Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cosinus

prezent dla dziecka

Polecane posty

za 2 tygodnie moja chesnica bedzie obchodzic powtorke komunii. co z takiej okazji sie kupuje? bylabym wdzieczna.. zastanawiam sie nad bransoletka zlota,ale nie wiem czy to stosowne.

no az takich hmm udziwnien to nie bylo. ;p na chrzciny lancuszek, na komunie aparat foto..no i jets problem. no sory. ale powtrkajest w kazdym kosciele i wiadomo z esie kupuje. juz moze nie takie rarytasy jak na komunie ,no ale cos jdnak trzeba. a nie chce dawac kasy bo to sie rozejdzie za sprawa rodzicow...

Gość wiosenny powiew
co to za powtórka komunii hmmmm ? ja rozumiem że w pierwszą rocznicę dzieci idą do kościoła najczęściej w ubrankach komunijnych jeśli ktoś jeszcze ma a jak nie to biała bluzeczka itd....ale gdzie tutaj miejsce dla gości ????

wczoraj mój syn miał rocznicę ale zadnych prezentów u nas nie było w sumie nawet zastrzegłam babciom,chrzestnym żeby się nie wydatkowali bo to zupełnie bez sensu,ot msza w kosciele bez żadnego przyjęcia później

Gość wiosenny powiew
ja nawet nie powiadamiałam chrzestnych o rocznicy poszliśmy do kościoła i na tym koniec ...

no to u mnie troche inaczej. powtorka jest. babcie + chrzestni. no i obiad potem. ale na prezenty sie czeka.