Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffgfgf

czy to jest normalne i do wybaczenia

Polecane posty

Gość gffgfgf

jak ojciec dusi córkę? co prawda raz i chwile,ale jednak dusi.

Gość klementynkasuperdziewczynka
powiem Ci ze nigdy nie jest norlamne ze ktos kogos dusi- nawet przez chwile... takze cos jest nie tak, moze ten ojciec powinien sie leczyc bo np nie panuje nad nerwami?? a czy to sprawa do wybaczenia to mysle ze jak najbardziej tak bo trzeba wybaczac

Gość aaaaadddddddddddddddddddddddd
zalezy

Gość gffgfgf
dzięki za odpowiedz ;) faktem jest,że choleryk z niego straszny,co chwile wrzeszczy o byle co,ale generalnie tylko na tym sie kończy,czasem raz walnie,a juz naprawde jeszcze rzadziej zbije. no a dusił tylko raz,ale bylam zaskoczona

kurcze to mysle ze naprawde powinien sie leczyc bo nie panuje nad soba :/ wielu chlopow tak ma przewaznie w kryzysie wieku sredniego ktory trwa ze...20 lat... a powaznie to taki czlowiek moze zrobic krzywde- juz samo wyzywanie to znecanie sie psychiczne do tego bicie- fizyczne :( bardzo wspolczuje :(

Gość gffgfgf
tym bardziej,że dusil w niespodziewanym momencie a nie podczas awantury i nie wtedy,kiedy ja cos mocno przeskrobałam.

Gość gffgfgf
ale on rzadko bije,gdyby bił tak czesto jak sie wydziera to bym chyba juz nie zyła,ale on właśnie rzadko przechodzi do rękoczynow innych niz pchniecie,a jesli juz,to albo raz walnie w głowe,a jak więcej,to owszem czasem bardzo boli,ale nie leci krew i to nie jest jakies takie straszne chyba.no ale mam nadzieje,ze bicie czasem jest normalne,chyba kazdego kiedys walnął ojciec?? dlatego byłam tym bardziej zaskoczona tym duszeniem...

Dziecino droga idź z tym na policję, akbo przynajmniej do opieki społecznej. Samo pisanie o tym na kafe nic Ci nie pomoże. Jesteś w niebezpieczeństwie i aż mnie dziwi Twoje pytanie, bo oznacza że chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego niebezpieczeństwa. Najpierw zrozum że same wyzwiska to już znęcanie się, później przemył swoją sytuację i ratuj życie póki możesz.

Ponadto :NIE - to NIE jest do wybaczenia, tylko wyleczenia.

Gość gffgfgf
o matko,nigdy nie myslałam o tym w ten sposób!!!

Gość gffgfgf
aż się przestraszyłam :O

do wybaczenia to jest wszystko!! tylko ze nie moze Ci tak robic, nie powinnas sie na to godzic :( wiadomo ojciec to ojciec kocha sie go i szanuje ale to nie jest normalne...wiesz nie znam nikogo kogo popychalby ojciec czy cos takiego... takze napewno nie jest to normalne :(

Gość gffgfgf
wtedy miałabym dopiero przerąbane!!! zreszta co niby mi da pojscie do opieki społecznej? sugerujesz,ze mam patologiczną rodzinę?...mama by mi w życiu nie wybaczyła,poza tym bez ojca nie mielibyśmy za co życ...bo mama na to wszystko patrzy z pobłażaniem i chociaż sama się kłóci z ojcem to jak on sie na nas wydziera to jemu tylko mówi,żeby przestał,ale potem tłumaczy jego przed nami,ze moze przesadza,ale przeciez nie jest az tak zle. a o tym duszeniu to nie wie...

nie chciałam Cię straszyć, ale zrozum że przemoć w rodzinie nie jest uzasadniona niczym. To że ktoś jest nerwowy nie oznacza że może bić, czy popychać, czy choćby wyzywać dzieci. A z tym duszeniem, to już poważniejsza sprawa.

Gość gffgfgf
nawet jak to jest lekka przemoc?? myslałam,że u wielu osób sa czeste kłotnie ...tak w zasadzie to tylko tym duszeniem sie taK naprawde przerazilam..

