Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona i nienawistna

Jak się zemścić na byłej kochance męża?????????

Polecane posty

zemsta to chyba nie jest najlepszy pomysl - wiem z doswiadczenia ze sama po tym lepiej sie nie poczujesz a i zwiazek moze zostac jeszcze bardziej nadszarpniety.

zdradzona omg jaki jad. zalosna jestes. Maz ci slubowal wiernosc a nie kochanica i to mezowi powinnas zgotowac pieklo a nie jej. Ale przewaznie tak jest ze glupie zdradzone kobiety winia ta druga a mezusia, biednego, uwiedzonego przyjmuja spowrotem. Troche godnosci kobiety

"facet zawsze mysli inaczej a szmaty zostana szmatami" - nie wiedziałem, że jesteś facetem, bo nie widzę innego powodu dla którego mogłabyś się wypowiadać na temat naszego sposobu myslenia. Nie rozgrzeszaj swojego męża bo to on się zeszmacił.

Gość Naprawde faceci kobiet
ktore za wszystko obwiniają kochanki mają dobrze...bo taki wmowi żonie, ze to tamta go zbalamucila a on cielaczek dał uwiesć no i żonka wybaczy mężusiowi.

moj maz wie ze wiem i mu nie ufam wie ze ma ciuchu spakowane od tygodnia i choc prosil o ich rozpakowanie nie zrobie tego, teraz jest czas na to co okaze sie dla niego wazniejsze my tj, najblizsze mu osoby czy ta szmata ktora spelnia fantazje seksualne bez ograniczen i czysci jego kieszen a w sumie nie jego lecz jego dzieci. ccialabym aby raz w zyciu kazda kochanka ktora wie ze facet jest zonaty i ma dzieci przezyla w swoim zyciu upokorzenia i rozczarowanie tak jak my zony to przezywamy kiedy sie dowiadujemy o tej drugiej. nawet te co zarabiaj na ulicy maja wiecej szacunku bo to one decyduja o swojej profesji ,fakt bora kase ale nieszcza rodzin, a facet to tylko facet.

Gość CAMPARI34
ja zrobiłam tak znalazłam nr.telefonu tej kolesiówy zrobiłam ulotki napisałam tak tak.mam na imie izabela kowalska świetnie rozpierdalam szczęśliwe związki masz żonę?dzieci a chcesz żebym wasz związek rozwaliła żeby życie runeło ci w gruzy?zadzwoń zrobię to profesjonalnie.i porozwieszałam te ulotki po całym mieście laska miała wstyd musiała zmienić nr.telefonu znalazłam ją na naszej klasie do wszystkich jej znajomych napisałam że jak maja rodzinę to mają uważać bo ona wskakuje do łózka wszystkim siarę miała.może ktoś z was ją zna zresztą nazywa się iza kowalska jest z warszawy teraz chyba mieszka w dublinie nie jestem pewna

"Naprawde faceci kobiet ktore za wszystko obwiniają kochanki mają dobrze" - może dlatego zdradzają? Lew pisał o zbrodni i karze, znacznie fajniej gdy kary nie ma:)

zdradzona widocznie mezowi brakowalo czegos w domu ze zaczal szukac poza nim. O malzenstwo trzeba dbac a nie pozniej mscic sie na tej drugiej.

"nawet te co zarabiaj na ulicy maja wiecej szacunku bo to one decyduja o swojej profesji ,fakt bora kase ale nieszcza rodzin, a facet to tylko facet" - Te co zarabiaja na ulicy puszczają się tylko z kawalerami :) Moge Ci powiedzieć co zrobi Twój mąż - wróci do Ciebie bo fajnie mieć taką wspaniałomyślą kobietę, ugotuje, posprząta i mozna coś bzyknąć na boku:) Pomarudzi, pomarudzi i przygarnie z powrotem :) Taka sama awantura jak za nie opuszczenie deski w kiblu, można się przyzwyczaić :)

Najbardziej to się mścicie na własnych mózgach o ile co niektórzy w ogóle te mózgi mają :D:D:D:D:D

