Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sałatka_22

90 kg wagi zapraszam na Zupkę prezydenta ... - schudnijmy razem

Polecane posty

cześć od jutra 12.05.2009 roku rozpoczynam dietę kapuścianą... kto się przyłączy? zamierzam prowadzić dziennik wszystkiego co zjadłam i co wypiłam zapraszam

załączam przykładowy jadłospis: DZIEŃ PIERWSZY: - Zupa kapuściana (im więcej tym lepiej) - Owoce (np. jabłka, melony, pomarańcze, arbuzy) - Nie wolno jeść bananów - Napoje: ok. 2 litry niegazowanej wody mineralnej, gorzka herbata, kawa. DZIEŃ DRUGI: - Zupa kapuściana - Świeże lub gotowane warzywa (najlepiej zielone lub liściaste jarzyny) - Nie wolno jeść kukurydzy, fasoli, groszku oraz żadnych owoców - Kolacja: 2 ziemniaki w mundurku z dodatkiem masła, bez soli DZIEŃ TRZECI: - Zupa kapuściana - Owoce (np. melony, jabłka, arbuzy, grejpfruty) - Warzywa (np. marchew, brukselka, ogórki, kalafior, rzodkiewka) - Nie wolno jeść bananów i ziemniaków DZIEŃ CZWARTY: - Zupa kapuściana - 4-5 bananów - Napoje: niegazowana woda mineralna oraz ok.2 litry odtłuszczonego mleka DZIEŃ PIĄTY: - Zupa kapuściana (przynajmniej raz w ciągu dnia) - 200 g mięsa (wołowina lub pierś z kurczaka) - 6 pomidorów - ok. 7/8 szklanek wody mineralnej DZIEŃ SZÓSTY: - Zupa kapuściana (przynajmniej raz w ciągu dnia) - Mięso: wołowina, ryba, indyk lub kurczak - Bez ograniczeń: zielone warzywa DZIEŃ SIÓDMY: - Zupa kapuściana (przynajmniej raz w ciągu dnia) - Brązowy, niełuskany ryż lub kasza gryczana - Warzywa

monodiety to moga stosowac dziewczyny,ktore chca zrzucic 5kg,ale nie 20...topbie potrzeba diety na rok,a nie tydzien...na spokojnie,zeby organizm sie zwariowal

Gość kamciaiii1888999
nie zgadzam sie z wypowiedzią poprzedniczki, koleżanka na tej diecie schudła z 75 na 55 , bez efektu jojo prawie 2 lata temu, ja waze 95 i 3 dni jestem na tej diecie jakos daje rade na razie

od czegoś trzeba zacząć!!! uważam ,ze dołowanie to nie dobry sposób \" tak szczerze\" skoro jesteś szczupła to nie dołuj innych ... kamciaiii1888999 ciesze sie ,ze napisałaś bądźmy w stałym kontakcie

właśnie próbuje zupkę jest ... zjadliwa... zobaczy jak sie potoczą sprawy ... 3...2...1..0 start 12.05.2009r !!!!!!!!!!!!odchudzanko

Gość dorcia33
Kobito twoja dieta do bani!Masło-wykluczone,pozatym mieso tez!!Chcesz naprawde schudnac i co najawzniejsze bez efektu jojo?Tylko dieta Gilian ci pomoze/!Chociaz ciezo nazwac to dieta,bo sie je bez umiaru.Poczytaj o tej kobiecie,zobaczysz jakkie to proste.Ja juz niedlugo tez zaczynam!!

dorcia33 skąd możesz wiedzieć ,ze ta dieta jet do bani???stosowałaś ją??? nie zbijaj ludzi z tropu , skoro nie zamierzasz sie odchudzać to nie nie pisz!!! Dzień 1. do 12.00 zielona herbata , jabłko ,2 talerze zupy:) cdn...

ooooooojjjjjjjjjjj nikogo nie ma !!! :) szkoda odchudzam się więc sama :( trochę smutno ale trudno wczoraj od 12 3 talerze zupki +zielona herbata+jabłko+woda a dzisiaj jeszcze nic .... hehe

witaj można schudnąć od 4 do 8 kg w tydzień:) bo to jest tygodniowa dietka ... zbyt monotonna aby stosować ją dłużej !!! przyłączysz się??? zapraszam

Gość no ale jak sie czujecie
a ja mam pytanie czy brzuch po tej diecie nie wariuje?? wiadomo na okroaglo kapucha- nie ma po tym ekhmmm,... wzdec??

bąki??? niestety są ... :( to minus tej diety ... zastosuje ja do 19 maja i powiem jakie mam rezultaty

Gość no ale jak sie czujecie
a duzo jest tych gazow?? bo tez chce ta diete zastosowac ale pracuje i nie moge przeciez siedziec w biurze i puszczac bakow :D

każdy organizm reaguje inaczej sporo jest tych baków , ale to "tajniaki" :):):) i bardzo nie cuchną!!!

Witam:) Odchudzałam się 3 lata temu na tej diecie i schudłam wtedy 4 kg. bardzo nie lubie tej zupy i dlatego ciezko mi było na tej diecie bo chodzi o to by jednak tej zupy zjesc jak najwięcej:) Przez te 3 lata od kiedy jestem mężatką przytyłam z 60 do 78:/ pomału systematycznie odkładał mi się tłuszczyk- brak ruchu stres, domowe obiadki z męzem. teraz od 4 tygodni jestem na diecie schudłam 5 kg:) waże teraz 73 kg-- jem duuże śniadania a potem pije soki przecierowe i jakies zupki- ogólnie płyny. Od jutra mam zamiar robic troszke inaczej tzn dostosować do tego zasady diety kapuścianej rano będe jadła rzeczy dodatkowe przewidziane na ten dzień potem już tylko zupke kapuścianą do 17. i duzo herbatki pu-erh:):) i dużo ćwiczeń. Znalazłam mój stary dzienniczek odchudzania osotanio na kapuścianej schudłam 4 kg, 4 cm w tali, 2 cm w biodrach. ciekawe jak będzie teraz:) Od jutra zaczne bo dziś juz rano zjadłam jajecznicę więc nie zacznę od dziś. Pozdrawiam:)

od jutra dieta kapuściana,kto ze mna...jest już taki topik, gdzie wiele dziewczyn wspiera sie na tej diecie . można się wiele ciekawych i ważnych rzeczy dowiedzieć, jak schudnąc i nie przytyć, a to wbrew pozorom nie jest łatwe.SAma stosuję tą diete od paru dni i -3,5 kg w dół.Mam napady głodu, chęć tego rzucenia ale mobilizacja innych osób pomaga. odwagi a kg polecą w dól, a przynajmniej nie ciągle w górkę(u mnie tak Było...)