Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Famazja.9911

Jak wyglądacie Wy i Wasi partnerzy?

Polecane posty

Gość Famazja.9911

wzrost budowa ciała kolor oczu kolor włosów długość włosów karnacja znaki szczególne

Gość Eurekia234
wzrost- ja-167 on-187 budowa ciała- zaokrąglona z małym brzuszkiem kolor oczu- czarne niebieskie kolor włosów- czarne ciemny blond długość włosów- długie do pasa króciutkie karnacja- ciemna normalna znaki szczególne- nie ma nie ma

Gość Eurekia234
wzrost- ja-167 ---------on-187 budowa ciała- zaokrąglona ---------z małym brzuszkiem kolor oczu- czarne-------- niebieskie kolor włosów- czarne ---------ciemny blond długość włosów- długie do pasa-------- króciutkie karnacja- ciemna ----------normalna znaki szczególne- nie ma ----------nie ma teraz dobrze :)

Gość czy ten pan i pani
ja 177, on 179 krąglejsza:P, szczupły piwne, niebiesko-zielone czarne, ciemny blond długie, króciutkie ciemna, normalna brak, krzywy nos i rozcięta brew:P a czemu o to pytasz?

Gość martyna z lublina
ja- 164, szczupła, oczy zielone,włosy jasny brąz, do ramion, karnacja jasna, blizna na kolanie po małym wypadku:) on-177,szczupły,oczy piwne, włosy ciemny blond, krótkie,raczej jasna, nie ma

Gość wiesz to tez zalezy od
ja 180- on 185 pulchna- gruby zielone- niebieskie blondynka- szatyn za ramiona- krótkie normalna- normalna nie ma- nie ma

Gość hihi no to my terazzz
ja 174 on 178 normalna - szczuply niebieskie-on piwne szatynka - brunet srednie -krotkie ciemna- ciemna ja nic , on zlamany nos hahaha szukac nas bedziesz??

Wiele rzeczy nas różni. Wygląd segreguje. Segregacja to... brzydkim wstęp wzbroniony, dla otyłych miejsca brak... A jacy jesteśmy? Bez tych robaczywych pytań i squrwysynskich pojęć na temat własnej tolerancji, że to niby jesteśmy cool. Założyciel topiku \"jak wyglądacie...\" powinien najpierw skończyć naukę na temat ludzi nim zacznie selekcje. Oczywiście mu podobni zaprzeczą i się uniosą. Ja bym taki topik usunął.

A po Ci to? No, ale dobrze, skoro tu weszłam... Ja - blondynka (naturalna, żeby nie było ;-) ), niebieskie oczy, wysportowana, 170 cm, 55 kg On - typ misia, z brzuszkiem, waga? Hmmm...Coś z przeszło 100 kg :-P Czarne włosy, ciemny lekki zarost i niebieskie oczy...Wzrost? Hmm...Chyba 186 cm...Przystojny jest drań :-P choć misio hehe.... Coś pominęłam?...

Gość no i my
ja / on 170/186 budowa/zgrabna/szczupły,wysportowany,ale nie napakowany za ramiona ,blond,proste/krotkie ,szatyn,proste szare/szare jasna/ciemna raczej

A jednak pominęłam! Długość włosów: Ja - długie On - krótkie Znaki szczególne: ubieramy się podobnie, więc biorą nas za małżeństwo :-P

Gość wyglądamy oczami
:classic_cool:

Ja - 174cm Budowa ciała - gruszka 63kg - na górze chudziutka, niżej już trochę szersza, ale nie jest aż tak masakrycznie (talia - 75cm, niżej na wys. pępka - 89cm, biodra - 98cm) Kolor oczu: szare Kolor włosów: jasny blond Długość włosów: do ramion i nadal rosną ;) Karnacja: biała (z powodu anemii) Znaki szczególne - blizna na policzku (ugryzł mnie wilczur gdy miałam 5 lat) , pieprzyk nad górną wargą, kolczyk w języku, a niedługo tatuaż na plecach ;) ************************* On - 181cm Budowa ciała - stos kości ;) schudł z wakacyjnych 75 kg aż do 65kg (mój mały niejadek) Kolor oczu: piękny głęboki błękit Kolor włosów: bardzo ciemny blond, wpadający w brąz Długość włosów: krótkie Karnacja: śniady :) lekko opalony Znaki szczególne: blizny po rozdrapywanych ugryzieniach komarów, tatuaże na prawym i lewym bicepsie, oraz na prawej łydce :)

