Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dołaa

6 ciąża i znów to samo

Polecane posty

Gość saleminka8
MASZ PROBLEMY Z UKŁADANIEM ZDAŃ salaminka wlasnie takie jak ty baby, wk**wiaja na kafe najbardziej a gdzie ja napisalam ze cytuje twoja szumna krytyke"zmienilam meza z tego powodu" napisalam jedynie ze sie z mezem rozeszlam zanim cokolwiek nastepnym razem napiszesz dzieciaku to nie oceniaj za szybko to raz nie znajac kogos do kogo swoje "madrosci" odnosisz to raz a dwa naucz sie czytac ze zrozumieniem bo widac ze ciezko ci to jakos idzie... JAKIE MADROSCI,OPINIA TO WYMĄDRZANIE SIĘ,TO CHYBA TY COŚ ZNAJDŹ W SŁOWNIKU I WAL TAK DŁUGO GŁOWĄ AŻ SIĘ PRZEWRÓCISZ

Gość zmien faceta
saleminka8 tu napisałaś debilko ! zmien faceta bo z tym w ciaze nie zajdziesz, wiem ze brzmi okrutnie ale mi tak gin wlasnie powiedzial ni to z lekkim usmiechem ni z kpina i ironia, i sprawdzilo sie z mezem sie rozeszlam poznalam po dwoch latach innego i zaskoczylam z nim za drugim razem ciaza donoszona synek 61cm 3900 dzieciaku ! zrobiue dla ciebie wyjatek analfabetko i poswiece minute mego, cennego czasu i napisze capsem GDZIE NAPISALAM ZE Z MEZEM ROZSTALAM SIE DLATEGO BO NIE MOGLAM ZAJSC Z NIM W CIAZE? NAPISALAM TYLKO TYLKKO POWTORZE SPECJALNIE ciebie ZE SIE Z MEZEM ROZSTALAM a to DYSDEBILOTO (wklejam twoje mierne wypociny)"A CZEGO TY JESZCZE RZĄDASZ.. "to wymiata:D:D:D juz ci nawet walenie sie tym slownikiem CODZIENNIE w ten zakuty czaban nie pomoze za cholere:D

Gość zmien faceta
dzieki otulona_snem🌻... piekny nick:)

Gość taka jest prawda ze..
tak, woalalbm wiedziec ze bedzie zle niz miec bezpodstawna nadzieje a potem JESZCZE BARDZIEJ cierpiec!

Znam osobiście prof. Wołczyńskiego, to naprawdę rewelacyjny specjalista i nie znam lepszego w tej dziedzinie. Przyjeżdżają do niego kobietki z całej Polski żeby w końcu zostać mamami. Na pewno żadna z forumowiczek nie będzie mądrzejsza od niego. Któraś z was napisała, że po zmianie faceta zaskoczyła za drugim razem - no niestety tak też bywa. Może taka kombinacja genów po prostu u niej nie działała, może chodziło o jakiś rodzaj alergii na tego konkretnego faceta. Przyczyn niepłodności lub niemożności donoszenia ciąży są miliony. A autorce życzę cierpliwości. Znajdź jakąś grupę wsparcia, ale nie znajdziesz jej raczej na kafe, bo niestety jest tu zbyt dużo przypadkowych nieżyczliwych osób.

Gość mam dołaa
Zyrafa dluuga wlasnie to zauwazylam . nigdy wiecej na kafe. czemu na innych forach kobietki umieja sie zachowac ? radza , daja choc troche nadzieji nie wyjezdzaja z tekstem zmien faceta tylko pomagaja sobie nawzajem i wspieraja sie. moim zdaniem to jest najgorsze forum na jakim bylam - siedza tu wstretne zawistne baby i tylko czekaja zeby komus dosrac. rzadko kiedy mozna uslyszec tu chociaz kilka milych slow - juz nie mowie o pocieszaniu - ale o jakas kulture osobista. wszystkie nawzajem sie wyzywaja i maja do siebie pretensje. Boze czy niektorzy nie potrafia sie cieszyc - tylko wiecznie pesymistycznie nastawione sa do zycia. i tym samym doluja najblizszych.echh ... no coz ...taka Polska wlasnie... Polak polaka jakby mogl to by zywcem zakopal lub utopil w lyzce wody ;) powiem jedno - pomimo tego iz mam za soba smutna przeszlosc - stracilam 5 dzieci (ciaz) w szosta ciagle wierze --- to i tak jestem SZCZESLIWA -- :) a te nieszczesliwe niech dalej pluuja jadem na kafe ;) a meza nigdy nie zostawie - nawet gdybym miala nie miec dzieci - trudno sie mowi -ale KOCHAM go ponad zycie - czy pasujemy do siebie genetycznie czy nie :) pa

Trzymaj się dziewczyno mocno. Podziwiam Twoją determinację, nie wiem czy na Twoim miejscu miałabym jeszcze siłę żeby dalej walczyć. Jesteś dzielna :) Może tym razem się uda :)

Gość zatroskana1
Kazda ciaza jest inna, kazda kobieta jest inna... Ale dla mnie najwazniejsze bylo to, ze wiedzialam, ze ktos mial podobne doswiadczenia a mu sie udalo. Wiec... Ja poronilam 3 razy... 4 ciaza donoszona - cudowne 2 letnie dzieciatko (bez powaznych chorob). A teraz jestem na poczatku 5 ciazy i mam nadzieje, ze bedzie dobrze. A moja kolezanka poronila 8 razy, a teraz jako juz starsza (jak na macierzynstwo osoba) po 38 roku zycia bedzie rodzic w lipcu i wszystko jest super :) Pozdrawiam !!! Zycze mimo wszystko pogody ducha :)

Gość do mam dołaa
kamila22 czemu nie piszesz pod swoim nickiem? tesknimy za toba na naszym topiku

Gość co do zmiany faceta
to niestey prawda. Moj gin tak doradzal i mial efekty. Twierdzil,ze moga byc np poronienia nawykowe z tym facetem, na podlozu psychocznym. Roznie bywa - dla niektorych dziecko jest wazniejsze niz facet, nie potepiajmy ( zwlaszcza,ze faceci sa rozni).