Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona i nienawistna

Jak się zemścić na byłej kochance męża?????????

Polecane posty

Gość gość
To kochanka wymodziła tasiemcową historyjkę. Pewnie aż się spociła jak skończyła pisanie :D

Gość gość
Pewnie tak ha ha ha dobre :-D

Gość gość
No normalnie padłam ze śmiechu i mogłabym tak turlać się z tydzień. Co to znaczy podkradła męża? Włamała się w nocy o północy i podkradła jak pantofel czy wazon? A gdzie stoi ten wazon tfu znaczy twój mąż? W gościnnym pokoju na półeczce? Patrz oboje zrobili ci to samo choć to twój facet c**przysięgał wierność, to on ma rodzinę i powinien o nią dbać w tego opierać się pokusom ale tylko ona teraz musu ponieść karę nie może chodzić uśmiechnięta i tylko ona zniszczyła twoje życie...no fascynujące...twój mąż może wrócić jak gdyby nigdy nic, być uśmiechnięty...chyba że wazony się nie uśmiechają? Jesteś niemądra. Zamiast nad zemstą zastanów się nad własną logiką i szukaj mózgu bo ci się gdzieś zgubił, potem jak już naprawiasz małżeństwo zastanów się czemu tak się stało, wyciągnij wnioski i żyj dalej. Może ci się uda jak faceta u boku będziesz traktować jak człowieka a nie rzecz. tak wole padać ze śmiechu bo jak słucham jęczenia - tak jęczysz TY tej od xxxxxxxxxxxxx to mi słabo. A wielkoduszność zony dla dobra dziecka pozostawię bez komentarza.Masakra.

Gość gość
Wydaje mi sie że życie samo jej da popalić . Mi kochanka męża tak zmieniła zniaszczyła ale mimo to życie zabrała mi to co naprawde kochałam moją miłość ale już sie z tym pogodziłam bo mam Synka mam dla kogo żyć i to mi dało siłe by walczyć w sądzie . Dla mnie była to szok Naprawde 13.09.2013 roku dostałam pozew rozwodowy 13.11.2013 roku sie rozwiodłam z winny byłego męża w grudniu zmarł mi do tego ukochany Tato :( Ale muszę isć do przodu tez bym chciała sie na niej odegrac ale czy wrto ? Bo wiecie moi kochani jak sie śmierdzącą sprawe ruszy to zacznie śmierdzieć . Bardzo mi dokucza i chciałam sie poradzić czy jak mam świadków policjantów jak mnie obrażała wyzywała przy nich to powinnam jej sprawe założyć z p. cywilnego czy to by była dobra zemsta ? czy lepiej sobie odpuśćić sama nie wiem !

Gość gość
Jak cię zdzira wyzywa i masz świadków, dowody to nawet się nie zastanawiaj i wytocz jej proces w sądzie.

Gość gość
A po cholerę się mścić???? Wyślij kwiaty kochance męża, bo dzięki niej przekonałaś się jakiego łajdaka trzymałaś pod jednych dachem!

Gość gość
Wiecie, co mnie spotkalo...w wielkim skrocie, pewnego dnia dzwonek do drzwi, maz dziwnie nie chcial otworzyc, wiec ja zaczelam otwierac, wowczas on poderwal sie i podbiegl do drzwi, wyszedl na klatke i wtedy slysze : "nie wiesz kim jestem, nie wiesz, kim jestem ?" zdebialam, wyszlam na klatke i widze babsztyla grubo po 50...mysle sobie...no troche gust mu sie zmienil...a babsztyl do mnie: Ty jestes Kasia ? on dzis zostawil moja corke! zaczela szarpac sie z moim - juz bylym - mezem, no szopka niezla byla. Baba na sile chciala wlezc do mieszkania, a ze slusznych gabarytow byla, to ten debil nie mial sily jej odepchnac, w koncu mocno ja popchnal, poleciala na drzwi sasiada a mojemu bylemu zlamala palec u reki...i ja go jeszcze do szpitala idiotka zawiozlam, zastrzyki mu dawalam..niezla mamusia co?? A ze byly to pan prezesik wiec pewnie razem z coreczka obstawily pawiana na kase.

