Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja_______16

Boshe ile macie kieszonkowego na miesiac? ja 250 zł a jak poprosiałam stara o...

Polecane posty

Gość Alicja_______16

to że mi nie stracza to z wielka łachą powiedziała ze jak bede miala dobre oceny to moze od lipca bede dostala 300zł na miesiac:/ moja stara jest po***na chyba nie wie ile szesnastolatka ma wydatkow fryzjer, solarium, ciuchy ;/ a wy ile dostajecie??

Gość Alicja_______16
od jutra zaczynam pracować przy trasie A4, sama na siebie zarobię

Gość ssssssseeeee
haha prowokacja??

Jeśli to nie prowokacja to jesteś rozpieszczona do granic możliwości. Niektórzy muszą za 300 zł miesięcznie całe rodziny wyżywić.

Gość Alicja_______16
bedem obciongac lahy bogatym panom to se dorobiem 100 złotyh na godzinem w solarium i tipsy u stup jiha :D

Gość erdccxxx
Alicja_______16 Alicja, jak jesteś ładna i szczupła to mozesz zarobić. Jesli masz ukończone 16 lat.

Gość Patryssska
czy cie porypało ja mam 50 zł kieszonkowego a ty masz tyle i jeszzce ci malo twoja stara wg nie powinna ci dawać więcej ty pomysl nie lepiej sie cieszyć i sznować ze tyle masz to jeszcze ją wyzywasz żal mi cb

Gość Alicja_______16
jaka prowokacja?? policzcie sobie solarium 2x tydzien po 10 minut i już 80zł (mam karnet wiec troche mniej wychodz) fryzer roznie ale nawet do 100zł, tipsy same wiecie ile kosztuja a jeszcze sobie kupic jakies spodnie albo bluzeczki :/ co to jest te 250-300zł

Gość ykona
ja 3000zl m-c.

Gość bosh ja dostawalam
50 zeta i nigdy nie narzekalam ... sama jakos zawsze pieniadze potrafilam sobie skombinowac ;/ teraz jestem na studiach zaocznych, pracuje a mimo to rodzice daja mi 200 zl ... a przeciez nie musza ... a ty sikso narzekasz na 250 zl ;/

Gość Alicja_______16
erdccxxx jak??????

Gość poszukaj pracy
i spróbuj zarobić te 300 zł samodzielnie to zobaczysz ile to jest warte gówniaro

Gość ja pierdykam
ja nic nie dostawalam! nie chodzilam na solarium, nie mialam tipsow ciuchy mama mi kupowala, kiedy razem wychodzilysmy na zakupy, niestety, nie wszystko, co chcialam, bo sie nie przelewalo, ale nie narzekalam mialam co jesc, mialam dach nad glowa, wlasciwie niczego mi nie brakowalo a tobie we lbie sie przewraca!

A jeśli nie to pewnie jesteś różową pedałką z pomarańczową skórą :O

Gość rybcia 27
wspołczuje twojemu przyszlemu męzowi...opamietaj sie dziewczyno bo bedziesz dluuuuuugo szukac...penie jestes pusta jak sloik po ogorkach...

Gość Alicja_______16
o co wam chodzi z ta prowokacja? a co ie niby 16latka powinna dostać kieszonkowego? 50zł? 1,5zł na dzien hahahaha

Gość nienowa na kafeterii
alicja, jak ja bylam w twoim wieku, to dostawalam ok 50 zeta miesiecznie, jak cos chcialam, to sama musialam kombinować... jakas ty rozpuszczona... na miejscu twojej matki bym ci w ogole zabrala... wlasnie tak sie wychowuje takie sieroty, co to pozniej nie potrafia normalnie isc do pracy bo sie nauczyly, ze wszystko maja na tacy podane

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
coraz gorsze te dzieci!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nienowa na kafeterii alicja, jak ja bylam w twoim wieku, to dostawalam ok 50 zeta miesiecznie, jak cos chcialam, to sama musialam kombinować... jakas ty rozpuszczona... na miejscu twojej matki bym ci w ogole zabrala... wlasnie tak sie wychowuje takie sieroty, co to pozniej nie potrafia normalnie isc do pracy bo sie nauczyly, ze wszystko maja na tacy podane 19:20 dobrze powiedziane!=D

Ja nie dostawałem kieszonkowego .Jak czegoś potrzebowałem to matka dawała mi w miare możliwości. Coraz więcej pedałek na tym świecie 😭

Gość ja pierdykam
w dodatku matka i tak jest ta najgorsza, wyzywana od "starej" :-O rodzice pewnie flaki wyprowaja, by gowniara miala przyzwoite zycie, a ta w ten sposob sie odwdziecza :-( smutne to

Gość Alicja_______16
żal z was wszytskich jestescie je***ci jak moja stara. Wg wa to najlepiej nie chodzic na solarium, nie chodzic do fryzjera, nie chodzić na imprezy, nie kupowac kosmetykow i chodzić w starych ciuchach buahhaahha NARA...