Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie co.....

Nie dziwię się że faceci uważają dziewczyny za tępe idiotki

Polecane posty

Gość wiecie co.....

Przykład:wchodzę na wizaż,a tam :ubranka,butki,pazurki,suwaczki,dzidzie,jesteśmy z moim skarbusiem 2 miesiące,3 dni i 2 godzny :O Zapuszczanie pazurków-grupa wsparcia.Zapuszczanie włosków-grupa wsparcia Jestem dzewczyną,a czasem mi wstyd za moją płeć. to wszystko piszą baby pod trzydziestkę,z męzami i dziecmi.Grupę wsparca zakładają jakby je trageda dotknęła.Co za głupota i egzaltowanie,"rączki" opadają :O:O

Gość to po co wlazisz na wizaz
Tam sobie siedza laski, ktorym to pasuje i zadna zadnej nie krytykuje, bo moga sobie tam byc, kim chca, pisac co chca, a skoro tobie to nie pacuje to nie wlaz tam. Proste :) Normalnie wkurza mnie, ze juz nikt nigdzie nie moze sobie pisac co chce i jak chce, bo zaraz znajdzie sie taka panna, ktorej sie nie podoba! Troche tolerancji kolezanko!

Gość srutu tutu
eeeee troche dystansu jedni rozmawiaja o tym, ze złamał im sie paznokiec a inni o tym, że inni rozmawiaja o paznokciu. Czy ktos tu jest bardziej ok? Męzczyzni tez rozmawiaja o głupotach. Nie o wlosach itd ale felgach, lakierach, pilce czy innych idiotyzmach. Tylko im meskaa solidarnosc nie pozwoli na krytyke. A baby są wredne i nasraja we wlasne gniazdo.

Gość opiekunka chomika
są pewne granice tolerancji :O

Gość wiecie co.....
Ale ja nie mam pretensji o to,że one tak piszą,ja mam pretensje że one SĄ takie przeraźliwie i żenująco puste

Jakie granice tolerancji??? Czy one komus ublizaja, pisza wulgarnie, krzywdza kogos? NIE! Wiec niech sobie pisza co chca i jak chca, naprawde nie rozumiem w czym problem.

Gość wiecie co.....
Nie chodzi mi o to o czym gadają,ale jak.Te kretyńskie zdrobnienia,chcą się odmłodzić czy co? :O Albo "grupa wsparcia".Grupa wsparcia to może być po jakiejś tragedii,a nie że włosy zapuszczają :O Boże,jakie dzieci wychowają te matki Polki?

Gość tolerancja tolerancją
ale mnie też wkurza takie pustactwo... Wiadomo, że nikomu takim gadaniem krzywdy nie robią - najwyżej sobie :-P Nie wiem, może dobrze się z tym czują...? Ja sama gadam o wielu takich głupotach, ale to nie jest część mojego życia. Wolę przeczytać ciekawą książkę niż martwić się paznokciami czy tapetą na twarzy. Te panie nie wiedzą co tracą przez swoje ograniczenie umysłowe :-P

Gość Agent Smith z Matrixa
provo:classic_cool:

No i niech sobie beda. Co cie to obchodzi? Ciesz sie, ze ty jestes "pelna" i madra :D , ale widocznie jakis kompleks masz i cos cie tam ruszylo, skoro zakladasz taki taopik i szukasz dla siebie poparcia na innym forum :p p.s. A skoro uwazasz, ze tylko kobiety zajmuja sie pierdolami i bywaja "puste" to albo jestes jeszcze baaardzo mloda albo zycia nie znasz. Pracuje z samymi facetami i gdybys slyszala sposob, w jaki oni sie wyslawiaja czy jakie tematy poruszaja (ludzie z wyzszym wyksztalceniem) to na pewno zalozylabys jeszcze 5 nowych topikow na ten temat, dlatego radze wyluzuj, troche tolerancji i niech cie to nie obchodzi kto jaki jest.

Najlepiej to się nie wpierdalać :) Każdy robi co chce. Krzywdę dla Ciebie taka, że ktoś paznokcie zapuszcza? :( Krzywda, że podpisał sobie to: "grupa wsparcia"? Głupota - głupotą, chcą - mają, po co się rozwodzić nad tym ? Zrozum "tępa idiotko" świata tym tematem nie zmienisz ;) Lepiej sobie żyć po swojemu ;)

Gość wiecie co.....
Ano nie zmienię ale może ktos to przeczyta i sobie uśwadomi jaki z niego debil.A ta co tak broni tych pustaków sama pewnie ma suwaczek na wizażu i ogląda pazurki i ubranka.Zaśmiałabym się,ale to smutne jest

Gość URSUS C330
Tak to jest smutne, ale jest sie z czego posmiac :P Z tym sraniem do wlasnego gniazda to strzal w dziesiątke :)

Piszesz do mnie?:) To dla twojej informacji: nie, nie mam suwaczka na Wizazu, ani nie jestem tam zalogowana choc nie ukrywam, ze wchodze tam na dzial Kosmetyk Wszchczasow, zeby poczytac opinie o kosmetykach jak chce sobie cos kupic - to raz, a dwa bronie dlatego, ze nie mieszkam od lat w Polsce i tolerancja jest we mnie zakorzeniona, takze wisi mi to i powiewa czy ktos jest "pusty" czy nie i ogolnie czym sie zajmuje dopoki, doputy nie robi tym krzywdy innym. I ot cala filozofia. Ty sobie lepiej zapamietaj, ze nikt nie jest idealny, ty tez nie. Poza tym swoja krytyka niczego nie zmienisz, a wylacznie wystawiasz swiadectwo samej sobie nazywajac ludzi, ktorych w zyciu na oczy nie wiedzialas "tepymi idiotkami"i "pustakami".

Gość wiecie co.....
Wiem że nie jestem idealna ale chociaż piszę jak człowiek.Wybacz,ale dla mnie nie jest to normalne że kobieta 30-letnia,która ma swoją rodzinę zachowuje sie jak 12-latka Normalni ludzie się tak nie zachowują,tak samo jak nie piszą "sftaaśne" i nie wrzucają półnagch zdjęć z pozą jak z CKMu na strony typu nk :O Chyba jestem nietolerancyjna :D

wiecie co - cóż, można sie chociaż pośmiać nieraz-kafe sie sprawdza jako rozrywka :classic_cool:

Dobra, uwazasz jak chcesz. Mnie to po prostu nie rusza, bo moja glowe zajmuja inne (moje) sprawy, niz zycie innych i takie pierdoly w stylu kto jakie robi zdjecia, jakie ma suwaczki i co pisze. Uwazam, ze zycie jest za krotki na zajmowanie sie pierdolami ;)

\"Zapuszczanie pazurków-grupa wsparcia\" nie rozumiem tego tekstu:O:O jakiś taki :O:O:O

Gość wiecie co.....
Chciałabym tak umieć nie zwracać uwagi na bzdury,ale takie rzeczy mnie po prostu dobijają Draż czego nie rozumiesz,zapuszczają pazurki i się w tym nawzajem wspierają :D