Gość gość
A po cholerę się mścić???? Wyślij kwiaty kochance męża, bo dzięki niej przekonałaś się jakiego łajdaka trzymałaś pod jednych dachem! --- Jasne, za wyzwiska ma zdzirze wysłać kwiaty. Takie brednie to tylko zdziry piszą, bo walą w gacie ze strachu

Gość gość
A niby z jakiej racji mam walić w gacie ze strachu, nawet gdybym była kochanką? W głowach wam się przewraca czy co? Ja jestem wolna, nikomu nie ślubowałam!

Gość gość
Moi kochani ona mnie nienawidzi bo ja na męż Agencje detektywistyczną nasłałam i mam nagrania takie ze sami oni nie wiedza co tam jest ale w sadzie nieco ujawniłam nap ( sex w aucie , nagrania jak planują aby wyrwac odemnie kase , jak przekabacić dzieko Syna mojego, i mam wiele innych jak to sie lecza u psychiatry itp.) wydaje mi sie że to ją boli i dlatego sie mści na mnie ale nie wygra bo ja wszystko robiłam zgodnie z prawem . Polecam najecie agencji wszystkiego mozna sie dowiedzieć naprawde warto . Gdyby nie oni to nadal by to ciągnoł ale przegrali w sądzie on nawet podał ją za świadka - śmieszne ....sad sie śmiał ławnicy też Teraz jestem szcześliwa i naprawde łajdak jeden po 10 latach ale lepiej wcześniej niż później Pozdrawiam

Gość gość
Moi kochani ona mnie nienawidzi bo ja na męż Agencje detektywistyczną nasłałam i mam nagrania takie ze sami oni nie wiedza co tam jest ale w sadzie nieco ujawniłam nap ( sex w aucie , nagrania jak planują aby wyrwac odemnie kase , jak przekabacić dzieko Syna mojego, i mam wiele innych jak to sie lecza u psychiatry itp.) wydaje mi sie że to ją boli i dlatego sie mści na mnie ale nie wygra bo ja wszystko robiłam zgodnie z prawem . Polecam najecie agencji wszystkiego mozna sie dowiedzieć naprawde warto . Gdyby nie oni to nadal by to ciągnoł ale przegrali w sądzie on nawet podał ją za świadka - śmieszne ....sad sie śmiał ławnicy też Teraz jestem szcześliwa i naprawde łajdak jeden po 10 latach ale lepiej wcześniej niż później Pozdrawiam

Gość gość
Czemu to tylko żona ma zawsze dbać o domowe ognisko (dowartościowywać męża) , a mąż to co PAN I WŁADCA? A co z potrzebami żony, z jej dowartościowywaniem? Dlaczego tak jest - jak coś jest nie tak w małżeństwie to pocieszycielki znajdują się na skinienie palcem?

Gość gość
ty zemscij sie na mezu a nie na kochance maz to nie przedmiot ,nie mogla ci go ukrasc,sam do niej poszedl to on cie olal nie mial skrupulow i cie zdradzil ,zainteresowal sie inna ,do niego mniej pretesje chcesz zmusic go do kochania ?jestes naiwna,jak cie zdradzil i mial kochanke to znaczy ze ty mu sie znudzilas pomysl rozsadnie

Gość gość
Haha teraz siechcesz mścić jak juz noe są razem trzeba było pomyśleć o tym wcześniej-głupia

Gość gość
na twoim miejscu pokazałabym znajomym film z nagraniem,niech szydzą z kochanki i alfonsa,a to szybko roznosi się ręczę ci,ze będzie to trafna zemsta adekwatna do tego co ci zrobiła

