wycieniuje to bardzo sie podwijają. W twoim przypadku wazne jest jakie masz czolo, ja mam wysokie i dlatego mam grzywke na bok i taką tez postanowilam saobie zostawic jak juz zetne swoje nieszczesne wlosy, moze tobie też bedzie niezle w takiej grzyweczce na bok,- moim zdaniem niezly pomysl

Gość woosiulka
dzięki że napisałaś wiesz miałam już grzywkę ale niestety się nie sprawdziła strasznie się podwijała:(

piszesz ze rzadko prostujesz wlosy, ale wyprostowanie grzyweczki zajmie ci tylko chwilke, ja zazwyczaj prostuje tylko grzywke, prostowanie wszystkich wlosow wchodzi w gre tylko podczas jakichs wielkich uroczystosci czy imprez. a jesli sie martwisz ze grzywka zacznie ci sie rozdwajac [ tak jak to ma miejsce u mnie] to ja nie widze w tym problemu, bo przeciez co jakis czas i tak tzreba ją podcinac ;P

Gość gość
ja mam wycieniowane i grzywke, to podobno teraz jest modne ;) włosy ścinałam w tym salonie w Warszawie www.cortedelsole.pl i na samym poczatku Pani zapytała czy mam jakieś specjalne życzenia i wspólnie doszłysmy do porozumienia co zrobić z moimi włosami, naprawdę bardzo polecam :)