Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoozTom

Lizanie free spotkanie

Polecane posty

Gość LozTom
Dzisiaj spotkałem sie po raz pierwszy z Eweliną ktora po wpisach napisała. Spotkaliśmy sie lecz na razie do niczego nie doszło. Chcieismy sie po prostu poznac ale wszystko na dobrej drodze. CO wy na to?

Dzisiaj spotkałem sie po raz pierwszy z Eweliną ktora po wpisach napisała. Spotkaliśmy sie lecz na razie do niczego nie doszło. Chcieismy sie po prostu poznac ale wszystko na dobrej drodze. CO wy na to?

Gość pogoda do dupy
Właśnie wróciłem ze spaceru nad jeziorem. Nuda. Zero słońca, zero entuzjazmu. Też bym dzisiaj coś wilizał dla ożywienia, ehh... taki lajf ;P

Gość ISCUN
Bardzo pozytywnie oby wiecej takich sytuacji

Gość ISCUN
w takim ze jak najbardziej jestem za jezeli chodzi o takie sytuacje i powinno ich byc wiecej a wy juz jakos umowieni???

Gość fghfgh
to ja myslalam,ze od razu na 1wszym spotkaniu bedziesz lizal.. ewela sie krepowala czy jak?;p I co bys zrobil,jakby zglosila sie do ciebie kompletnie nieatrakcyjna gruba/stara/niedomyta kobieta?

Tak samo z siebie wyszło :) Co do nieatrakcyjnej kobiety... TO pojęcie bardzo subiektywne, natomiast wiek no cóż to sprawa gustu, ale czy starsza zadbana kobieta nie jest atrakcyjniejsza od o wiele młodszej a zaniedbanej. Wiadomo że pewien standard musi być zachowany, więc spotkanie z z kobietą o której napisałaś pewnie nie doszło by do skutku :)

Gość ISCUN
no to chyba jak ktos sie umawia na cos takiego ma ta swiadomosc ze jakies zasady higiengy musza byc zachowane...???

Gość ISCUN
no to chyba jak ktos sie umawia na cos takiego ma ta swiadomosc ze jakies zasady higiengy musza byc zachowane...???

Oczywiście, że to zrozumiałe ISCUN :) Ale z tym może być różnie. Ja preferuje zasadniczo wysoką kulture jeżeli chodzi o czystość, higiene i ogólne zadbanie. a ty jesteś on czy ona?

Gość ISCUN
z tego co mi wiadomo to ON ale w dzisiejszych czasach niczego nie mozna byc pewnym...

Gość na_golasa666@wp.pl
Odświeżam. Bez wzajemności wyliżę chętnym paniom powyżej 35 lat. Warszawa.