Gość tak sobie myślę
do tu nie chodzi o samoocenę - zgadzam sie z Toba w 100 % i gratuluje klasy . Ja też jestem po rozwodzie i też w miare spokojnym choc nie obeszło sie bez awantur w końcowym stadium małżeństwa. Teraz oboje mamy swoje rodziny , oboje mamy dzieci i to widocznie było nam pisane. A odeszłam od męża przez kochanka - i choć nie jestem z nim dzisiaj to mogę powiedzieć , że był takim katalizatorem który przyspieszył umieranie naszego nieudanego związku. A dlaczego pojawił sie kochanek a także pózniej kochanka w życiu mojego byłego? ano własnie dlatego ze było żle miedzy nami ! Teraz mam męża ktorego kocham i szanuje nad życie i nawet mi do głowy nie przyszło popatrzeć na innego faceta - wiem że to co mam jest wyjatkowe, bardzo wartościowe i muszę o to codziennie dbac. I dbamy oboje dzień po dniu - a wtedy nie ma miejsca na zdrade!!! WIec nie obrzucajcie wyzwiskami kochanki - czasem one wychodzą z związku z Waszymi męzami połamane gorzej niż Wy - nie wiecie jakie zaklecia i jakie obiecanki składał im Wasz mąż i czym je uwiódł omamił - a pózniej wrócił na łono rodziny skuszony , zona go przyjeła pod dach a one..??? one zostja czesto o niczym , samotne ...zawiedzione choc poświeciły mu niejednokrotnie kilka lat ze swego zycia czekajac... Zycie zaskakuje i plecie rozne senariusze - dzis jestes zdradzona jutro możesz sama zdrawdzic ...

pamietaj o jednym ze natura to natura ja meza nie bronie bo uwazam ze tez to jest jego wina ze dal sie takiej szmacie podejsc ale trafila na czas kiedy mielismy problemy w rodzinie , suka wiedziala ze pracuje przewaznie w nocy i kiedy wracali z pracy tym samym autobusem ze zmiany popoludniowej zaprosila go na herbatke i tak sie zaczelo wiem od ludzi do ktorych sie ta suka chwalila ze udalo sie jej wreszcie osiagnac swoj cel bo dawno na niego polowala ale nie dawala rady. po prozmowie ze mna miala taki tupet ze zaproponowala mi abysmy mowily sobie po imieniu i ze moze spotkamy sie od czasu do czasu.kiedy jej powiedzialam co u nich w pracy powiedzialy mi osoby na jej temat to nawet sie tym nie przejela. jej kolezanka z pracy oswiadczyla h...j nie mydlo nie wymydli sie a on sie przekona ilu juz od nich z zakladu sie na suce przejchalo.jej sasiedzi wystawiaja jej opine k,,,wy bez ograniczen wiekwych.wiec nie mow mi ze tylko moj maz jest winny.a teraz to ta suka wydzwaniala do niego i do mnie i nawet zmienilismy nuery telefonu a w pracy maz jej unika to suka wydzwania do mnie do pracy .nagle skonczlo jej sie taxi do pracy i z pracy i dodatkowy dochod ale juz na nowym koledze z pracy kladzie swoje lapy, jej sie nalezy reklama typu. POGOTOWIE SEKSUALNE DLA WSZSTKICH ZA PODPOWIEDNI SPONSORING Z PELNEM ADERESEM I DANYM I NIE WIEM CZY TEGO NIE ZROBIE

'znacznie fajniej gdy kary nie ma' To zależy :) Bywa, że kara jest przyjemniejsza od nagrody.

Gość aabbccddeeffgghh
Same kurwy i chuje

Gość No i taki facet
bedzie sobie dalej zdradzał bo za kazdym razem wmowi zonie, ze ot tamta go uwiodła a on przecież jest "nie myśli rozumem bo jest facetem". Zresztą ja na miejscu facetów bym sie wkurzyła gdyby ktoś robił ze mnie bezmózga w sensie, że nie panuje nad popędem i zamiast rozumem kieruje sie instynktem....niczym zwierzatko.

ale z ciebie glupia picz :/ to facet jest winny, nie kochanka! to on powinien byc tobie wierny! ona ci go nie ukradla! przeciez nie stal jak kloda i ona sobie go po prostu nie wziela! moze poczatkowo nawet nie wiedziala, ze jest zonaty a fakt, ze wiedziala niewiele zmienia winny jest maz, jego kochanka mogla byc potencjalnie kazda laska na ulicy, wiec mszczenie sie na kobiecie jest glupie

a wybielanie faceta, ze inaczej mysli to juz glupota do potegi entej idac tym tokiem rozumowania zdradzac powinien kazdy facet, a jakos tak nie jest! moze z toba cos nie tak, ze maz szukal atrakcji poza domem zawsze jest przyczyna zdrady.....

