Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koraaaaaaa

czy nie szkoda wam srzedawac ciuszków?

Polecane posty

Gość koraaaaaaa

zostalo mi mase,naprawde duzo ciuszków drugiego dziecka juz nie bedzie w komisie to mi proponowano tal 3 zł za szt szkoda mi prawde mówiąć bo ani się nie wzbogace ani nie zyskam na takiek kwocie a pójdzie worek ciuszków moze malej zostawic na przyszłość;) czy sprzedajecie po tak niskiej cenie?

Gość koraaaaaaa
tzn ja nie stoje za dobrze finansowo zeby oddac za darmo no ale tez 3 zeta mnie nie urządza sama nie wiem

Gość gjgjgj
Ja chyba będę trzymać na pamiątke i dla dzieci moich dzieci. Tak robiła moja mama i wiele rzeczy się przydało potem dzieciom w rodzinie jak i moim... lalkom. :D

Gość koraaaaaaa
anielica a moze masz dziewczynke i mi oddasz --pokryje koszty wysyłki i jakis prezencik dla dzieciaczka dorzuce

Gość koraaaaaaa
tylko jak sie patrzy na te ciuszki sprzed 20 czy 30 lat to sory .... wiec ciekawe jak będa z tymi naszymi kiedys tam a po drugie jak beda tyle lezec to tez niedobrze

koraaa niestety mam chłopaka :) Do dziewczynki też miałam ciuszki, siostra zrobiła mi wyprawkę, kiedy nie znałam jeszcze płci dziecka, ale niestety wszystko już oddałam. Obecnie znowu nazbierała się reklamówka, ale zimówek :)

Gość koraaaaaaa
no troszke sprzedałam a te co mi zostały to nie bardzo mozna zestawic bo bardzo w rozmiarach poskakane

Gość koraaaaaaa
moja ur.sie już 4400!! niektore są prawie nowe..i tak za 3 zeta? ;) u nas tylko jeden komis a baba to by chciała najlepiej za darmo a sama potem sprzedaje drogo(wiec dlugo u niej wisi)

Gość no duza
przeliczyłam sie z rozmiarowką myslałam ze zaoszczedze :O nakupiłam z wyprzedazy a ona ma teraz wszysko małe (a miało byc na lato!!) teraz bede miała nastepny wór ale nowych rzeczy masakra :O :D ucze sie na błędach a mala jest za to śliczna!!!!!!

Ja też oddaję znajomemu dziecku. Bawić się w sprzedawanie ciuszków niemowlęcych- nie chce mi się. Poza tym ja zawsze oddaję ubrania, po mnie również. Nie śmiem brać pieniędzy, a nwet nie chcę.

Gość jak tylko chce pic to niech pi
mi tez nie szkoda a 3zł to i tak pewna kwota na allegro od 1zl rzeczy nie schodza bo za duzy wybor

Gość pokaż co masz może tutaj
jakaś mama drożej kupi, ja kupowałam tak po 5-10zł, wybierałam kilka ciuszków i później przez allegro za 1zł jako zestaw kupowałam żeby bezpiecznie było

Gość 111111
Mam do sprzedania śliczne ciuszki po mojej córeczce. Rozmiar 8-15 miesięcy. Używane ale w bardzo dobrym stanie bez plam itp. Mam sporo sukienek, których córeczka nie zdążyła założyć a teraz okazały się za krótkie, są tam też bluzeczki z krótkim oraz długim rękawkiem. Rzeczy są z domu, w którym się nie pali i nie ma zwierząt. Mogę wystawić na allegro. Kontakt nutella08@op.pl Link do zdjęć http://misia1218.fotosik.pl/zdjecia/1.html

Gość ech a ja mam
kaftanik i spodenki, ktore szyla dla mnie moja babcia kiedy sie urodzilam recznie wykonczona...szydelkiem ech....moja corcia przyjmowala w nich chrzest, teraz juz nie ma takich rzeczy... wyprasowane wyprane schowane czekaja na nastepne pokolenie... a ubrania m ktore kupowalam malej oddalam sasiadce-u niej pieniazkow za wiele nie ma a rodzina pozadna...pozdawiam

Gość do 1111111111
jak te ciuszki są sliczne to ja jesem konik polny

ja mam w planach drugie, wiec narazie trzymam - w międzyczasie oddałam dwa kartony ciuszków, by skorzystała córeczka mojej znajomej (ale wrócą do mnie, mam nadzieje, ze w dobrym stanie). Później pewnie oddam lub wystawie całą pakę na allegro, hurtem. Szkoda trzymać by miejsce zawalały. Chociaż może takie wyjątkowe \"perełki\" zatrzymam?

Gość autorko nie przesadzasz troche
? samej ci szkoda sprzedac za 3 zlote a od drugiej juz za darmoche bys brala. nie wstyd ci? Wg mnie jestes sępem lub co gorsza naciagaczką ;/

Gość aautorka
sluchaj ,to wszystko zalezy id sytuacji finansowej jak wspominałam nie jest mi lekko jak kogos stac zeby oddac za darmo to czemu ,nie? mysle ze jakbym lepiej finassowo stała tez bym tak robiła

Gość jtuk
Tak masz rację poprostu tragerdia z ciuszkami. Mi też żal sprzedawać za tak niską kwotę a mam fajne ubranka 0-14 miesięcy - Jedyne 5 worów.

Gość a ja napisze tak...
byla tu kiedys na forum taka jedna, pisala jak to jak jej ciezko, ze nie ma kasy na nowe ciuszki, nawet chciala za darmo suknie slubna bo jedna dziewczyna dobrej woli chcilaa swoja odstąpic.. koniec koncow okazalo sie ze to oszustka, podala e-mail i po tym namierzylysmy je posty i aukcje allegro, wystawiala potem wyudzone rzeczy i zarabiala. od tego pory jestem ostrozna

Gość frankaaaa
a wolisz żeby to leżało i za parę lat do kosza się nadawało niż sprzedać choćby za te 3 zł?Najlepiej to kupić pochodzic tyle ile się da i jeszcze opchnąć za tyle ile się kupiło:o

Gość a ja napisze tak...
piszesz ze nie jest ci lekko a za 3 zl starego ciucha nie chcesz sprzedac? wiesz jakie piekne rzeczy za zlotowke na allegro ida? znoszone ciuszki nie sa po to aby na nich zarobic, tylko po to aby przysluzyly sie jeszcze jakiemus innemu dziecku.

Gość raaatatuj
piekne ciuszki na all -nie zartu j sobie okej ja jakos przeglądam i ich nie widze chyba ze z lat 80 tych i jeszcze poplamione

Gość aautorka
po pierwsze moje ciuchy nie są stare i nie są ze szmateksu -jak to wiekszość na all po niewiedomo ilu dziEciach i czym spryskiwane w tych worach moja ur sie b.duza -w niektórych była raz czy dwa stan jest IDEALNY wiekszośc jest bardzo dobrej jaokości i są po prostu wiecej warte niz 3 zł -sama bym takie odkupiła za wiecej co do oszustów- owszem są gadałam z anielicą-nie woem czemu sie tak pieklicie koszty przesyłki tez nie są tanie-paczka i 30 zł +na pewno kupiłam jakąś porządną zabawkę no nie wiem czy to takie darmo i tak sie opłaca na all sprzedac-tam tez kazdy chce za grosze zreszta i tak nie ma sprawy

Gość aautorka
miałoby byc-nie opłaca na all sprzedac

Gość Igiełka26
ja zostawiam dla kolejnego dzidziusia. Kto wie...może za parę lat się pojawi:)