Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mój błąd

Co zrobic gdy chłopak zdradza swoją dziewczyne ze mną?

Polecane posty

Mam problem! u mnie na wsi mieszka pewien chłpak który ma dziewczynę a zdradza ją ze mną ja tego nie chce ale jakoś nie mogę się postszymać i wiem że nie powinnam ale nie mogę juz tyle razy mówiłam sobię że nie będe ale jak pszychodzi coż do czego to ja ulegam. Prosze doradcie mi jak mam sie uporac z tym problemem z głry dziękuję:)

Gość ten pierwszy dla dziewczynki
dziwka z ciebie_pocaluj sciane z rozbiegu_ to zrob!

To nic złego rodzić dzieci.Lepsze to niż sprzedarz, albo aborcja... będą oboje zadowoleni.

Autorko tylko nie mow ze masz na imie Anna ? :P:P:P bo zburzysz pewien topik ;)

Nie wyzywajcie mnie bo ja tu przyszłam o radę a nie o to by usłyszec od was wyzwiska.

Gość jak zasłużyłaś
to teraz sie nie oburzaj że Cię wyzywają :O

po prostu znacznie łatwiej przychodzi Ci myślenie dupą, niż głową :P Nie przejmuj sie, to wcale nie takie rzadkie zjawisko ;)

Gość maajeczka
To proste:) Kiedy znowu do Ciebie przyjdzie - mowisz "nie":):):)

Gość gratulujemy
nie żałuj sobie!Jak nie masz swojego chłopaka to dobry i czyjś.Na razie daje radę obrobić i Ciebie i dziewczynę,niezły ogier!

to nie jest takie proste powiedzieć NIE! wy mnie nie rozumiecie masz jakies zobowiazania finansowe, prawne, wobec niego ? zeby mieć dylematy zwiazane z wypowiedzeniem słowa NIE !! ??

macie problemy niektorym dupom , a nawet moze i wiekszosci by zwisało jakas tam laska tego kolesia a chociaz ma wyzuty sumienia :)

Gość całkowicie czarny kot
po 1. powiedz NIE temu kretynowi, który oszukuje swoją dziewczynę po 2. poczytaj o znakach przestankowych

Gość fghjkl
powiedz temu chlopakowi, zeby zapytal swojej dziwczyny czy cie do wielokata nie wezmie i przy okazji kilka krow i koni bo jak na wsi to pewno sie tam gddzis pasa pozdrawiam i nie dizekuj za cenna rade

Gość wiemjakjest
szczerze wiem jak trudno odmowic jezeli jest sie z nim emocjonalnie zwiazana mialam taka sytuacje jak z niej wyszlam na szczescie wyjechal daleko ale przyjezdza i wtedy nalega na spotkanie jak chcesz daj jakies namiary na siebie to popiszemy.a wy wszyscy morda w kubel jak nie w temacie doradztwosie znalazlo

Gość nunahg
ja cie rozumiem wiesz :D u mnie jest tak samo ale nie chodzi o chcice czy cos takiego tylko o to ze on ma w sobie cos takiego ze kazda chwila spedzona z nim jest najcudowniejsza... pozatym jego opinia to: wyrwac laske i ja przeleciec... ale on ma cos takiego hmm nie moge tego opisac... i wl tez mieszkam na wsi

Gość gyhd
taaa...yhmmm.. wszyscy ni jestescie w temacie. i co z tego ze laska na wsi mieszka? moze naprawde sie zakochala..>? chyba wazne ze mysli o tamtej ... przynajmniej do konca nie jest zdzirą...

Wiesz co mała? Znajdź sobie po prostu fajnego, miłego, cudownego WŁASNEGO chłopca. Takiego, który będzie pojawiał się u ciebie na codzień. GWARANTUJĘ CI, że dylemat minie. A tamtego po prostu wtedy jak sie z Tobą skontakuje i na sile będzie chciał się wprosić zaproś, ale jak TWOJ chłopak będzie u ciebie w domu/pokoju :). I jak już wejdzie i twojego faceta zobaczy to go bardzo grzecznie zaproś: WEJDŹ proszę :). Chłopakowi (temu własnemu) powiedz, że to dawny kolega przyjdzie się na chwile przywitać bo będzie w okolicy ;). Szczerze mówiąc nie jest to moj pomysł, ale byłam świadkiem jak jedna dziewczyna utarła w ten sposób nochala pewnemu samcowi alfa :).

Wiesz co mała? Znajdź sobie po prostu fajnego, miłego, cudownego WŁASNEGO chłopca. Takiego, który będzie pojawiał się u ciebie na codzień. GWARANTUJĘ CI, że dylemat minie. A tamtego po prostu wtedy jak sie z Tobą skontakuje i na sile będzie chciał się wprosić zaproś, ale jak TWOJ chłopak będzie u ciebie w domu/pokoju :). I jak już wejdzie i twojego faceta zobaczy to go bardzo grzecznie zaproś: WEJDŹ proszę :). Chłopakowi (temu własnemu) powiedz, że to dawny kolega przyjdzie się na chwile przywitać bo będzie w okolicy ;). Szczerze mówiąc nie jest to moj pomysł, ale byłam świadkiem jak jedna dziewczyna utarła w ten sposób nochala pewnemu samcowi alfa :).

Gość hfghfhgfghfghfgh
Na wsiach sie bzykaja wszyscy ze wszystkimi. To normalne. Ale ty mozesz sie opanowac, nie dac tylka, ale po prostu masz to gdzies, licza sie dla ciebie przyjemnosci - tu lezy twoj problem. Jestes dupodajka, jakich wiele.

Gość slownik ortograficzny wez
do reki na dzien dobry

Gość ale autorka już nie żyje
umarła ze starości:P :D:D

Gość Kasiadamian
Mój chłopakaMnie zdzardza z Koleżnką ze szkoły i BNie weim co mam zrobić Teraz Ja go Dal Kochamale Jak weszłam na gg to Miał na Opisie Kocham cię Jolka a jak nie weim co mam zobić z Tym ?

Gość dziewczyny z kafe to my
długo myślałaś nad tym provo ?