Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja_______16

Boshe ile macie kieszonkowego na miesiac? ja 250 zł a jak poprosiałam stara o...

Polecane posty

Gość rybcia 27
tak...wspolczuje twojemu przyszlemu mezowi,a zwlaszcza twoim rodzicom...domyslam sie ze oprocz tego kupuja cie jeszcze ubrania,daja na kino,funduja wakacje... a powiedz mi kochana co musialby zrobic facet zeby sie z toba zwiazac,zebys go zaakceptowala??kupic ci porshe???? puknij sie w łeb! ty sie ciesz ile masz...ja dostawalam mniej od ciebie(mimo ze starzy mieli dobrze zarabiajaca firme) i tez nie docenialam... i wiesz co sie stalo?starzy sie rozwiedli,stary wypial dupe i nie poznaje mnie na ulicy,matka jest w depresji i nie pracuje i musze ja utrzymywac... zastanow sie troszke nad swoim postepowaniem...bo sie to obroci przeciwko tobie...

to sobie kurwa idź do pracy !!!!

Zaczyna się juz od komunii, kiedy to bachory muszą dostać okniecznie laptopa, komórki, Bóg wie co. I potem rosną takie... Ja w wieku 16 lat WCALE nie dostałam pieniędzy. Jak cos potrzebowałam to mama mi kupowała - oczywiscie nie bylo mowy o tipsach, solarium, markowych ciuchach, kosmetykach. Ale tez nie było mi to do szczęścia potrzebne. To co sie teraz wyprawia wola o pomstę do nieba. Ciekawe co masz w głowie dziewczyno.

O czym wy gadacie :O Kto by chciał takiego pomarańczowego mutanta :O

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jakbym byla twoja matka a zapewniam ze moglabym to bym cie za te slowa zabila na miejscu!przysiegam ze zabilabym albo z domu wypierdolila zebys dziwko mala zarobila dupa na te swoje pierdolone tipsy solarium i fryzjera!

Gość jakajaka
ja pierdziele, jak miałam 16 lat to dostawałam góra 50 zł:D ach ta dzisiejsza młodzież:O

i jeszcze to Boshe debilka niedorobiona!

Gość Xalonik
k**wa jeśli Ciebie nie zadawalaja 250 zł to ciezko myslac co Ty bedziesz potem robic jak pojdziesz do pracy.. niestety ja bym sie cieszyl z tych pieniedzy, bo ja dostaje jakies 5x mniej.. bo reszte sam musze zalatwic

ale nie ulega watpliwosci ze takie kretynki sa na swiecie!czy to prowokacja czy nie!

Ludzie nie podniecajcie sie prowokatorka. Do twojej informacji dziwuszko 300 zl to nie majatek, ale w sposob w jaki to piszesz od razu mowi ze masz mokro w majtkach od podniety.

ja też w Twoim wieku dostawalam 50 zl, bylo malo, ale na więcej nie było nas stać. Może dzięki temu spięłam się i teraz na swoje \"drobne\" wydatki mam kilka tysi miesięcznie-samodzielnie zarobionych! Pomijam już kwestię tipsów i solarki 2 razy w tyg w tym wieku...

Gość Alicja_______16
Dziubus, a kiedy powinnam chodzić na solarkę jak bbede taka stary jak ty?? xD

Gość tez matka
Jakbym wzięła autorke postu i przełozyła przez kolano i wpierol spuscila to odechcialoby sie jej wiecej kasy.....bezwstydna gówniara.Zarób sobie jak ci malo,....za 300 zł niektorzy musza rodzine wyzywic miesiecznie! Jakis wybryk natury jestes!!! Tipsy??? hohoho, zarob sobie na nie!!!

Gość Xalonik
ja nie rozumiem takich ludzi.. Daj palec to weżnie całą rękę... Dostaje 50 zł - mam 17 lat... i nie przejmuję się tym że mało dostaje.. co prawda chciałbym więcej, jak każdy chcę więcej.. ale są granice które nie można przekraczać...

Gość rybcia 27
stary??????

Gość rybcia 27
a ile dziewcczyno ty bys chciala zarabiac ja bedziesz dorosła??

Gość zlitujcie się nad nią..
widocznie jest brzydka jak noc i potrzebuje dużo pieniędzy, żeby się jakoś do ludzi upodobnić. Może ma np. grzybice paznokci i te tipsy to zakrywają? krosty na twarzy itd

Gość Alicja_______16
"tez matka" nie spinaj sie bo ci pikawa pojdzie xD Ze ty zalujesz kasy na swoje dzieci to twoj problem

Gość rybcia 27
a ty wyzyskujesz od rodzicow!! powiedz ile bys chcilala zarabiac jak bedziesz dorosła?

pomysl sobie, jak bedzie wygladala Twoja skora i paznokcie za 5 lat. Nie da sie zlikwidowac wszystkich przebarwien i zmarszczek po solarce.

Gość terazjestinaczje
kiedys jak mialam 15-16 lat tez nie dostawalam zbyt wiele i tez mialam wielki zal,ale ze bylam atrakcyjna tylko taka jak nieoszlifowany diament,taka troche zaniedbana ale zawsze drogie ubrania i kosmetyki byly moim marzeniem,ale staly sie realnosci kiedy w wieku 16 lat poznalam mojego przyszlego meza,ktory jestode mnie o 30 lat starszy,teraz mam 25 lat nigdy nie marzylam o tipsach czy solarium ale zawsze chcialam miec super drogie ciuchy,teraz to mamm wiec jedyne co moge ci doradzic to albo idz do pracy albo poszukaj sobie starszego pana

im ktos brzydszy tym więcej kosztuje upiekszanie...

Gość Xalonik
Zlitować sie można, ale rozumiem dostawać troszke pieniędzy ale nie 300 zł.. nie któzi za to rodzinne utrzymują, ludzie któzi sie wychowali w biedzie wiedzą o co chodzi... a nie o jakis tipsach, pasemeczkach czy bóg wie co jeszcze... Jedni myśla co jutro do garnka włożyc a nie któzi myslą co by tutaj dodac do tego garnka..

a co ma zrobić jeśli jest obrzydliwa jak noc? Z krostami, grzybicą i na dodatek gruba? Leczenie trwa długo a w międzyczasie trzeba jakos wyglądać..

Gość tez matka
Moje dzieci odnosza sie z szacunkiem do mnie, nigdy mnie nie prosza o dodatkowa kase, staraja sie sobie dorobic, nie tak jak ty ze liczysz tylko na matke i masz do niej pretensje ze za malo ci daje.aLe widac jaka z ciebie lafirynda skoro nawet nie potrafisz z szacunkiem odpowiedziec tu na forum.Zbliza sie lato, zajmnij sie jakims dorabianiem , jedz na wies do rolników do pracy na polu, oni potrzebuja do pielenia buraków, wyrzucania obornika z chlewa czy przy pieleniu truskawek,praca czeka! a nie o tipsach myslisz, chyba se w dupie albo w tym pustym łbie swoim cchesz sobie tipsami podrapac!!!

Gość Alicja_______16
terazjestinaczje w wieku 16 lat chodciasz z 46 latkiem fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu xD kijem bym nie dotkla XD

dokładnie, zamiast ładować kase w tipsy itp, zainwestuj w siebie, w nauke.

ciebie chyba też nikt kijem nie dotknie jeśli się nie ukryjesz swojej brzydoty..:)