Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaciazowapanikara

czy piersi w ciazy bola stale??? Pomozcie please!!!

Polecane posty

Gość takaciazowapanikara

Pytanko do mam bardziej doswiadczonych ode mnie. Jestem w 6tyg ciazy i gdyby nie spozniony okres nie wiedzialabym o niej... nie bolaly mnie nawet piersi. Pare dni temu staly sie jednak wrazliwsze (zwlaszcza brodawki) i zakluly- ucieszylam sie bo myslalam ze juz tak zostanie a tu nic z tego. Teraz przestaja mnie bolec w ciagu dnia a bola nad ranem- przynajmniej tak zauwazylam ze jak sie budze nie moge i dotknac apotem bol mija...czy to normalne bo zhizuje sie ze nie mam zadnych objawow...gdyby chociaz te piersi bolaly wiedzialabym ze wszystko oki...pomozcie kobitki, czy was w ciazy bolaly ciagle czy z przerwami??? Dzieki za pomoc z gory..

czyli chciałabyś żeby bolały??? Dziewczyno, ciesz się że tak nie masz. Mnie już bolą pół roku bez przerwy.

Gość kochana mnie bolaly
chyba przez dwa dni. nie mam zadnych objawow ciazy praktycznie do dzis (oprocz powiekszenia piersi i brzucha) a jestem w 30 tygodniu wiec ciesz sie!

Gość takaciazowapanikara
ja juz bym wolala miec objawy zeby wiedziec ze wszystko z dzidzia oki...bo tak strasznie sie denerwuje czy ono wciaz tam jest...USG mam dopiero za jakies 2.5 tyg..

hmmm, chiba mi podebralas nicka ;) i odpowiadajac na twoje pytanie- ja od tygodnia nie mialam zadnych objawow ciazowych, piersi przestaly bolec, mdlosci ustaly- juz sie martwilam ze cos nie tak- bylam dzis na usg-dzidzia sie rozwija szybciej niz rubryczki przewiduja jestem w 9 tc wiec sie nie martw- pewnie wszystko ok :)

Gość toznowuja
Ewag, nawet nie wiesz JAK mnie pocieszylas...dzieki kochana. U mnie mdlosci byly moze 2 dni, ogolnie WOGOLE nie mialam objawow i dlatego jak te piersi zaczely pobolewac to sie ucieszylam a one tak 2 dni pobolaly i przestaly kurde...i sie zdenerwowalam ze cos nie tak. JA jestem w 6-7 tyg... USG mam za tydzien w srode, to bedzie poczatek 8-go tygodnia jakos. ZObaczymy...ale strasznie sie denerwuje.

Mnie jak zaczęły boleć, to bolały cały czas, do porodu. Koszmar, nawet spać musiałam w staniku. Na pewno jest wszystko w porządku, nie martw się.

piersi różnie w ciązy bolą, a niektóre kobiety w ogóle bólu piersi nie mają przez całą ciążę. Mnie zaczęły bolec tak przed spodziewanym okresem i bolały dośc mocno tak do 8 tc. Potem ból zrobił się znacznie mniejszy, leciutki. Tez się wystraszyłam, ze niby objawy ustają i coś się stało, ale okazało się, że wszystko ok., że się po prostu pomalutku hormony stabilizują. Teraz (17 tc) bolą torche po bokach przy dotykaniu, ale ból jest niewielki

aaa, i również w ciągu dnai ból był różny - czasem większy rano, a minimalny wieczorem nie masz się co martwić :)