Gość DEDYKOWANY PRZEZ EU....
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość liiaia
ja: 170 - on 175 czarne kręcone za ramiona / szatyn krótkie normalna budowa 58 kg/ on 60 kg chudzina :)) oboje ciemnobrązowe oczka :) moja karnacja dość ciemna, jego jasna znaki szczególne u mnie tatuaż . u niego brak zs ja 25 lat / on 24 :)

Gość coco musi umrzeć
JA ON wzrost 165 177 budowa ciała normalna silna kolor oczu zielono-szare niebieskie kolor włosów czarne ciemny blond długość włosów do ramion ladnie przystrzyzone.... ;) karnacja jasna jasna znaki szczególne hmmm pieprzyk jak Clint E. :)

Gość Sratatatatatatatatata
ja mam 158 a moj partner 176:) ja jestem szczupla,on zniewiescialy i chudziutki:) ja mam niebiesko-szaro-zielone oczy,on brazowe ja jestem naturalnie popielata blondynka a farbuje sie na czarno,on ma ciemnobrazowe wloski:) ja mam jasna karnacje,on bielusienka:) ja mam troche kolczykow i tatuazy,on jeden tatuaz;)

Gość Sratatatatatatatatata
aaaaaa !zapomnialam o dlugosci wlosow:D ja mam wycieniowane,z przodu twarzy do konca brody a z tylu do lopatek :D on ma krotkie:D

wzrost ja 165 on 174 budowa ciała ja szczupła on trochę misiowaty oczy ja ciemno brązowe on szaro niebieskie dł. włosów ja długie on krótkie kolor włosów ja brązowe on brązowe karnacja ja blada on delikatnie opalony zn. szczególne ja brak on brak

Gość i co ja mam myslec
ja 163,on 186...waga ja 51,on 93...ja blekitne on rowniez,blondynka on szatyn,ja poldlugie on krotkie,ja karnacja typowo slowianska on ciemna.

Gość a terazzzzz ja
170....180 szczupla.....umiesniony niebieskie.....yyyyy niewiem blond.....ciemne dlugie...krotkie jasna....ciemna

Ja wzrost 170 budowa ciała szczuply 55 kolor oczu niebieskie kolor włosów czarne długość włosów krótkie karnacja normalna znaki szczególne rozwichrzona na zakończeniu od strony nosa lewa brew ona szukam wzrost ponizej

Gość trente
ale wasze zycie musi byc nudne ze w sobotni wieczor wypisujecie takie sery na kafeteri , niech Bog ma was w swojej opiece .

Gość sasanka83
ja - jak nick wskazuje, on o 10 więcej ja 168 - on - podobno 173 ja - jakieś niecałe 60kg - on z 80 ja oczy zielone, brunetka, on - niebieskie - szatyn co więcej? dopasowanie idealne :) charakterami oczywiście bo ja z założenia zawsze miałam słabośc do ogromnych brunetów a on do drobniuteńkich blondynek ...

Gość teraz jaaaa
wzrost - ja - 175, on - 198 budowa ciała - ja normalna - on normalna kolor oczu - oboje brazowe kolor włosów - oboje brazowe długość włosów - ja - do lopatek, on krotkie karnacja - oboje ciemna znaki szczególne - brak

Gość ohh ahhhh
wzrost: ja 171, on 180 budowa ciała: szczupla, szczupla kolor oczu: niebieskie, niebieskie kolor włosów: ciemny braz, czarne długość włosów: dlugie do łokci, takie na kilka cm karnacja: jasna, jasna znaki szczególne: ja wielkie zrenice, on hmm...takie spojrzenia sie nie zapomina