Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karikari24

twardy brzuch, mdlosci

Polecane posty

Gość karikari24

od okolo 20 tyg mialam twardniejacy brzuszek, lekarz kazal brac magnez i ze mam sie nie martwic bo wszystko jest ok teraz jestem w 31tyg i twardy brzuch mam bardzo czesto - i o dziwo bardzo czesto w nocy czy rano jak sie budze, mam wrazenie ze przez ten twardy brzuch rzadziej czuje ruchy dziecka czasami mam taki dziwny ksztalt brzucha jakby dziecko wypychalo sie w danej czesci - ogolnie mam malutki brzuszek i moze dzidzia ma malo miejsca? ostatnio tez zauwazylam, ze mnie mdli i czuje sie oslabiona - nogi jak z waty strasznie sie martwie, boje sie ze lekarz znow powie ze mam sie nie martwic a jak tu sie nie martiwc dziewczyny mialyscie cos takiego?

jezeli brzuch bardzo czesto twardnieje bez wzgledu na to czy sie stoi czy lezy nalezy powiedziec to lekarzowi jak najszybciej mi brzuch w 28 tyg twardnial ok 30 razy na dzien, nawet jak lezalam musialam brac fenoterol i isoptin pozniej przeszlo ps takie twardnienie brzucha to czesta \"przypadlosc\" w ciazy ale wazne zeby zawsze to skontrolowac-chocciazby dla wlasnego spokoju ducha :)

ja tez mialam takie skurcze i skonczylo sie to porodem przedwczesnym.zapytaj lepiej o to lekarza