Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce nie sluga

zakochalam sie wniemcu ktorego 1 widzialam na oczy a mam faceta od 4 lat

Polecane posty

Gość serce nie sluga

no i stalo sie. na weselu poznalam niemica o zniewalajacych oczach. pogadalismy chwile, potanczylismy, a pozniej juz nie moglam oderwac oczu. i wszystko byloby ok gdyby nie fakt ze bylam ze swoim facetem z ktorym jestem juz 4 lata.... eh eh te glupie serduszka. cos mi sie wydaje ze nie jestem do konca fair ze swoim chlopakiem. tym bardziej ze ciagle zyje nadzieje ze zobacze jeszcze kiedys tego drugiego...

Gość serce nie sluga
zrobiłam obciąga niemicowi w ubikacji, nie mogłam sie opanować, to było silniejsze ode mnie choć wiem że źle sie zachowałam

Gość mmeeggiiee
jesteś głupia i Tyle lol

Gość serce nie sluga
glupia bo? bo cos czuje? jakbym mogla nad tym zapanowac to wszystko poukladalabym zupelnie inaczej.....

Gość mmeeggiiee
jak można się zakochać, kochając już kogoś? (!)

Gość serce nie sluga
hm a slyszalas o czyms takim jak przyzywczajenie? i wlasnie tu mi sie zaswiecilo swiatelko-czy ja jeszcze kocham swojego chlopaka skoro mysle o innym? wszyscy naciskaja na nasz slub a ja taki numer wywine? i tutaj powstaja kolejne dylematy

Gość gggggjh
nie zakochalas sie a zauroczylas. Poboli, poboli i przestanie. Do czasu, az sie nie zauroczysz kims innym. Wbrew obiegowym opiniom rowniez osoby w zwiazkach (formalnych i nie) nie traca zmyslu wzroku, sluchu, powonienia a nawet od czasu do czasu ulegaja zauroczeniu.

Gość serce nie sluga
gggjh uwazasz ze to normalne? bo ja sie wlasnie zastanawiam czy dobrze robie bedac z moim chloapkiem. a odejsc by bylo cholernie trudno... a moze to normalne?

Gość mmeeggiiee
........boisz się być sama...

Być nie znaczy przysięgać. Gorzej jest wyjść za mąż i oszukiwać.

Gość gggggjh
oczywiscie ze normalne. Rutyna wkrada sie do zwiazku a czlowiek szuka emocji. To normalnie. Ale musisz sie teraz zapytac, czy gotowa jestes poniesc sie tym emocjom, z pelnymi konsekwencjami, czy raczej wolisz walczyc z rutyna w zwiazku? Pamietaj o jednym. zyjesz tylko raz i nie przed innymi masz sie tlumaczyc ze swoich wyborow, ale przed sama soba. Bo tylko ty bedziesz za te wybory placic.

Gość mmeeggiiee
a co z facetem pomyśleliście (!)

Co wy nazywacie rutyną w związku? Obiad, jedno wyrko... budzik jego o świcie? Rutyną jest głupie myślenie, że związek to przygoda, do której nie musimy się dokładać. Poresztą kobiety tylko marzą... a cznia mężczyźni, stąd cała nuda.

Ja tak mam..boję się być sama... :o

Gość mmeeggiiee
miłość polena na poświęceniu, w złych i dobrych chwilach.jak sie coś wali to czemu tego nie ratować????

Gość mmeeggiiee
możesz oczywiście zaprosić go na swoje wesele.:/

Gość Gertruda0o97
Nie słuchaj tych bzdur łap się za Niemca i rzuć tego polskiego kalekę. Tam dopiero poznasz co to życie

Gość Prawdziwy Polak
Moja droga, są trzy nacje od których jako polka, powinnaś trzymać z daleka, swe kopulacyjno-miłosne zapędy: żydzi, murzyni i NIEMCY!! Jeśli puścisz się z Niemcem, albo co gorsze- wyjdziesz za niego i urodzisz mu małe, tłuste eine keine szwabiki, będziesz wyklęta w tym kraju na wieki! Polkom po prostu nie wolno się wiązać z tymi podstępnymi żmijami. W szkole nie uczyłaś o historii o wandzie co niemca nie chciała? Bądź jak wanda i powiedz swym chorym popędom STOP- albo rzuć się do rzeki :-D Poza tym, Niemcy są nudni, mają okropny język i rośnie im brzuch :-O