Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osamotniona

Jak odzyskac jego zaufanie ?

Polecane posty

Gość osamotniona

Może i dla starszych internautów problem może wydać się śmieszny , ale z mojego punktu widzenia jest ogromny. Powiedział mi że straciłam jego zaufanie :(. Na samym początku znajomości uzgodniliśmy że naszą znajomość nie wyciągamy na światło dzienne , i mi i jemu taki układ pasował. On powiedział o nas tylko swojemu przyjacielowi od piaskownicy , ja 3 najlepszym przyjaciółkom, z którymi chodzę do klasy ,i często mówiły o nas . No i właśnie … poszło o ploty. Oficjalnie nie byliśmy para , ale naprawdę mi na nim zależy. To z nim przeżyłam swój pierwszy pocałunek , jest dla mnie czymś więcej. Krążyło o nas wiele plot , myślę ze to przez nasza wspólna znajomą która widziała nas pare razy - straszna plotkara : / , On jak to usłyszał powiedział ze nie może być z kimś komu nie może powierzyć swoich sekretów , z kimś kto wszystko omawia z swoimi „psiapsiułkami” . Nie wiem od kogo to wyszło. Czy to moja wina czy nie ? Może jednak od moich przyjaciółek ? Może to moja wina … nie wiem co robić , spraw jest świeża bo z wczoraj . jak to załagodzić ? co zrobić by odzyskał do mnie zaufanie ?

autorko problem nie jest smieszny :D jest raczej żałosny:D i bardzo dziecinny :D nie ma dla ciebie ratunku !!!