Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczery facett

MOJ ZOBOJCZY PLAN

Polecane posty

Gość szczery facett

jesli Ona mnie nie chciala, to poderwe Jej ladniejsza kolezanke !!! i co wy na to ?

Gość chmurka gradowa
mnie by to tylko utwierdzilo, ze jestes dupkiem i dobrze zrobilam konczac z toba. :p

Gość jhgfjhgfjhgfjgf
jesli ona cie nie chciała, to ładniejsza kolezanka chyba tym bardziej nie bedzie cie chciała co? :]

znając życie ta koleżanka też cię oleje, więc postarasz się poderwać z kolei koleżanki ładniejszą koleżankę....co znowu ci się nie uda, więc spróbujesz poderwać koleżankę koleżanki koleżanki -oczywiście jeszcze ładniejszą i oczywiście znowu efekt będzie fatalny...w końcu skończą się ładne koleżanki więc postarasz się poderwać przystojnego kolegę którejś tam koleżanki koleżanki koleżanki itd.....stąd moja sugestia dla ciebie WON PEDALE:D

Gość szczery facett
no wlasnie o to chodzi, ze jak zdobede jej ladniejsza kolezanke, to ona zobaczy ze zrobila blad odrzucajac mnie !

Gość a dlaczego zaraz
A dlaczego najpierw startowałeś do tej brzydszej?

Gość chmurka gradowa
ja bym was zostawila sobie i nigdy nie chciala widziec anni znac

Gość szczery facett
na brzydszej mi zalezalo, cos do niej czulem ona nie jest brzydka, jest to zwykla normalna dziewczyna, ale ona mnie nie chciala wiec pomyslalem, ze jak zdobede jej znajoma, ktora ejst ladniejsza wg obiektywnych kryteriow, to ta pierwsza zobaczy ze ja musze jednak cos w sobie miec, inaczej tamta druga by mnie przeciez nie chciala ...

jeśli ci się uda to faktycznie jest taka opcja, że ta druga może spojrzy na ciebie przychylniejszym wzrokiem. ale dude, po co gadasz, działaj :P.

Gość dajanaaaaaaa...
i to jest własnie błędne myslenie facetów a poprzec to może tylko iny facet. zadna kobieta wam nie powie ze to jest dobry sposób. po czyms takiem "babki" utwierdza ze koles jest dupkiem i tyle jeśli ci się uda to faktycznie jest taka opcja, że ta druga może spojrzy na ciebie przychylniejszym wzrokiem. ale dude, po co gadasz, działaj . a jak czytam taką wypowiedz to śmiać mi sie chce, no tak tylko facet moze tak myśleć kompletnie nie znacie naszego toku myslenia

heheh jak poderwiesz jej ładniejsza koleżankę to ONA pomyśli ''co za desperat i dupek'':P

Gość normalnie sie zakochalam
wedlug obiektywnych kryteriow:D:D kuwa ale mnie ujales ta teza:D:D:D powodzenia, nie ma to jak....sam sobie dopowiedz