Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bolekkk33

czy Ona Mnie Kocha??

Polecane posty

Gość Bolekkk33

ponad pol roku temu rozstalem sie z dziewczyna ktora na prawde kochalem.Mozna powiedziec ze to Ona ze mna zerwala bo mial juz mnie dosyc:/mielismy niezly kryzys po 5 latach zwiazku.Prawie caly czas sie klocilismy bardzo mzolwie ze prze zemeczenie i stres bo jak bylismy na wakacjach wszsytko bylo pieknie,ale po powrocie znowu gorzej:(mysle ze potrzebowlaismy przerwy:/Ona teraz z kims tam jest ja tez z kims bylem ale chcialbym do niej wrocic.Jakis czas temu sie spotkalismy i bylo na prawde super:)wiem ze czegos jej brakuje ma niby chlopaka ale mwoila ze nieche miec meza ze z tym co chciala to niechacial(chodzi o Mnie)przechodzac kole jubilera pytala sie czy jej cos kupie.Byla smutna ale bylo widac ze cieszy sie ze spotkania:)te spotkanie to byall jej inccjatywa.Jak sadzicie Ona Mnie jeszcze Kocha?z jedenj strony chce do Mnie wrocic ale chyba sie boi:/ co o tym sadzicie?? pzdr.

Gość Bolekkk33
nie gadamy ze soba:/dalem jej czas na przemyslenia itp.wiem tylko ze nie jest zaszczesliwa itp:/jak sie spotaklismy to przytulila sie do Mnie i plkala.Mowila ze przy Mnie czuje sie bezpieczna itp.

Ona Cie kocha tylko widze ze sie troszke pogubila:/daj jej czas na rozmyslanie.Nieodzywaj sie niech zateskni i wszytko przemysli:)bedziue dobrze powodzenia!