Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerava

co spotkało moją kuzynkę lansując się na n-k

Polecane posty

Gość gerava

moja kuzynka ma 17 lat i pokazywała na n-k swoje wdzięki gdzie była ubrana jak Doda, srebrny stanik, srebrne kozaki do połowy ud, w stringach miała nawet zdjęcie swojej dupy wypiętej od tyłu -na szczęście w majtkach. I co ją spotkało, oprócz tego że dręczą ją zboczeńcy, niewiadomo skąd wzieli jej maila to w jej miejscowości jakis facet niecałe 50 lat dostał fioła na jej punkcie i ją nęka.Wie gdzie chodzi do szkoły, wystaje pod jej szkołą, wie gdzie mieszka, prześladuje ją i robi jej zdjęcia jak paparazzi . Doniesienie na policję nic nie pomogło, nic.Ona mieszka w domu i jej matka wynajeła budowlanców do zrobienia ogrodzenia z drutami na górze bo w nocy sie boją. trzeba uważać co sie robi w necie ludzie bo oglądają was również nienormalni ludzie, przestępcy i zboki ze skrzywioną psychiką.Matki --nie pokazujcie dużo zdjec dzieci bo zbokole mają radochę.

Gość gerava
teraz ma zmieniony profil, tylko jedno zdjęcie ubrana po szyję w golfie i kurtce i szkoły zakryte ale i tak juz za późno, problemy ma i jeszcze mieszka sama z mamą ten facet nawet chodzi koło jej domu

Gość Czesiooo
i bardzo dobrze ze ja to spotkala, ma na co zasluzyla

Gość perrełka
Bo głupota nie bilo. A za błędy się placi. Słono. Niech to bęzie nauczką.

Gość tak to jestttttttttt
jak się nie umie z głową korzystać z pewnych rzeczy. W ogóle nie rozumiem po co 17nastolatce profil na nk. Już pogubiła biedulka znajomych ze szkolnych lat i musi ich przez net poszukiwać?

Gość głupia jest i tyle
mogla wiecej pokazac, przeciez chyba o to jej chodzilo zeby byla popularna! to teraz ma popularnosc :)

Gość głupia jest i tyle
przekaz jej ode mnie wyrazy wspolczucia :P

Gość a po co wystawiała
doopę ???? Przecież to jasne co proponuje i czego oczekuje ! :D Debilne małolaty.To one powinny byc karane za takie propozycje.

Wystawiając takie zdjęcia chyba powinna się liczyć z tym, że takie coś ją spotka :O

Gość nkllhjklkp
17 latka już powinna mieć świadomość czym to grozi. moja znajoma miałam podobny problem z 12 letnią córką, mimo że nie miała jakiś rozbieranych fotek w profilu, co najwyżej goły brzuch, to jednak była taka seria gdzie się wdzięczyła takie erotyzm lolitki. zmieniła te zdjęcia w profilu, ale to coś strasznego, jak ona w wieku 12 lat tak robi, co co mówić potem, puszczanie się w wieku 14 lat...

Gość gerava
nie wiem co jej strzeliło, taka mądra ona jest, dobrze się uczy i zapragnęła pochwalić się ciałem, lans ech.........