Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huhuhu

Jak Pomniejszyć dochod na jedna osobe?

Polecane posty

Gość huhuhu

Studiuje na 2 roku, niestety mam obowiazkowy obóz letni, ma kosztowac około 700zł. Chcialabym starac się o dofinansowanie niestety teoretycznie jestem za bogata jesli chodzi o dochod na jedna osobe w rodzinie;/ A kasy tak naprawde nie ma... Moze wiecie jak starac sie o takie dofinansowanie? Ze szkoly czy z jakiegos innego zrodla? Może mozna jakos pomniejszyc ten dochod? Proszę o inf, z góry dziekuje.

Gość huhuhu
Zajmijcie się proszę raz czymś ważnym;>

zwroc sie do jakiejs organizacji studenckiej, samorzadu itp. oni powinni przynajmniej poradzic co zrobic

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kombinatorstwo!=/

Gość wiosenny powiew
nie da się ukryć dochodu zazwyczaj jeśli składa sie wniosek o stypendia czy inne dofinansowania to wymagają świstka od urzędu skarbowego o dochodach ....więc nie da się

Gość huhuhu
Trzba kombinowac jak państwo nie chce pomoc ludziom;/ Rozmawialam juz ze starościna mojego roku, mowi ze kilka osob zlozylo podanie o dofinansowanie ale niestety dostali negatywna odpowiedz;/ Czy urzad miasta lub cos takiego mogloby mi pomoc? Moj tato jst emerytowanym żołnierzem, moze cos w tym kierunku? Niewiem jak sie za to zabrac:(

Gość huhuhu
nie, nie, nie.... dobre:D

Gość huhuhu
up....

Gość no to zalezy
jezeli twoi rodzice pracuą na etatach, to raczej nie wiele się da zrobic... no chyba, ze ich sytuacja się pogorszyła w ostatnim czasie, np jedno straciło pracę...to wtedy moza z US wziac zaświadczenie o dochodach nie za poprzedni rok a np. z ostatnich 3 miesięcy i motywować to tym, ze sytuacja rodziny sie pogorszyła.... .... jesli rodzice mają firmę to mają znacznie wieksze pole do popisu :D

Gość huhuhu
mama pracuje, tato na emeryturze...