Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeemm

Odstawienie tabletek

Polecane posty

Gość deeemm

Powiedzcie kobitki czy odstawienie tabletek (cilest) powinnam konsultować z lekarzem?

Gość deeemm
up

Gość dziwne dziwne
zależy jaki jest powód odstawienia, ja tam nie konsultowałam, po co ? A Cilest brałam 12 lat.

Gość deeemm
podejrzenie depresji :/

Gość ja na twoim miejscu bym
skonsultowala. tez biore cilest i raz zrobilam sobie przerwe, ktora byla koszmarem, tradzik na plecach, bardzo bolace piersi z wyczuwalnymi guzkami, problem z jajnikami. potem znowu wrocilam do tabletek i dosc dlugo dochodzilam do siebie. nastepnym razem jak bede odstawiac skonsultuje sie z lekarzem

Gość joojjjjj
a co ci lekarz może powiedzieć?? odstawia się i już - tylko nie nagle tylko poprostu zazywa się do 21 tabletki potem przerwa i nieprzyjmuje się już następnej a depresja albo stany depresyjne są częste przy tabletkach , nerwowośc, płaczliwość i spadek lidibo odstaw a zobaczysz jak się wszystko zmieni i jaką poczujesz ulge!! ja dwa razy odstawiałam i nic się niedziało poza samymi pozytywnymi rzeczami typu brak bólu piersi i tych strasznych bólów głowy, w końcu normlane odczucia i humory no i libido wróciło :) także powodzenia życze i rzuć to świństwo