Gość gość
Też to przechodziłam, ona była mężatką z dwójką dzieci, jak się wydało to poprosiłam ich ładnie żeby sie wyprowadzili ze wsi, bo i tak wszyscy sie dowiedzą i tak.On sie kajał,ze to ona go uwiodła, a ona nawet mi groziła, a ja dałam im 2 tygodnie, nie uwierzyli, nie chcieli odejść od swoich połówek więc im ułatwiłam sprawę. Podałam ex o rozwód a plota sama sie rozniosła. Ja jestem w nowym związku bardzo szczęśliwa, kochanka byłego doprawia męzowi dalej rogi z następnymi a były juz ma chyba 4 kobietę z kolei. Najlepsze co możecie zrobić kobiety to zostawić to bagno daleKo za sobą dla własnej godności.

Gość gość
ten filmik możesz jeszcze kopiować i sprzedawać napalonym zbokom z ogłoszeń to ci się zwróci za detektywa :D

Gość gość
Moja chce rozwodu. Tyle ma na mnie dowodów. O kochance wie bardzo dużo. Na bank się zemści na niej. Na pewno zaciągnie kochankę do sądu. Jak się nie stawi to padnie na kasę. Ma nagrania, zdjęcia, moje smsy, wiadomości. Będzie ostra jazda, znając moją żonę. Krótko mówiąc przesrane.

Gość gość
zemścij się na swoim k********.a r.z.u

Gość gość
zemści się i na k****arzu i na jego dziwce, my tez oglądaliśmy takie obleśne filmy/ w roli głównej mąż d****arz i jego zapchajdziura/fuuuuuj

Gość gość
Ja tez chce sie zemscic na kochance meza.Z nim sie juz rozprawilam.Do niej mam pretensje,bo to nasza wspolna znajoma.Mezatka,z dwojka dzieci.Wiedziala w co sie pcha.Malo tego-na rozne sposoby wypytywala mnie o meza,nasz zwiazek.Udawala,ze udziela dobrych rad.Tymczasem wykorzystywala nasz kryzys w malzenstwie i doradzala mezowi,co i jak ma robic az wreszcie zaczela biednego misia pocieszac.Teraz ona ma sie dobrze,maz jej wybaczyl.Chodzi usmiechnieta,jezdza na wczasy,a ja trzeci rok lecze depresje.Nawet jednego przepraszam nie powiedziala.

Gość gość
Niedoświadczone siksy się tutaj wypowiadają, które sikają w majtki na widok cudzych mężów. Oczywiście, że na kochance zemścić się można i należy. Mężowi jednorazowy romans wybaczyś można -w końcu na tym polaga miłość, na przebaczaniu. Ale kochance czemu puścić płazem? Dkla złodzieja Waszego auta oczekiwałybyście kary, a jak ktoś dupę wipina do Waszej miłości, to karać nie należy? Zemsta bywa rozkoszą Bogów, ale pamiętaj, że musi być przemyślana i w inteligentny sposób przeprowadzona. Nic mi w tej chwili nie przycgodzi do głowy, ale pamiętaj, że ona wcale nie powinna być w 100% pewna, że to Ty, powinna się tylko domyślać.

