Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaaaaaaaaa

można jakoś sprawdzić czy ktoś ma mature?

Polecane posty

Gość sylwiaaaaaaaaaa

Istnieje taka możliwość?Jak zadzwonie do szkoły średniej to chyba nie udzielą mi takich informacji. Spotykam się od jakiegoś czasu z chłopakiem,wiecznie mi ubliża,że jestem mało inteligentna nie dorównuje mu intelektualnie itp.Ja studiuje na znanym uniwersytecie niezły kierunek.Wiem,że wykształcenie nie świadczy o inteligencji,ale tu jestem po prostu ciekawa.Wiem że kończył szkołe średnią,natomiast jak nawiązuje do matur ucina temat.Nie mam tupetu wprost się zapytać,nawet jeśli bym zapytała to znając jego pewnośc siebie by się nie przyznał

Gość sylwiaaaaaaaaaa
da to się sprawdzić ,czy nie.Z reguły nie jestem tak wścibska ,ale ciekawość mnie zabije!!

Gość sylwiaaaaaaaaaa
dzięki weszłam i niestety nie ma:(

to po co się z jnim spotykasz...? a skoro uważasz sięza osobę inteligentną, to czemu się tym jego gadaniem przejmujesz. no i czemu nie poślesz mu jakiejś ciętej riposty...? skoro ciągle gada to samo, to przecież można sobie przygotowac przemówienie :P (ah... no wiem, że nie na temat piszę:P)

Gość sylwiaaaaaaaaaa
bo go kocham:(

Gość malwineczkaaaaaaaaaa
mam to samo...Tylko ten chłopak sie juz ze mną nie spotyka," bo byłam dla niego za głupia" Pierwszy raz sie zczymś takim spotkałam,bo przed nim spotykałam się z na prawde inteligentnymi wykształconymi chłopakami i nikt mi nie mówił takich "komplementów":) Głowe daje,że mój nie mial matury,też nigdy o tym nie mówił..nie myśłałam o studiach itp..To był temat TABU...Nie mam pojęcia jak to sprawdzić też chciałabym mieć pewność,bo mnie to ciekawi:)

jak go kochasz to bądź głupia i cierp. Ja mam wyższe , jakimś cudem , a żona średnie, ale nigdy bym się nie odważył powiedzieć jej coś takiego.......

Gość gdzieś powinny być
listy może w internecie w ktorym roku kończyl ogolniak?

Gość sylwiaaaaaaaaaa
w 1998 szukałam chyba nic z tego pozostanie to dla mnie tajemnicą

Pomijając pytanie autorki (wg mnie jedynie nk i zapytać kogos z jego sterej klasy - o ile masz odwagę) - jesli ktoś na parwdę jest inteligentny nie podkreślałby tego na każdym kroku. Pomyśl o daniu mu mensy... zobaczysz czy da sobie rade z prostymi zadaniami.

Gość kajmield
mozg skonczyc szkole srednia ale nie zdać/przystepowac do matury. Wez dziewczyno olej takiego idiote jak Cie gnoi teraz to co bedzie potem..

Gość malwineczkaaaaaaaaaa
Sylwia:)Tenz którym ja się spotykałam tez w tym samym roku kończył ogolniak.Wg mnie oni nie mają motu.Jak by mieli to by sie tym "pochwalili"A tego typu zachowania świadczą ewidentnie o kompleksie "Braku świadectwa dojrzałości":)