Rozumiem że bronisz wizerunku swojej rodziny, tak jak Twoja mama. Lecz uwierz mi że żadne pieniądze nie są warte poniżenia czy siniaków. Porozmawiaj z mamą powarznie i nie ukrywaj niczego, bo ona może nie zdawać sobie sprawy co tak naprawdę się dzieje. wiesz, jestem matką i nie wyobrażam sobie bym mogła pozwolić na coś takiego. Więc rozmawiaj z mamą i bądź szczera.

Kłótnie to raczej głośna wymiana zdań niż popychanie i obrażanie innych. To już nie jest kłótnia. Jako nastolatka kłóciłam się z ojcem o wszystko, 10 razy dziennie i naprawdę czasami było bardzo głośno, ale nigdy nie zostałam poniżona wyzwiskiem, nie wspominając nawet o tym o czym Ty napisałaś. To wydaje mi się normalne, myślę że powinnaś to przemyśleć, bo takie sytuacje odciskają ślad na psychice i nie pomagają w dorosłym życiu.

Gość a od kiedy do założenia biura
o ja pierdolę, Ty piszesz poważnie?????????? :O:O:O to Ci ojciec niezłą wodę z mózgu zrobił :O

Gość gffgfgf
z tym ze w tym rzecz ze mi to zwisa i staram sie to ignorowac,a nie sie załamywac. i ze wszyscy w domu to traktuja z pobłazaniem,matka,uwaza,ze nic sie nie dzieje,jest ok.poza tym nie mam siniaków,mówiłam,ze ojciec mnie rzadko bije i dlatego bylam zaskoczona duszeniem,bo gdyby co dzien mi coś poważnego robił,to bym sie tak nie zdziwila.

Gość gffgfgf
a od kiedy do założenia biura- to było do mnie?? a co ja takiego napisałam?

Gość gffgfgf
dobra ja na razie wychodze,ale za godzine tu zajrze

no do Ciebie, do Ciebie :O jak można pisać - ojciec mnie RZADKO BIJE, zwisa mi to... Ty już masz coś nie tak z psychiką, bez urazy :(

Gość ddfsdg
tez mnie ojciec bil ale pewnego razu bil mnie bil a ja stalem i sie na niego patrzylem, zmeczyl sie i od tamtej pory juz mnie wiecej nie uderzyl

Gość gffgfgf
a co,mam pisac,że mnie czesto bije,jak mnie rzadko bije? i to nie jakoś tragicznie,tylko tak normalnie...ej no,wy chyba myslicie,ze moj ojciec jest jakimś tyranem,a przecież nie jest tak źle.Zresztą mama mi powiedziała przed chwilą,bo powiedziałam jej o tym duszeniu,a ona powiedziala,że widocznie miał powód i ze go rozumie,bo ona tez uwaza,ze czasem z nami trudno wytrzymac...i ze w jej czasach to w ogole bym sie nie mogła odezwac,tylko bym dostała po gebie i że to normalne.wiec juz sama nie wiem.ona po prostu zawsze tłumaczy zachowanie ojca.

Gość sgrerhgdfgdg
kurwa ciebie pojebalo? gdyby mnie stary uderzyl to bym kurwa cos z tym zrobila. deugi raz by sie nie warzyl. a co dopiero kurwa dusic, pojebalo? to NIE JEST NORMALNE

Gość gffgfgf
ale jak mama uważa że to nic takiego i nawet jest poirytowana? (mama mnie nie bije i nie wszczyna takich awantur jak ojciec)

współczuję Ci rodziców :O:O:O

Gość DEDYKOWANY PRZEZ RADE EUROPY
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość no sorry ale twoja matka
jest nienormalna!!! jakby mój mąż uderzył moje dziecko, to by zaraz wyleciał z hukiem przez okno! gdzieś ty się wychowała, w jakiej patologii, skoro nie wiesz, że nikomu nie wolno stosować przemocy????? a przemoc to bicie (nawet lekkie, cokolwiek to by nie znaczyło), popychanie, szarpanie, że o duszeniu nie wspomnę!!!!!! czy ty rozumiesz, że dusi się kogoś po to, by go zabić??????????