Gość gosiax000
ehh mysle ze tu akurat powinny wypowiadac sie tylko zdradzone kobiety to nie jest takie proste wybaczyc i udawac ze nic sie nie stało tak sie zyc nie da poprostu ja akurat doswiadczyłam tego na sobie i wiem co to znaczy skutkiem tego wszystkiego podupadlam na zdrowiu całekiem bo dawno jeste z chorowana osoba ale mysle ze pomimo wszystko z takim gownem jak ta jego szmata nie warto sobie mysli nawet brudzic powiem tak nie broniac facetow absolutnie jak swiat swiatem suka nie da pies nie wezmie taka jest prawda moze jestem w bledzie ale czasami zycie nas zmusza do takich i czy innych decyzji moj maz jak twierdzi jego rzekoma kochanka ma romans od 3 lat mi ta szmata powiedziała w esemesie wdrugi dzien swiat bozego narodzenia rok temu ida kolejne swieta a ja dalej w tym tkwie tylko z obawy o swoje zycie poniewaz jestem zchorowana osoba czesciowo nie sprawna bez prawa do renty po 25latach pracy ale to nie o tm chcialam wam kobiety powiedziec no cuz zycia nie ma i juz napewno nie bedzie ciagle dostaje od szmaty esemesy o ich wspolnych spotkaniach ale juz po roku czasu wisi mi to burak i tyle mam 53lata i nie mam siły walzyc chyba ze tylko o siebie a reszta mie nie interesuje zreszta mam moje kochane dieci mam dla kogo zyc nie wiem co bedzie jak to sie wszystko potoczy moze to beda moje ostatnie juz swieta chce je spedziec z moimi kochanymi dziecmi wnuczka a reszta mie wali on swoje zbierze w zyciu synowie nie moga zrozumiec tego bo pamietaja kim byl jak byl młodszy i kiedy mi starszy syn powiedzial mamo po co go ratowalas mimo wszystko przytuliłam go do siebie i powiedziałam bo był waszym ojcem i tyle moze to byl bład mojego zycia ale trudno nie znamy swojej przyszłosci ehh ludzie i tak jak czytam niektore posty to szlak mie trafia jak niektore kobiety pruboja wine zwalic wylacznie na zone az ciary przechodza oczywiscie sa kobiety ktore tez zdradzaja swoich mezow ale mie to nie tyczy wiec nie bede sie wypowiadala zal ktory mam w sobie zostanie mi juz na zawsze bo inaczej sie nie da zycie toczy sie swoim torem i tak musi byc kazdy ma uszykowane od tego tam u gory wierze w to ze moj maz zbierze jeszcze swoje w zyciu bez mojej pomocy trudno umrzec musi kazdy i to jena sprawiedliwosc na tym swiecie posranymmoze placze sie z tym wszystkim ale cuz kto dokladnie przeczyta zrozumie co mie boli a tak na koniec kim jest kobieta co wlazi zonatemu facetowi do wyra i oczywisci to samo do zonatych panow bo to dziala w dwie strony nie zebym bronila facetow bron boze nie powiem ciezko mi zyc ale trudno i tak wiekszosc czasu spedzam w łozku jest mi juz wszystko jedno wiem tylko tyle ze na cudzym nieszczesciu swojego szczescia nikt nie zbudował i niezbuduje pozdrawiam wszystkich nieszczesliwych ........

Gość bghn
znaczy żonaty nie wie, że jest żonaty i mu nie wolno? moim zdaniem wina jest po stronie zajetego, bo dobrze wie, że mu nie wolno.

Gość gość
gosiax000 a ja nie rozumiem dlaczego zaprzątasz sobie zdradą swoją głowę i trujesz się od wewnątrz. On nie był i nie jest Twoją własnością. Traktuj go jak powietrze odpędź natrętne dołujące Cię myśli /zdrowie postaw jako najważniejsze/ masz przecież dzieci i wnuki dla nich żyj. Nie rób nic dla niego bo to nie ma już sensu, żyj dniem dzisiejszym dla siebie. Jest powiedziane, że co zasiejesz to zbierzesz .I tym się kieruj w swoim życiu.

Gość gość
18'07,jedno zdanie na pol strony hehe.Nie idzie odczytac .

Gość zdrada_z
Cześć, czytam to forum i temat był : jak się zemścić...?? A tu widzę same moralitety. Czy jest ktoś z konkretnymi pomysłami? Ja kilka mam, od takich banałów po bardziej urozmaicone :-) jeśli ktoś tu jest konkretny zapraszam na zdrada_z@wp.pl chętnie wymienię się pomysłami bo tu nie chcę tego robić bo obawiam się, że zostanę zlinczowana... A może jest tu ktoś z Trójmiasta? zawsze można omówić przy kawie :-)

Gość niki0311
"Kobieta,która pozwala mężowi po zdradzie wrócić do domu jest niewiele warta" ???? Gorszego gó..a nie słyszałam...co ty wiesz o zyciu i ile Ty sama jesteś warta...?