Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

green_eye

mężczyźni, czy oryginalna dziewczyna hippie jest dla Was atrakcyjna?

Polecane posty

Oczywiście \'hipiska\' ta jest trochę pokręcona, ale da się to podobno znieść.:P Chodzi mi o sam styl bycia, ubieranie się, podejście do życia itp. Oczywiście mam na myśli osobę zadbaną, można nawet rzec: ładną.:P

Gość nieeeee dzieci kwiaty
są passe

cóż, trudno, czeka mnie w takim razie albo staropanieństwo albo niemodny facet:P

Gość tv.
co to to drugie ma wspolnego z hipiska?

Gość diabel tasmanski
bez kitu hipiska nawet jesli zadbana kojarzylaby mi sie z brudem. tylko "normalnie" wygladajaca dziewczyna kumajaca klimaty ciekawej muzyki wchodzi w gre. ani biale kozaczki, ani ciezkie glany. szpileczki, spodnie albo fajna spodniczka i lecimy na koncert radiohead oł je

ha ha ha, myślę, że wyglądam o niebo lepiej niż hippiska na pierwszym zdjęciu, ale konno też jeżdżę. tylko nie nago.:D a druga to trochę taka pseudo-hippie-doda, więc powstrzymam się od komentarza (nie noszę różowego i generalnie jestem przeciwniczką solarium i ociekania makijażem i photoshopem, a nie chcę nikogo urazić) :P

diabeł, a sukienka może być?:) radiohead też trochę słucham, ale generalnie preferuję bardziej klasyczne i hippie-klimaty:D

Gość no tak hipiska szukająca
akceptacji na kafeterii... świat oszalał;/

Gość tv.
"no tak hipiska szukająca akceptacji na kafeterii... świat oszalał;/" ano wlasnie...

oj tam zaraz 'szukająca akceptacji':) ciekawska może szybciej.:) moja samoocena jest raczej dość stabilna od ukończenia okresu dojrzewania, koniec burzy hormonalnej zazwyczaj kładzie kres kompleksom.:P na kafe piszę po raz pierwszy, byłam po prostu ciekawa opinii. idę na spacer, taki ładny deszcz u mnie pada...:D

Gość poka fote
poka fote

a dlaczego prawiczek 'jak najdalej'?:) bo nie sądzę, że Cię taka skrzywdziła, takie zazwyczaj nie skrzywdzą muchy.:P

Gość ponoc na spacer polazłaś
czyżby deszcz wystraszył?

Gość dziewczyna prawiczka
ja lubie m.in rock-polki, zagraniczny. nie ubieram sie w kozaki, ale tez nie nosze glanow. adidasy, baleriny. dzinsy-zawsze i bawie sie gora. nie lubie byc wystrojona-odpindzona, ale lubie dobrze wygladac:)

oj, prawiczek, to ja Cię zaskoczę, bo ja się obracam w towarzystwie pseudohippisowskim, ale dalecy jesteśmy od narkotyków, seksu grupowego czy 'hary kriszny':D po prostu staramy się optymistycznie patrzeć na świat, cieszyć się życiem i żyć w sposób, jaki się nam podoba. a nam się akurat podobają hippisowskie ciuchy, hippisowskie imprezy, muzyka, palenie sheeshy itp. ale to raczej są takie nasze rytuały i przyjemnostki, nie zaś ślepie podążanie za wzorcem. wybieramy z tego ruchu to, co najbardziej nam odpowiada, kwintesencję, ale tę zdrową pacyfizmu itp. a co do seksu, to indywidualna sprawa, część moich znajomych jest konserwatywna, a część baaardzo wyzwolona i nikomu to nie przeszkadza, bo to bardzo osobista kwestia. ale z pewnością znalazłbyś i u nas dziewica.:D tyle, przyjaciel czeka.:) papa wszystkim

Gość green ears
up

Gość a chu z nimi
hippie wygladaja jak mega wiesniacy z zeszlej epoki. do miasta nie pasuja

Gość werq232
totalne dno wszystkie te propozycje hippie, kijkiem bym cie nie ruszyła, a i bym sie z daleka trzymała, obrzydlistwo , jak stara baba ciuchy a i w głowie nasrane jakims pseudo pacfizzmem, pewnie młoda i głupia