Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markettttan

dlaczego kobiety patrzą tylko na wygląd a mówią co innego?

Polecane posty

Gość RafalKrk88
zalezy tez od faceta czy robi jak mowi czy nie..ja tam robie jak mowie..nie cierpie klamstwa i byc oklamywanym...no tez patrze ale charakter i to co ma w sercu o ile je ma jest wazniejsze dla mnie...niepotrzba mi ladnaj a glupiej..a czemu jest wyglad dla was najwazniejszy? chcecie sie chwalic czy jak przed kolezankami co wy to tam niemacie.....moja byla akurat niebyla taka ale za to miala inna wade...

Gość Wszystkie kobiety są wredne
ale niektóre mają duze tzytze

Gość nie oszukujmy sie wyglad
jest wazny

Gość patrza na wyglad a mowia
O KASIE!:)

Gość materialistki i blachary
zwykle prostytutki

Gość RafalKrk88
no tak ale czy sa jakies wyjatki?? prawde mowiac nieszukam jakiejs na noc a na cale zycie...a najlepsze jest to ze juz 6 razy slyszalem ze jestem chodzacy ideal tylko mnie jakos zadna niechce albo mi sie ta wydaje..najpeiej sami zobaczcie jak wygladam i mi pow czy jest cos nie tak ze mna...

Gość Thorianus
Może to pomoże, ale bliska koleżanka powiedziała, że oczywiście musi być zadbany, nie może zapach odpychać, zęby, uszy, pachy :D, Dobrze jak też jest umięśniony, klata i te sprawy, nie dość że troszku czują się bezpieczniejsze to im się to naprawde podoba. Ale też mówiła, że jak nie potrafi się w życiu czymś zająć, musi zawsze dążyć do wyznaczonych celów a nie mięknąć na pierwszej przeszkodzie, nie lubią jak się użalają nad sobą więcej niż one same. Tyle z "wywiadu" wyciągnąłem i z ogólnym obserwacji rozmów z koleankami :D

Gość master szmaster
"niepotrzba mi ladnaj a glupiej" ale przynajmniej masz laske z fajnymi walorami w dodatku ktora mozesz byle jak zbajerowac i praktycznie w wszystko uwierzy. Jedynie takie plusy tego widze :classic_cool:

Gość kazdy patrzy na wyglad
kobiety udają ze na to nie zwracają uwagi,a faceci z tym się nie kryją;)

Gość RafalKrk88
no tak ale ja nielubie bajerowac a nic z tych rzeczy..bo widzisz juz sie przejachaklem na takiej jednej jest bardzo ladna z wygladu taka typowa barbi wszystko bylo git w rozmowie to na jednej czestotliwosci sie dogadywalismy i niebylo jakis niedomowien...niby sie jej podobalem nawet ze chciala byc ze mna a ja jej uwierzylem az do tego stopnia ze powiedzmy ze zabardzo ja polubilem ona wiedziala o tym ale potem sie okazalo ze to wszystko co mowila bylo klamstwem ...ale mniejsza z tym to jest akurat do tych barbi i tak dalej..a to ze tu pisze wogole to porostu niechce waszych rad czy cos bo i tak ich nie poslucha ale za to chce wasze opinie na ten temat a potem wyciagne z tego wnioski i zobacze co dalej...

Gość RafalKrk88
no tak ale ja nielubie bajerowac a nic z tych rzeczy..bo widzisz juz sie przejachaklem na takiej jednej jest bardzo ladna z wygladu taka typowa barbi wszystko bylo git w rozmowie to na jednej czestotliwosci sie dogadywalismy i niebylo jakis niedomowien...niby sie jej podobalem nawet ze chciala byc ze mna a ja jej uwierzylem az do tego stopnia ze powiedzmy ze zabardzo ja polubilem ona wiedziala o tym ale potem sie okazalo ze to wszystko co mowila bylo klamstwem ...ale mniejsza z tym to jest akurat do tych barbi i tak dalej..a to ze tu pisze wogole to porostu niechce waszych rad czy cos bo i tak ich nie poslucha ale za to chce wasze opinie na ten temat a potem wyciagne z tego wnioski i zobacze co dalej...

Gość RafalKrk88
no tak tu masz racja..ale pieprzyc tez mozna sie jadac na dziwki a mi niezaczegelonie zalezy na bzykaniu..bo widzisz jezeli znajdziesz ta odpowiednia to i nietylko bzykac sie mozesz ale i wszystko inne robic...a taka co mialbym z nia tylko jeden temat bzykanie to niechce..chce taka do wszystkiego i do tanca i do rozanca..

Gość łysy hipis
PATRZĄ NA WYGLĄD?!!! A na co mają patrzeć? Na brzmienie głosu? Patrzą na to co widzą czyli wygląd. Od tego są oczy!

Gość RafalKrk88
co do tych suk to jak juz wczesniej pisalem znam taka co dobrze klamie i to az za dobrze ale jest tempa z reszta jej to pow..jak ja sie z nia poznalem to na 1 rzut oka to jakas dziwka ale potem mysle kij zobacze co za jedna i tak sie zaczelo poznawac coraz bardziej az za bardzo ja polubilem ale zeby fajniej bylo to co mowila to bylo jedno wielkie klamstwo...

Gość RafalKrk88
po to bo to jest odwieczny temat z deka glupi ale coz tak juz bywa..

Gość RafalKrk88
to co ? powie mi ktoras co jest nie tak ze mna z wygladu?? bede wdzieczny..

Gość sesesesesesense
przede wszystkim nie noś koszulek bez rękawów to dla mnie zgroza!

Gość RafalKrk88
a czemu?? co maja koszulki do tego jak wygladam?

Gość sesesesesesense
bo ubranie duzo zmienia w wygladzie tak samo jak mezczyzna ładnie pachnie , ma zadbana twarz itd to bardzo duzo zmienia

Gość nie zapominajmy o wzroście

Gość RafalKrk88
aha moze masz racje,,sesesesesesense" a teraz do Madusia 18 a czemu zakladasz ze zganiam wine na kogos?? niezganiam winy na kogos bez powodu i umiem odruznic kogo jest wina czy moja czy kogos...znacie takie cos jak nie oceniaj ksiazki po okladce?

Gość do Madusia 18
mylisz sie, nawet dla kobiet wyglad sie liczy

Gość sesesesesesense
rafalkrk mówisz nie oceniaj książki po okładce ale sam w wątku "każesz "nam swój wygląd oceniać

Gość RafalKrk88
wiem ze sie to liczy i to najbardzie to sie liczy dla kobiety ten caly wyglad a gdzie cala reszta?? nieraz mowa ze wyglad sie nie liczy a to co w srodku a jak przyjdzie co do czego to na co najbardziej patrzycie na wyglad.

Gość RafalKrk88
no tak bo chce sie dowiedziec co wy sadzicie o mnie z wygladu..poprostu chce wiedziec czy jest jakis sens szukac tej jedynej czy dac sobie z tym spokuj i sie calkiem przyzwyczaic do tego ze bede sam juz cale zycie...

Gość sesesesesesense
każda potwora znajdzie swego amatora i tak samo tyczy się do męzczyzn ;)

Gość RafalKrk88
aha ...tylko chce wiedziec czy to ma sens to wszystko...