Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poprostu Aga

pytanie do językowców - chcę założyć własną firmę

Polecane posty

Gość dkkddk
I gwarantujecie w ten sposób oczywiście bardzo wysoki poziom usług i zapewniacie klienta, że współpracujecie tylko ze sprawdzonymi i godnymi zaufania tłumaczami. Nie, no, typowe.

Gość szarlotttka
Współczuję tylko ludziom, którzy nie orientują się w temacie i przychodzą do biura... które ściąga 2 razy tyle, co wziąłby tłumacz. W takim razie- szyld tłumaczenia przysięgłe, może istnieć... szkoda ;)

Gość dkkddk
Pamiętać trzeba jeszcze o tym, że początkujący biznes zarabia na swoją renomę. Dlatego mówię, że lepiej zacząć od tego, co się samemu potrafi dobrze zrobić. Oczyścicie inne story jak ktoś ma kupę kasy na otworzenie i wyposażenie szkoły językowej, tudzież promocję i reklamę.

Gość a od kiedy do założenia biura
Ja bym cen dumpingowych na początku nie proponowała, już tym można stracić w oczach potencjalnego klienta.

szarlotko - mnie chodziło o tą koszmarną nazwę : tłumaczenia PRZYSIĘGŁE ;) Nie ma czegoś takiego!

Gość szarlotttka
przekażę :]

:classic_cool:

W sumie racja, najlepiej zacząć z tym, co się umie i co nie wymusza dużego nakładu środków...

dkkddk - a jakie masz ceny w porównaniu z innymi?

Gość gjobnkjnblgkmbl
ktoś cos jeszcze dopisze?

Gość gkrngijrhib
???????????

Gość agurek
Mam pytanie do dkkddk: tez kiedys myslalam o takich kursach, jestem geramnistka i do tego skonczylam niemiecka uczelnie, tkaze jezyk tech., prawny i ekonomiczny nie jest mi obcy. Czy myslisz ze moge wystartowac z takimi kursami? Jak szukac zlecen? Przeciez jest tyle szkól językowych, mieszkam w bardzo duzym miescie. Napisz cos prosze blizej o swoim pomysle i ile trzeba miec czasu na rozkrecenie tego biznesu?

Gość kolejna anglistka
W gore

Gość tlumaczenia-miw.pl
Proponuję franczyzę. Cena 1.000 zł. Za to otrzymujesz: - know-how, w tym bazę tłumaczy oraz szkolenie, - pozycjonowanie strony na języki i miasto, - firmowy adres e-mailowy. Zapraszamy www.tlumaczenia-miw.pl Biuro tłumaczeń MIW

Gość gość
aby założyć szkołę językową potrzebne są dobrej jakości meble do jej wyposażenia. Duży wybór stolików, krzesełek, ławek oraz regałów szkolnych znajdziecie u producenta w firmie http://www.refas.pl/ z Mszany Dolnej, Oni produkują różne modele mebli szkolnych.