Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maćkoo

Czy 28 letni facet ma szansę u 17latki- czy sciemniać odnośnie wieku dość młodo

Polecane posty

Gość hahahhaw222
hahha ty pedofilu? coo zadna laska cie nie chce?;] ze za dzieci sie bierzesz;] o szok...

O kurczę... Nie zaskoczyła mnie różnica wieku, ale podejście do sprawy. Człowieku, Ty nawet nie myślisz jak 28letni facet. Myślisz, że kłamstwo coś zmieni... Oj, Staruszku ;p

Poprostu ona wyjatkowa udana śliczna wesola itd, a w moim wieku to towar mocno przebrany hehe

Nie rozumiesz znaczenia slowa pedofil wiec go nie uzywaj bo to swiadczy jedynie o niskim poziomie inteligencji

Gość hahahhaw222
przebrany?? hahah wiem ze fajna dupa nie zwroci uwagi na byle kogo a skoro znizasz sie do pozomu 17 latki to musi byc z toba kiepsko.. to dziecko anie kobieta;]

11 lat to nie taka wielka różnica wieku. Jeśli ona nie wei ile masz lat po prostu jej powiedz. Obojgu Wam będzie z tym lepiej.

lepiej nie kłam bo to i tak wyjdzie na jaw (wystarczy że kiedyś zerknie na twój dowód i już masz przechlapane bo ją okłamałeś)

Gość hahahhaw222
rozumiem i jak dla mnie nim jestes wiesz mnie nie dziwie roznica wieku np 20 cos lat i facet 3 cos ale nie gowniara!!!ktora ma lat 17!! jakbys byl fajnym przystojnym gosciem ktory cos soba reprezentuje to by tez fajne dupy na ciebie lecialy;] proste...a dziecku latwo zaimponowac. tot yle;]

Dokładnie o to mi chodziło. Lepsza najgorsza prawda niż jakiekolwiek kłamstwo. Uwierz mi.

Przecież dziewczyna 17 letnia nie jest już dzieckiem. niejedna 15 czy 16 juz ma "to" za sobą. a czemu ona nie moze spróbowac z nim byxc

to nie chodzi o lata "fajna dupa" może miec i 17 i 25 z wiekiem fajne dupy przestają być fajne. Poza tym rowieśnice z dziecmi czy rozwodki też mi nie odpowiadają.

Ten niby towar przebrany to od 17 w górę? Ok... A gdy ona przestanie być 'hot17'?

Gość hahahhaw222
ty w dzieciach gustujesz;] a zajebiste dupy wlasnie maja tak do 30 stki...wystarczy obejzrec sobie oklade z jakas modelka;] zadna nie ma 17 latek;] a ty jestes na poziomie gowniar i takim mozesz tylko zaimponowac.. prawidizwy facet znajdzie sobie kobiete a nie dziecko

ja tam zawsze wolałam starszych, 10 lat to taki luzik :) i zawsze myślałam, że z takim facetem się zwiążę bardziej na poważnie. a jestem z moim równolatkiem, nawet młodszym o kilka miechów :P ja życzę powodzenia, chociaż to o przebranym towarze to niefajne :P jest dużo fajnych dziewczyn w Twoim wieku :)

dość dobrze wyglądam kupilem kilka bluz z kapturem i gdy mowię że mam 22 to dziewczyny mi wierzą już próbowalem. Pytanie do kobiet czy mając 17 lat wystraszyłybyscie się gdyby facet powiedział wam ze ma 28

które fajne modelki mają po 30- nie bądź śmieszna

Gość hahahhaw222
ta wypowiedz mowi sama za siebie hahaha Maćkoo dość dobrze wyglądam kupilem kilka bluz z kapturem i gdy mowię że mam 22 to dziewczyny mi wierzą już próbowalem. Pytanie do kobiet czy mając 17 lat wystraszyłybyscie się gdyby facet powiedział wam ze ma 28 jestes namiasta faceta;] fajny i przystojny gosc szuka fajnej babki z klasa.. sexownej ktra jak kociak wyglada a nie jak uczennica;]

Co do kobiet w moim wieku to trudno znaleźć wesolą wyluzowana chętna do zabawy dziewczynę najlepiej na gwarancji zeby na żonę sie nadawała hehe. Nie wiem gdzie takich szukać które tej dorównaja a znam sporo rowiesniczek.

Gość ale wy wszyscy jesteście
posrani żal :O Ten frajer co szuka szczęścia u 17 latki, kobieta mu się marzy "na gwarancji" i te przekonujące o seksowności kobiety tylko do 30tki...brak słów :O

Przecież nie musisz mieć kobiety w swoim wieku. Jak juz tak bardzo się boisz tego ze ta 17letnia dziewczyna się wystraszy to poszukaj dziewczyny w wieku od 20. Takie są fajne i być może będzie "wesolą wyluzowana chętna do zabawy dziewczyną'':)

kolejny goopi pustak na kafeterii... nazywający kobiety \'towarem\" :O

akurat ta mi się podoba i są tylko 2 opcje: kłamać albo ryzykować i mowić prawdę, serce nie sluga :D

Gość wandzia z tarnowa
Ty chyba emocjonalnie jestes na takim poziomie, ze faktycznie 17 lat to odpowiednia partnerka. W normalnym przypadku 28-latek nie bardzo ma o czym gadac z taką młodą laską. OK, przelecieć, ciało młode, skóra miekka, ale takie dziecko to jeszcze mało co przeżyło, mało co widziało, a ty juz stary koń jestes. Nie potrzeba ci partnerki, z która bedziesz mógł porozmawiac? Chodzi ci tylko o ciało i głupi chichot? 11 lat to nie jest jakas straszna różnica, ale u ludzi trochę starszych. Za 10 lat - no problem. Ty 38, ona 27, obydwoje dorosli ludzie, którzy już stoją obiema nogami na ziemi i wiedza co i jak i czego chcaod zycia. No ale ty lepiej wiesz, czego ci potrzeba, wiec rób jak uważasz. W każdym razie kłamstwo ma krótkie nogi i predzej czy później wyjdzie

Macko, to do Ciebie... Ja, w wieku 17-tu lat bylam zafascynowana starszymi mezczyznami. Imponowali mi bardzo. Sprobuj. I pamietaj o tym, zeby nie klamac. Klamstwo ma krotkie nogi i prawda moze wyjsc na jaw szybciej, niz Ci sie wydaje.

Gość ściema się nie uda bo
jak ci klapnie po trzecim pchnięciu to mała sama się domyśli ile możesz mieć lat stara sflaczała dupo :P

Haha dobre :D tylko pytanie czy 17letnia dziewczynka poleci na bluze z kapturem i z ta gwarancją... mogą być problemy.