Gość niech psy nie wysylaja sygn
Takie rzeczy sa jak potłuczone lustro... lepiej zostawic rozbite niz polakeczyc sie jeszcze bardziej probujac je posklejac. Bardzo trafnie powiedziane!!! Czytjac to wszytsko wydaje mi sie ze tylko strach przez was przemawia, mowicie wspolne lata, dzieci, dom itd jak rowniez strach przed samotnoscia.Mysle ze to jest glowny powod wybaczania tym skurwy...m. Przedziwne jest to jak latwo jestescie sobie w stanie wytlumaczyc zdrade ...suka nie da pies nie wezmie...z tym powiedzeniem zgodze sie tylko wtedy kiedy panna uwodzi i dobrze wie kogo...ale bardzo czesto, niestety te klamliwe psy sa w stanie wymyslac niestworzone rzeczy, wypierac sie zony, dzieci itd. I co myslicie ze taki pan wroci do zony i co jej powie kochanie klamalem ze nie mam rodziny ale chyba mi to wybaczysz, nie powie ze wypil ze ona go do lozka zaciagnela itd. I potem w zonce wzbiara chec zemsty ale czy kochanka powinna byc jej obiektem?? Nie sadze a jakby poszedl na ku...wy to co poszlabys do burdelu i zrobila takiej awanture. A nawet jakbys tak zrobila to pani by Ci grzecznie powiedziala pan zaplacil i wyszla z podniesiona glowa i usmiechem na ustach mialaby Cie w dupie , proste to on do niej przyszedl nie ona do niego. Dlatego mysle ze zemsta nic Ci nie da. I postawisz siebie w jeszcze gorszym swietle. A to ze dziewczyna chodzi usmiechnieta hmmm nie wiesz co jej siedzi w glowie, moze upadla bo bolalo bo kolejny pies naklamal ale wstala i powiedziala ze sie nie da, co miala wiecznie chodzic na kolanach, bo jakis palant myslal kutas..m, naobiecywal a potem wrocil do zony.

jakbym byla facetem i miala taka zone jak zdradzana tez bym szla na boki to slabo o tobie swiadczy, bo normalny facet by zwyczajnie odszedl

zawsze szczery - jakos sie z toba nie zgodze kobiety np. zdradzaja, zeby podniesc samoocene - to faktycznie czynnik ze strony zdradzajacego zdradzaja tez gdy nie sa spelnione w lozku (facet mysli tylko o sobie, nie zaspokaja ich itd.) - i to jest czynnik ze strony osoby zdradzanej moze to tez byc brak poczucia bezpieczenstwa, stabilizacji u boku np. meza, nuda w zwiazku itp. z facetami podobnie, zdradzaja zeby podbudowac swoje ego - jak partnerka ich nie docenia, nie komplementuje, nie robi z niego swojego macho (takie tam glupie przyklady) ale zdradza tez jak ma zone klode, ktora z nim nie rozmawia, nie daje ciepla, nie odswieza ich zwiazku przyczyn moze byc milion czasami zwiazek po prostu musi umrzec i to jest bodziec

Do cukierka ty chyba jestes z tych co korzystaja z przyjemnosci a obowiazki maja gdzies ja juz pisalam ze meza nie bronie ale takie szmaty wykorzystuja co sie da. ze mna jest wszstko w porzadku mialam nie jedna okazje aby sie przekonac ale ja jestem mezatka i mam dzieci i nic i nikt nie powie mi ze my kobiety bardziej cenimy nasze zwiazki a faceci ktorzy mowia ze jeszcze tego nie zrobili i to zalezy od faceta to sami sie przekonaja ze to nieprawda, moj maz zawsze potepial jak malzenstwa sie zdradzaly lub jak facet mial skoki w bok a sam w to wpadl ale teraz probuje z tego wyjsc bo dotarlo do niego to co moze stracic.