Gość gość Napisano Maj 6, 2018 Mam jedną parę spodni w innym kolorze niż czarnym i mi ich szkoda. W ogóle prawie wszytko mam czarne. Buty też Natala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMax Napisano Maj 9, 2018 No dobra,dobra.Ale gdzie jest Agata? Już się nie kąpie czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 10, 2018 Dzisiaj się wykąpałam w wannie w moich czarnych dżinsach i czarnej bluzie. Odkryłam dla siebie jedną fajną rzecz. Jak wchodziłam do wanny to nie zauważyłam, że mam rozpięty rozporek i jakoś mi się fajniej siedziało w rozpiętym niż zapietym (chwile później to zauważyłam ale w wodzie nie mogłam jakoś zapiąć go). Było fajnie. Tym razem bez butów Natalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość wet mud Napisano Maj 14, 2018 u mnie ostatnio troche popadalo, a niedaleko usypali taki stok z ziemi i piachu, buduja stok narciarski ;) wiec poszedlem sobie pozwiedzac, a mialem takie niebieskie adidasy niskie, oczywiscie biale skarpetki i jeansy, i biala koszulke :D po drodze bylo sporo kaluz wiec sobie po nich chodzilem, a jak zaczalem wchodzic na ta gorke to bylo takie sliskie bloto, taka mazia :p caly czas sie przewracalem, jak wszedlem na gore caly bylem juz umazany w blocie :D a pozniej sobie zjezdzalem z niej, fajnie bylo na plecach, ale na kolanach jest jeszcze fajniej :D super zabawa, polecam, a jak tam u was wiosenne wyprawy w tern? :D moze ktos byl sie gdzies zmoczyc, albo ubrudzic? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 20, 2018 Czy ktoś z was już się kąpał w maju tego roku w jeziorze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 20, 2018 Ja Natalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może później Napisano Maj 21, 2018 a macie może jakieś Swoje ulubione sceny z filmów, seriali, jakiś telenoweli, reality show itd, itp. na które nadzialiście się w inernetach tv-kach, i akurat przypadły wam z jakiegoś względu do gustu ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2018 Natalko a gdzie się kąpałaś i co miałaś na sobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 21, 2018 To co zwykle, czarne dżinsy, czarna bluza, czarny pasek i czarne buty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 23, 2018 A co sądzicie jakbym dla odmiany kupiła sobie takie dżinsy do kąpieli https://www.wrangler.pl/pl-pl/odziez-damska/slim-jeans-w28lgr12p.html# ? Natalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMax Napisano Maj 24, 2018 Jeżeli masz taką figurę jak modelka na zdjęciu,do kąpieli,koniecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2018 Chociaż jednak te mi się bardziej podobają https://www.wrangler.pl/pl-pl/odziez-damska/jeansy-kroje-dla-kobiet/damskie-skinny-jeansy/high-skinny-jeans-w27hx786n.html Natalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2018 Dzisiaj nad będąc nad jeziorem wdziałem jak dziewczyna/kobieta w sukience letniej do kolan weszła do wody i cała się zamoczyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2018 Dzisiaj nad będąc nad jeziorem widziałem jak dziewczyna/kobieta w sukience letniej do kolan weszła do wody i cała się zamoczyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 8, 2018 Dzisiaj widziałem jak moja prawie dziewczyna ;-p najpierw chodziła w wodzie a potem cała się zanurzyła. Miała na sobie czarną bluzkę w kwiatki i jasno-niebieskie długie dżinsy z dziurami na kolanach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2018 Jestem z Gdańska i chętnie wykąpał bym się w nocy z jakąś panią mniej lub bardziej ubraną. Może znajdzie się chętna? nocnakapiel@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wetlook fan Napisano Czerwiec 17, 2018 kto chce pogadać o kąpieli w ubraniu zimowym ??? greg500@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 23, 2018 Wakacje rozpoczęte kąpielą w czarnej sukience z białym paskiem, szpilkach i rajtuzach. Ekstra Natalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 23, 2018 Natalko, sama się kąpałaś czy z koleżankami? Jak wracałaś do domu w mokrej sukience? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2018 Kąpałam się sama w wannie Natalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 Dzisiaj popływałam w ubranku w jeziorze. Dżinsy, bluza. Bosko Natalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2018 Natalko a dlaczego w sukience sie nie kapalas? Taka moka jak do domu wracalac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2018 Nie kąpałam się bo na codzień nie chodzę w sukienkach. Na codzień chodzę w czarnych dżinsach i w ogóle w czarnych ubraniach.. w sukienkach to chodzę tylko jak jest jakaś okazja. A wracałam na rowerze Natalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMax Napisano Czerwiec 29, 2018 A kupiłaś sobie dla odmiany wspomniane jeansy niebieskie do kąpieli oczywiście? Co najbardziej podoba Ci się kiedy jesteś mokra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2018 Tak, te ciemniejsze, ale jeszcze w nich nie popływałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMax Napisano Czerwiec 30, 2018 Wrzucił bym Cię w nich do wody! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 3, 2018 Nie musisz, sama jutro wejdę ;-) tylko buciki, bluzeczka i pasek założę. Natalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMax Napisano Lipiec 4, 2018 No i jak,była ta kąpiel? Nowe jeansy sprawdzone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 5, 2018 A sprawdzone, dżinsy są super i na sucho i na mokro. Byłam na mieście i jak wróciłam to bez rozbierania weszłam do wanny. Nowe dżinsy, pasek, trampki i bluzka. Namydliłam sobie całe dżinsy było super. 2h siedzenia w spodniach, bluzce i trampkach w wannie. Natalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 11, 2018 Jezu kiedy ja tu byłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach