Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mój błąd

Co zrobic gdy chłopak zdradza swoją dziewczyne ze mną?

Polecane posty

Gość pijany cham SIMIAN z Oslo
Lubisz dawać d00py facetom w związkach z tego co widać!

Gość mmLena07
To nie jest łatwe, wiem, co przeżywasz. Znałam chłopaka na studiach, miał on narzeczoną (o czym mi zresztą nie powiedział, sama jakimś cudem na to wpadłam i się go o to zapytałam, strasznie kręcił, ale się przyznał). No i była taka sytuacja, że sporo czasu ze sobą spędzaliśmy, on mi się bardzo podobał, bardzo mnie fizycznie pociągał, niesamowicie po prostu, no i ciągle mnie podrywał. Pokusa była niesamowita i wiesz co? Nawet się z nim nigdy nie pocałowałam, a moje ciało i cała rzeczywistość była przeciwko mnie. Niesamowite, jak to było trudne, jednak nie dopuszczałam do sytuacji, że byliśmy sami, w ogóle przestałam się z nim przyjaźnić. Mój umysł walczył sam ze sobą, to było jedno z najcięższych przeżyć w moim życiu. Teraz jak już mi przeszło, już nie czuję do niego pożądania i nawet nie wiesz jak jestem z siebie dumna i zadowolona, że dałam radę. W życiu trzeba się kierować czymś więcej niż emocjami, które starają się wszystko usprawiedliwiać. Popatrz w przyszłość, gdzie Cię to postępowanie zaprowadzi. Życzę Ci powodzenia, walcz i się nie poddawaj. Dasz radę.:)

Gość ktoś...ona
wiem, że jest Ci cieżko, rozumiem Ciebie bardzo dobrze..

ale su**...... skoro wiesz ze ten chlopak ma dziewczyne , to pytam sie - po co leziesz z nim do lozka?? co ci to da?? postaw sie na miejscu tej dziewczyny z ktora jest ten chlopak. nie dosc ze jak ta dziewczyna sie dowie to on bedzie mial przypal a ty jeszcze wiekszy :)) Na calutką wieś :) tylko dlatego ze sie z nim przespalas... warto? odpowiedz sobie na to pytanie sama zanim kolejny raz wylądujecie razem w lozku. Robisz krzywde w ten sposob sobie i dla dziewczyny jego ale widocznie nie uzywasz rozumu zbyt czesto. GRATULUJĘ ODWAGI, WSPÓŁCZUJE GŁUPOTY.... poWODZENIA HEHE.... :)

wy jestescie nie normalne.... brak slow :) sypia z chłopakiem jakies dziewczyny a wy jeszcze ja w tym wspieracie.........? nie stac Cie na to zeby znalezć WOLNEGO chlopaka... pomysl ze to ty masz chlopaka i jakas laska sypia z nim :) ZYCZE CI TEGO Z CALEGO SERCA : )

,,PORADŹCIE MI JAK MAM SOCIE PORADZIC Z TYM KLOPOTEM''...... HEHHEHE...... :) wymiatasz.... :) hahah...

Gość wwww jeeeee
u mnie na wioche tez przyjezdzała taka jedna dupy wszystkim dawała

