Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanessa199000

etiaxil czy antidral?

Polecane posty

Gość wanessa199000

Witam, cierpię na nadmierne pocenie, teraz zaczął się najgorszy okres Używałam antidral 1,5 roku temu działał przez jakieś 4 miesiące ale przestał działać Czy po tej przerwie spróbować antidralu czy może zakupić droższy etiaxil? Czekam na Wasze rady! Poozdrawiam!

Gość wanessa199000
podnosze;)

Gość kaluterija
zdecydowanie etiaxil

antidral nie pomaga nic etiaxil tak , tylko skóra jest mocno podrażniona po nim

Gość kajka08
oczywiście ze etiaxil!!!!!jest super!tylko trzeba sie zastosowac do zalecen na opakowaniu-koniecznie!troche szczypie ,trzeba zacisnac zeby i wytrzymac!:) po zastosowaniu przez ok. tydzien sie nie pociłam pod pachami!:) i nie trzeba było sie przejmowac mokra bluzka!

Gość kajka08
wcale nie mialam skory podrazninej!

Gość kosmetyczka21
też stosuję antidral i na razie pomaga, etiaxil jest dla mnie za drogi, nie wiem jak jest z tobą, być może skóra przyzwyczaiła się już do antidralu

Gość gość
Etiaxil dla mnie po prostu był o niebo lepszy. Stosowałam tylko 2 razy w tygodniu. Efekty swietne i ja pozbyłam sie problemu.

Gość gość
Mi też jak najbardziej odpowiada etiaxil, bardzo szybko mi pomógł pozbyć się mokrych plam na bluzkach i niemiłego zapachu spod pach ;) Jak najbardziej polecam.

Gość gość
Bloker Ziaji, o wieeele tańszy, a działanie to samo co anidralu czy etiaxilu (ten ostatni w dodatku mnie podrażniał).

Gość sara33
Jeśli etiaxil podrażniał ci skórę to zamień go na etiaxil niebieski, który specjalnie przeznaczony jest do skóry wrażliwej. Pamiętaj, ze blokery z apteki działają skuteczniej niż te drogeryjne.

Gość gość
Ale po co mam zamieniać, skoro znalazłam coś równie skutecznego (naprawdę nie widzę różnicy w powstrzymywaniu pocenia między etiaxilem a ziają) a w o wiele niższej cenie?

Gość gość
na mnie bloker ziaja nie działał do tego chyba mam na niego uczulenie bo strasznie mnie swędziały pachy po nałożeniu musiałam go zmyć bo bym sie zadrapała do krwi, zamówiłam etiaxil do skóry wrażliwej w aptece na allegro z przesyłką 27zł więc jeszcze cena znośna bo w aptece 42zł mam nadzieje że będzie skuteczny..