Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękne imiona i piekni ludzie

straszny problem

Polecane posty

Może i jestem ale jestem także ambitna i nie tylko kasa bo wygląd też się liczy

Gość indywidualnie
gratuluje podejscia do zycia. i preferowanych wartosci. Mam nadzieje ze bedziesz szczesliwa z jakims wychuchanym lalusiem ktory przez godzine naklada sobie zelik na wlosy, a z toba bedzie bo masz kase i fajne cycki. naprawde tego chceez?? tak to jest jak czternastolatka bawi sie w "zwiazek". a propos co rozumiesz przez wiazanie sie z kims?? bo ciekawi mnie twoje podejscie..

ja nie bawię się w związek bo z nim nie chodzę a w tym wieku to związek to nic innego jak chodzenie za rękę całowanie chodzenie do parku, kina itp.

Gość indywidualnie
wiec nie nazywaj zwiazkiem czegos co jest dla Ciebie tylko popisówa przed znajomymi. Chcesz byc z kims kogo beda zazdroscily Ci kolezanki. To twoje podejscie, twoje zycie. Ale nie jest to powodem zeby ponizac chlopaka ktory respektuje prawdziwe wartosci. Nie bede od czternastolatki wymagac dojrzalosci bo do tego to jeszcze daleka droga, ale opanuj sie z tym wyzywaniem ludzi ze wsi bo to w duzym stopniu mowi o Twojej kulturze i szacunku o innych.

Ale ja go wcale nie poniżam tzreba czytać ze zrozumieniem już napisałam ponirzej że go nie ponirzam ale go unikam

Gość natusiaaaaaaa
to nie ja to założyłam przysięgam to podszyw nie mam takiego podejścia do życia!

ej no wex ktos się ciągle podszywa mam dość

natusiaaaaaaaaa a ty co prawnik że w moim imieniu mówisz? ty mnie wywaliłaś ze swojego tematu to ja też ci mówię spier...

Gość indywidualnie
ale kreujesz sie na materialistke i lalunie. Nie znam cie i nie chce oceniac . Podejrzewam ze jestes z dobrego domu itd.. a twoja niedojrzalosc to po prostu wstyd przed znajomymi ze interesuje sie toba chlopak nie nalezacy do klasowych liderow. rozumiem ze opinia innych sie dla Ciebie liczy ale czasem warto miec wlasne zdanie i wybic sie z tlumu.

ja nie uwarzam że ci ze wsi to są jacyś gorsi ale umówić to bym się w życiu nie umówiła z takim a tamten temat to podszyw

Skoro podobam się chłopakowi który z wfu jest najlepszy jest liderem i moge być jego dziewczyna to czemu mam wybrac tego gorszego?

Gość indywidualnie
to sie nie umawiaj. Nie rozumiem. jestes zdecydowana, a szukasz rozwiazania swojego strasznego problemu na forum. uwierz ze ludzie maja naprawde prawdziwe zmartwienia.

ale nie wiem jak mam mu powiedzieć żeby dał sobie spokój

Gość indywidualnie
juz sie nie wypowiadam.... to badz z ty :ktory z w-fu jest najlepszy;) powiem Ci cos... jak mialam 14 lat tez miala kolezanke ktora bardzo lubila takich liderow : byla ladna, wygadana i wplywowa... ale w koncu ten najwiekszy lider zostawil ja dla innej mowiac wszystkim ze jest pusta i glupia. Ogolnie sie pozbierala ale od tamtej pory jej "pozycja" w szkolnej lidze bardzo upadla. Dzis ma chlopka od dluzszego czasu.. zadnego pieknego.. wielu mowi ze do pieknych mu daleko.. ale widocznie jest szczesliwa. Moze tamta porazka uswiadomila jej czego naprawde nalezy szukac w ludziach. Nie zycze Ci zle ale zycze zebys umiala dostrzegac piekno w ludziach a nie ludzi.

Gość indywidualnie
najprostrze rozwiazanie :pogadaj z nim w 4 oczy i powiedz ze go lubisz ale nic wiecej z tego nie bedzie, i zeby przestal pisac lisciki bo jestes tym zazenowana i zaczyna cie to irytowac. jak jest madry to zrozumie.

dzięki za radę jutro mu to w szkole powiem mam nadzieję że się nie obrazi a jak nawet to trudno ;)