Gość lovegame
hej,doskonale cię rozumiem,mam taki sam problem.To się zaczeło tak,poznałam pewnego chłopaka od razu mi sie spodobał,ciągle mowil jaka to ja jestem sliczna,fajna itd,już chciał ze mna być kiedy na nastepny tydzień poszedł na urodziny do pewnej dziewczyny,tam poznał dziewczyne,przelizali sie,a na drugi dzień już byli razem.Teraz jest już 3-4 tygodni po tej imprezie,oni są razem,ok ciesze sie ze znalazł dziewczyne,ale moim zdaniem za szybko zaczeli ten zwiazek.Kilka dni temu powiedział mi ze chyba zerwie ze swoja dziewczyna,powiedział ze jest dla niego za mloda bo jest mlodsza od niego o 2 lata,a ode mnie o rok.Wczoraj sie z nim spotkalam rozmawialismy dosyć długo,chciałam mu dać buziaka w usta to powiedzial ze nie moze bo ma dziewczyne i ze ja kocha.Kilka minut pozniej zapytal czy chce buziaka,nie czekal na odpowiedz i pocalowal ale to nie byl buziak,przelizalismy sie,pozniej jeszcze raz.Wieczorem powiedział ze chce zebym sie z nim spotykala,ze chcialby robic ze mna rozne rzeczy a nie tylko lizanie sie,powiedzialam ze ma dziewczyne i ze nie moge tego zrobic bo to jest moja byla bliska kolezanka,ale powiedzial ze sie nie dowie,mowi ciegle ze ma na mnie ochote itd,ja juz nie wiedzialam co mam robic,ale powiem ci ze czekalam zeby miedzy nami bylo cos wiecej i jest okazja to az zal nie skorzystac,a dzis go spotkalam z jego dzieczyna dziwnie sie poczulam,wiem pewnie pomyslisz ze jestem jak jakas dz**ka itd ale ja juz nie potrafie myslec normalnie,nie wiem co on robi ale przy nim robisz to na co masz ochote,nie myslisz o innych,on mi mowil ze mam myslec ze jego dziecwzyna nie istnieje,ze jest wolny to ze wtedy bedzie mi lepiej.Wiem ze robie zle,ale on tego chce! I pewnie tak jak ja czujesz sie winna temu wszystkiemu,no i tutaj powiem ci ze wiekszosc winy lezy po stronie tamtego faceta tak jak i tego z mojego zycia,bo to jego wybor co zrobil,co robi,co chce zrobic,nie mysl ze jestes niewiadomo jaka zła,bo tutaj powinnas pomyslec jaki z niego su****yn ze tak traktuje swoja dziewczyne,ale ty nie jestes w wiekszosci czesci winna,on cie bajerowal,on podrywal,pewnie masz tak jak ja ze jak juz sie zbliza to chcesz wiecej i wiecej,ja mialam juz taka sytuacje ze facet zdradzal ze mna swoja dziewczyne tylko ze wtedy nie wiedzialam ze ma dziewczyne,wtedy na poczatku siebie obwinialam ale wiele osob mi mowilo ze to jego wina to wszystko,bo on to zaczol,tak samo jest z twoim pewnie,on to zaczol,on tego chcial,ale ty mozesz zakonczyc i wiem ze to nie jest latwe,ja proboje zakonczyc to co teraz jest miedzy mna a tym kolesiem ale sie nie da,moze i troche chce ale to jest silniejsze ode mnie,nie martw sie bedzie dobrze,ale to ze on zdradza swoja laske z toba to oznacza ze jestes lepsza od niego i tyle,mam nadzieje ze pomoglam i przeczytalas choć troche mojej epopeji,jak chcesz wiecej rad to napisz na gg 12446380 zawsze jestem na niewidoku wiec pisz ;* ;]

Gość lovegame
Ta dziewczyna zdobyla sie na odwage zeby opisac co sie dzieje,jaki ma problem,a wy tu jeszcze ją obrażacie,wyzywacie,weźcie sie zastanowicie,taki problem moze miec kazda z was,mozecie kiedys zrobic to samo co ja i ta dziewczyna,nawet o tym jeszcze nie wiecie,kiedys mowilam ze nigdy tak nie zrobie i co? i co? jakos zrobilam nie wiem jak,ale to ze ta dziewczyna postapila tak z nie inaczej to nie znaczy ze musimy ja odrzucac i wyzywac,to jest normalna dziewczyna,tylko wy nie umiecie akceptowac takich ludzi...

Gość gość
U nas na wsi tez mieszka taki jeden chlopak co zdradza swoją dziewczyne ma na imie Jacek i ma 17 lat. Wszyscy mowia tej dziewczynie ze on ja zdradza a ta za kazdym razem mu wybacza . Pewnego dnia moja kumpela dala mu moj numer bez zadnego pozwolenia . Ten pisal,do mnie jaka to ja jestem ladana i wogule i chcial sie spotkac . Zgodzilam sie a gdy pszyszlam poczestowal mnie piwem WARKA , wypilam cale na 3 lyki i usiadlam na ziemię tak mi sie ktecilo w glowie . Ten zacza mnie macac jak sie odwinelam tak dostal w ryj ze wracal z opuchnietym i dodalam jeszcze "nigdy wiecej tego nie rob" . Teraz mnie omija ale nie wiem co z jego dziewczyna bo strasznie mi jej szkoda .

Gość never.
Jakiś czas temu poznałam chłopaka, po prostu mój ideał jednak ma dziewczynę, po jakimś czasie doszło do nieuniknionego i się zakochałam, później wyszło jak wyszło i zaczęliśmy ze sobą sypiać. Ostatnio się coś popsuło i odsunął się ode mnie. Myślałam i nadal mam nadzieję że coś do mnie czuje... nie wiem co robić. Pomóżcie

Gość lilka220692
jak mozesz jestes zwykla k.... zycze ci zeby kiedys twoj chlopak cie tak zdradzal ladacznico