Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka tendencja

Czemu tak dużo dojrzałych kobiet leci teraz na młodych facetów?

Polecane posty

Gość Taka tendencja

Gość od jakiego wieku
uważasz kobietę za dojrzałą a do jakiego wieku faceta za młodego?

Gość MŁODZIUTKA22
stARE,POMARSZCZONE, ALE JESZCZE IM SIE MARZY HAHAHA WIEKSZOŚCI TO KIJEM ŻADEN MŁODY BY NIE RUSZYŁ

Gość Taka tendencja
dojrzała 37+ Młody powiedzmy że do 30.

Gość nie wydaje wam
sie , ze to działa w dugą stronę. Taka kobieta np 25 lat szuka partnera życiowego , aby wyjsc za mąż i miec dzeci. Dlatego faceci , ktorzy nie chcą jeszcze zobowiązan wybierają starsze kobiety , które często mają juz dzieci

Gość do młodziutkiej 22
oj ruszają , ruszaja i to nie kijem hehe najwidoczniej starsze wiedzą w odróznieniu od takich dzierlatek, czym , kiedy i jak ruszać ;p

Gość Nowa swiecka tradycja
Starych nikt nie chce. stare dziady tez wola mlodsze.

Gość B M 7
Coś w tym jest. Byłem jkiedyś na sympatii i dużo wiadomości dostawałem od kobiet 36-38 letnich, często dzieciatych. A sam mam 29 l.

Gość drobna róznica
młodzi faceci lecą na starsze.Jezeli facet nie chce miec dzieci to dlaczego nie?

Gość do BM7
nie wciskaj sobie:P Pewnie wyrywales starsze i zadna cie nie chciala.

Gość B M 7
Napisałem jak było. Szczerze pierdoli mnie czy w to wierzysz czy nie.

Gość to zdanie należałoby
napisać raczej tak : CZEMU TAK DUŻO MŁODYCH FACETÓW LECI NA DOJRZAŁE KOBIETY bo ja raczej takie zjawisko obserwuje :)

Wlasnie, wlasnie... Mlodsi szukaja starszych, bo rowiesniczki za duzo wymagaja. Starsza liczy tylko na dobre, sprawne bzykanko...bo reszte zapewni sobie sama:)

Gość kaliban
Moim zdaniem poniektórzy mamusi szukają... :o

bo chyba ostatnio puszczali w tv film Absolwent, i pani Robinson jest zadbana i ponętna jak panienka Robinson, z tą różnicą, że wie czego chce, i wie co dać aby młody facet był zadowolony i ona też

Gość Przystojny 28
nidgy w życiu nie ruszył bym starego pudla pow. 35 lat. dzieciate zwykle maja wiadra zamiast pochwy, a nie dzieciate i tak sa juz nie takie jędrne i ponetne, cycki wiszace, może nie tak perfidnie ale czas robi swoje, czasu nie oszukasz

Przystojny 28 "nidgy w życiu nie ruszył bym starego pudla pow. 35 lat" To zostalo ci jeszcze jakies 7 lat:) Potem mozesz zostac co najwyzej zastepczym tatusiem dla jakiejs malolaty, co poleci na twoja kase. Szalej, poki cie zmarczki nie zaatakowaly:P

Gość stare pudło ogłasza
Pieprzycie i tyle:P Wole mlodszego normalnego,pracowitego faceta,niz zdziwaczałego i leniwego rówiesnika. Poza tym dlaczego mam rezygnowac z czegoś ładnego ?

stare pudlo "Poza tym dlaczego mam rezygnowac z czegoś ładnego ?" Alez dlacego od razu rezygnowac! Wziac sobie na wlasnosc, na zawsze! Nie rezygnuj z TEGO CZEGOS, bo za chwile moze juz ci sie nie trafic.. Bierz poki mozesz:) A raczej dawaj, poki chca brac:p (a na marginesie: najladniejsze modele tego czegos sa w sexshopach) :)

....leci na młodych facetów? Bo , rówieśnicy ze stresów, gorzały i fajek, mają fiuty zwane wisielcami, a młodych jeszcze to nie sięgło.

Gość Poprostu młody
Chętnie urozmaice troszke czas pani powyzej 30- go roku zycia Maxymalnego wieku nie określam bo nie ma to większego znaczenia.. Ja 26lat 173cm wysportowany, uśmiechnięty i pełen energii zajme się dojrzałą kobietą ze śląska najlepiej, ale zawsze można się dogadać :) Więcej konkretów piszcie na mojego maila patrykO_o@wp.pl (Najlepiej skopiować adres)