Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sadzicie o kobiecie ktora

co sadzicie o kobiecie ktora

Polecane posty

dobrej nocy

jestes pewien, ze to nie ja? :) poprostu wszystko identycznie, tylko ja nie spotkalam takiego mezczyzny jak Ty...

nawet jest w Twoim wieku... powiedzialem, ze ma 30 lat ale przeciez jeszcze ich nie skonczyla... :) ale napisalas, ze nie masz kochanka i masz niebieskie oczy. Dobrej nocy.

I dziekuje CI za rozmowe. Moze jutro tu wpadne kolo 20, jesli sie uda.

Czesc🖐️ Jesli nadal ze mna chcecie gadac i nie popsulam wam nastroju , mam pewien pomysl

Widze ze nie zrazilam Cie tym co pisalam na temat moich ex przyjaciolek-panien i nadal intere Cie ta dziewczyna:) Otoz jesli chcesz ja w sobie rozkochac musisz troche przystopowac z tym tesknie i ogolnemu narzucaniu sie. Niech teraz ona sie wysili a Ty mozesz jej kiedys powiedziec ze nie wiesz tez czy mozesz komus oddac calego siebie . Pewno sie zdziwi..

Witaj Jarucho. Masz ciekawy nick, tak na marginesie. Nie da rady, zebys mnie do niej zniechecila krytyka jej znaku zodiaku, bo do horoskopow podchodze sceptycznie, choc czasem zdarza mi sie zartowac na ten temat. Moj znajomy ma dwie mlodsze siostry blizniaczki z 1 wrzesnia, wiec tez panny, i sa naprawde mile. Tak samo jak nie uprzedzam sie co do imion, a widzialem juz temat, ze wszystkie Anie sa fajne, a Agnieszki bleee. Ja mysle, ze gdybym jej powiedzial, ze nie wiem, czy moge komus calego siebie poswiecic, powiedzialaby "zdrowe podejscie" ;) A co do wysilania sie... Ona twierdzi, ze traktuje mnie po kolezensku, ale naprawde nie moge narzekac. Tak wlasciwie doszedlem do wniosku, ze te, ktore twierdzily, ze sa we mnie zakochane, staraly sie mniej. Kiedy do niej przyjezdzam, zawsze pamieta, co lubie, czego nie. Kiedy mam zly humor, zawsze moge jej ponarzekac. Sprawia mi mile niespodzianki, prezenty bez powodu (ja jej oczywiscie tez). Sek w tym, ze chyba nie traktuje mnie jakos specjalnie :(. Wydaje mi sie, ze ona po prostu zawsze pamieta o innych. Kiedys poszlismy razem na zakupy, musialem nabyc skarpetki. Ona przy okazji zobaczyla wazon i kupila go swojej kolezance tylko dlatego, ze tamta lubi fioletowy.

uwazam, iz poznales fajna kobiete z ktora masz szanse spedzic wiele szczesliwych dni. nadal podtrzymuje swoje zdanie, ze jej zachowanie wynika z leku przed zwiazkiem. wczesniej zostala skrzywdzona, jeszcze to siedzi w niej i Ty musisz pomoc zapomniec o tym, pomoc uwierzyc, ze nie musi byc tak samo tylko lepiej. mysle, ze \"malymi\" gestami, slowami mozesz ja rozkochac w sobie.

Gość iczi
Wspaniala

Czesc Autorze i Niebieskooka🖐️:):) Moj nik to gra slow:P Skoro ona po Twoich cieplych gestach traktuje Cie chlodno i otwarcie mowi ze nie moze Ci nic gwarantowac to czy warto pakowac sie w cos bez przyszlosci? Nie lepiej nie marnowac cennego czasu na niezdecydowana na nas osobe?.. Ona widzisz byc moze jest z tych ktorzy lubia dobrze i gleboko wejsc komus w doope poprzez prezenty a kiedy ktos rzeczywiscie polubi(jak Ty np) lekko ochladza stosunki? He? Mysle sie czy nie?

bo tak to troszke wyglada jakby chlodniej go traktowala. ale tak zachowuje sie kobieta ktora wczesniej skrzywdzil facet i mocno ja to dotknelo

Ale bzykac sie chce i najgorsze jest to ze taka dobra i uczuciowa ale go nie odstawi na dobre i obserwuje jak sie meczy:O Ale przeciez niczego nie obiecuje:O moralna ze hohoh a dobra ze uuuu:O

ma duzy temperament, dopasowali sie w tym temacie i tyle. widac obydwojgu to pasuje, przeciez mogl poczekac z seksem do slubu ;)

To niech idzie do burdelu skoro taki ma temperament i nikomu nie bedzie lamac serca. Pisze tak poniewaz autor jest zaangazowany. Ona jest inteligentna i manipuluje nim. Tylko po co? :O

hmm.... spojrz na nia laskawszym okiem. skoro odpowiada mu kobieta, ktora chce duzo i czesto to oznacza, ze on tez ma temperament dosc spory. nie wspominal, ze sila go bierze. a wiec obydwoje powinni skoczyc do domu uciech....wnioskuje, ze maja ten sam poziom inteligencji, nie chcialabym sie zadawac z kims malo inteligentnym. ciezko jest sie dogadac na dwoch roznych poziomach...

Masz i racje niebieskooka:) Ale nie moge na nia spojrzec lakawym okiem bo to wypisz wymaluj zachowanie mojego wroga wobec facetow:( Obym sie mylila!

uprzedzilas sie, calkiem niepotrzebnie. choc szczerze to mozemy mu pomoc i to calkiem niezle. ja jestem za nia, widze niesamowite podobienstwo w sobie, staram sie odkryc jej zalety. Ty jestes przeciwna, wiec negujesz co ja pisze. i to jest bardzo dobre. on sam musi wyciagnac wnioski, ma rozne spostrzezenia do przemyslenia

hmm.... ciekawe. jeszcze mnie ciekawi czy ta laska nie odkryla, ze malujemy tu sobie o niej :) oby nie, bo sie wnerwi na niego i trzeba bedzie obmyslac przeprosiny ;)

Kurcze nie pomyslalam o tym:) A moze to prowokacja? tzn ten temat wymyslila dziewczyna ktora sama sie tak zachowuje? uuups:D

:) nie sadze, choc nie chcial przejsc na gg.... uznal, ze go chce wyrwac, a to akurat napewno nie. przejechalam sie ostatnio na facecie dosc mocno i nie chce miec z nimi doczynienia w tej dziedzinie :)

Gość aniiia....
ja się zachowuję podobnie i myślę, zewszystko jest OK :)

niee, to ja mialam miec na niego ochote...:) nie byloby nic ekscytujacego, jestem identyczna jak jego dziewczyna, wiedzialby juz wszystko ;)

Nie odkrylas wszystkich kart, on nawet nie wie jak wygladasz czyli jest element ciekawy w tym wszystkim:)