Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynkaaa 85

Od dzis dieta kopenhaska, ktos zaczyna ze mna?

Polecane posty

Gość kruszynkaaa 85

Oto moj jadlospis na 2 najblizsze tygodnie: DZIEŃ 1+8 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy Lunch : 2 jajka na twardo, gotowany szpinak, 1 pomidor Obiad : 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną (filet lub schab) DZIEŃ 2+9 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru Lunch: 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną, 1 świeży owoc Obiad: 1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3+10 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru, 1 grzanka Lunch: gotowany szpinak, 1 pomidor, 1 świeży owoc Obiad: 2 jajka na twardo, 1 plaster szynki, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 4+11 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru Lunch: 1 jajko na twardo, 1 tarta marchewka, małe opakowanie twarożku (serek wiejski) Obiad: 1 mała puszka mieszanego kompotu z owoców, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego ( ugotować kompot ) DZIEŃ 5+12 Śniadanie: 1 duża tarta marchewka z cytryną Lunch: 1 chuda ryba z cytryną - sok z cytryny dodać do pieczenia Obiad: 1 duży befsztyk, brokuły lub sałata DZIEŃ 6+13 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy z 1 kostką cukru, 1 grzanka Lunch: 1 cały kurczak (gotowany), sałata z olejem i cytryną Obiad: 2 jajka na twardo, 1 duża marchew DZIEŃ 7 Śniadanie: 1 kubek herbaty bez cukru Lunch: 1 kawałek zgrilowanego chudego mięsa, 1 świeży owoc Obiad: nic Chuda ryba - dorsz lub pstrąg Gruby plaster - 10 dkg wędlina musi być chuda Kawa może być rozpuszczalna lub z ekspresu, zaleca się pić 2 litry wody dziennie. Waga startowa 68 kg przy wzroscie 168cm.

Gość kruszynkaaa 85
Jestem juz po porannej kawce:)

Gość Figusia
A ja zaplanowałąm od jutra. Będziesz mnie motywować!!

Gość kruszynka 85
Figusia, witaj:) Zapraszam do wspolnego dietowania:) Razem bedzie latwiej:)

Gość MartaMartaMarta
a ja jestem juz 5 dzien ale co sie przyssam do jakiegos topiku to topik umiera i sama walcze... trzymam kciuki

Gość kruszynka 85
Wlasnie jestem po obiedzie:) A jak tam u Was?

Gość MartaMartaMarta
Ja tez juz po... mam dzis rybe i kurczaka, ale rybe zostawilam na kolacje... i zimno mi ciagle wam tez??

Gość kruszynka 85
Mi nie jest zimno. W sumie u mnie narazie jest calkiem ok. Ale to moj pierwszy dzien diety.

Ja też dziś zaczęłam dietę, jestem po śniadanku :) Kochane ile szpinaku powinno być w jednej porcji?

Gość jakas taka agata
ja tez dzis zaczelam, ale zamiast befsztyku mam kurczaka, wlasnie jestem po kolacji :) i teraz nie pozostało mi nic innego jak zapchac sie woda i herbata :)

Gość jakas taka agata
pisze ze polowe opakowania, ajak z kawa moge wypic dwie szklanki?? bo zawsze pilam 2 i strasznie mi brakuje tej drugiej koło 13.

Gość Figuisia
Cześć dziewczyny! NO to zaczęłam - delektuje się kawusią ;) Będę w ogonku tej diety bo wy wszystkie już macie za soba minimum jeden dzień, liczę że bedzie mnie to motywować. Miłego dnia

Witam:) Jestem już po kawce. Wczoraj miałam taką ochotę zjeść coś :( nawet zasnąć z głodu nie mogłam, jednak nie poddałam się. Mam nadzieję,że jeśli przetrwałam pierwszy dzień powinno być lepiej z każdym następnym:)

Gość 90nela
musisz zjesc lyzeczke cukru!

Pomimo tego,że kawę wypiłam 2 godziny temu? Teraz iść i zjeść łyżeczkę cukru? Jak przygotowujecie befsztyk? Kupiłam pierś z kurczaka