Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękne imiona i piekni ludzie

straszny problem

Polecane posty

mam problem podrywa mnie chłopak (ma 14 lat i ja też tyle mam) tyle że nie będę z nim na pewno on jest zupełnie inny wogóle to pochodzi z wsi i jest biedny (to nie prowokacja jak to niektórzy napisza). Ja pochodzę z dobrej rodziny, rodzice dobrze zarabiaja własna firma i takie rożne i nie wiem jak mu dać do zrozumienia że nic z tego nie będzie

kiedy ja chodzę po sklepach z kumpelkami to on pomaga rodzicom

Gość eloooooooooooo
to dobrze o nim swiadczy tylko:-) Twoi rodzice moze sa bogaci ale ty nie..wiec zamiast pisac takie bzdury zastanow sie nad swoim podejsciem do zycia

Gość hgfdgfd
dziewczyno jesteś wredna

Gość piękna na loki
psychiatra ci pomoże

Gość PUKNIJ SIE
w łeb tepa małolato,mam nadzieje ze jak dorosniesz to zobaczysz ze licza sie tez inne wartosci na swiecie niz pieniadze.szukaj sobie bogatego i ze swoich kregow,tylko uwazaj zeby po mordzie cie nie lał! biedny nie znaczy gorszy ! idz do lekarza niech ci mózg zbada!

i oczywiście złośliwi też się znaleźli...

bo to straszne,co piszesz,kilka zdań a już można wywnioskować że jesteś małostkowa,ograniczona i materialistka. Ty masz pieniądze i nie musisz się niczym przejmować,ale uwirz-nie wszystkim się tak poszczęściło. chłopak widocznie nie ma tak ograniczonego widzenia jak Ty,chyba nie wie na kogo trafił.

poprostu to by było strasznie dziwne gdyby popularna dziewczyna (w szkole popularna) spotykała się z takim ...

Gość jasne że
to by było straszne,gdyby pracowity chłopak spotykał się z nadętą lalą,leniem wydającym pieniądze ojca!

Gość co za nie takt
czy ty dziewucho nie widzisz co piszesz?czy tylko udajesz taka ograniczona?jakbym byla na miejscu tego chlopaka to bym nie chciala nasikac na ciebie i na te twoje pieniadze.a ze pomaga rodzicom to dobrze o nim swiadczy.musi byc dobry chłopak.mam nadzieje ze lata za toba tylko po to zeby poruchac ci i kopnac w dupe.za to jaka jestes

Gość mąż w świecie
zmień się bo nawet biedny Cię kijem nie będzie chciał tknąć.Daj mu do zrozumienia,że nie będziesz się z nim spotykać.Nie marnuj mu czasu,bo nie jesteś jego warta,księżniczko.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
piszesz,że pochodzisz z dobrej rodziny.Co to za dobra rodzina,że nie nauczyła Cię szacunku dla ludzi?Tylko kasa się liczy!

Gość bogata panienko
WYPIERDALAJ DO LEKCJI. NIE TRUJ IDIOTKO!!!!!!

Gość odwróć dhda
samo czytanie tego mnie wku r wiło ja pie r dole jaki pustostan :( pechowe

on sie napewno nie myje bo na wsi nie ma cieplej wody i to mnie bardzo zniecheca do niego i napewno nie ma w domu pralki i musi wszystkie ubrania prac recznie

Gość odwróć dhda
18:48 [zgłoś do usunięcia] piękne imiona i piekni ludzie on sie napewno nie myje bo na wsi nie ma cieplej wody i to mnie bardzo zniecheca do niego i napewno nie ma w domu pralki i musi wszystkie ubrania prac recznie to jest już podszyw czy jakaś groteska ??

Gość to prowokacja do tego kiepska

to ostatnie to podszyw mi nie chodzi o to że on jest biedny tylko o to że podoba mi się ktoś inny i gdybym dała mu szanse stałabym się pośmieliskiem a mam dobrą pozycję w szkole

"wydaje kase ojca" może i wydaje no i co z tego, lepiej wydawać kase rodziców niż jak niektóre gimnazjalistki być galeriankami

Gość ginekolog objazdowy
A cóż to za pozycję osiągnęłaś i boisz się stracić?Obciach zadawać się z biednym?!Podoba Ci się kasa innego?Nie bój się ,nie ożeni się z tobą wartościowy chłopak,wszystkie się na Tobie poznają!

Gość . . . . .
też mam 14 lat. Zgadzam się z określeniami wobec ciebie typu małostkowa, materialista itp.. Mówisz, że jesteś popularna w szkole... tylko zastanów się dlaczego? A może właśnie dzięki swojej pustości ? Jesteś z dobrej rodziny.. jasne, tylko zależy co ty uważasz za dobre? to, że masz kase? Ten chłopak pracuje godzinami z rodzicami może właśnie po to, żeby później ci zaimponować. nie wstyd ci? mam wielką nadzieje, że kiedyś znajdziesz sie w sytuacji tego chłopaka.

napewno się nie znajdę i nie wiem dlaczego tak z nienawiścią do mnie to piszecie tak boję się stracić w szkole szacunek. ale ani mnie ani moje przyjaciółki nie bawią tacy goście... poprostu go unikam ale nie robię mu przykrości

To jest trochę niezręczne jak widzę że On stara się do mnie zagadać, jak czasami wyśle mi liścik na lekcji to od razu moi znajomi robią dziwne miny więc powinniście mnie zrozumieć bo dlaczego mam być z nim jak mogę być z każdym chłopakiem

może ktoś się jeszcze wypowie?

Gość mała czarna233
głupia pinda z ciebie i tyle!

nie skomentuje tego widzę że nikt mnie nie rozumie

Gość ghijk9
Możesz być z każdym chłopakiem?Wydaje Ci się!Możesz być tylko z tymi co lecą na kasę twojego ojca!Jesteś wyrachowana pomimo młodego wieku.