Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limannnaaannd

jak oceniacie facetów którzy muszą płacić za seks

Polecane posty

Gość ofermm a
"czyli lepsi są tacy, ktorzy uwodzą, wykorzystuja i porzucają?" lepsi - nie lepsi, to już zależy do czego. ale że mniej żałości to musisz przyznać.

Gość nie bardzo rozumiem
prawiczek a dla Ciebei to jest normalne by uprawiać seks z obcą osobą do której nic się nei czuje ? dla mnie prostytucja to namiastka, związku, uczucia, prawdziwego seksu opartego na wzajemnym zrozumieniu potrzeb, odczuć.... porównywanie seksu z prostytutką do seksu w związku jest jak porównanie domowego obiadu z konserwą czy tym chłamem z McDonaldsa..... i tu i tu otrzymujemy jakieś gówno które ma szybko zaspokoić instynktowny głód

Gość ofermm a
"zalosne i przez wiele kobiet uwazane za dyskwalifikujace..." a gdzie teksty że "jak się zakochasz to przeszłość się nie liczy" które systematycznie pojawiają się przy okazji tematów o gościnnych w kroku paniach?

hehe taaak przeszlosc sie nie liczy..ale taka przeszlosc swiadczy o Tobie, charakterze pogladasz na rozne sprawy - a to juz jest wazne.. osobiscie mnie bierze obrzydzenie ale na pewno sa kobiety ktore by to zaakceptowaly:)

Gość nie bardzo rozumiem
no i jeszcze należy pamiętać że jest wiele powodów dla których faceci mogą korzystać z usłóg prostytutek: chorobliwa nieśmiałość kalectwo kompleksy z powodu bycia prawiczkiem niedostosowanie społeczne embiwalnetny stosunek do kobiet nienawiść-pożądanie jakieś fetysze czy dziwaczne praktyki seksualne które "normalna" partnerka nie chciałaby zaakceptować fakt że mężczyznę podnieca dominacja nad prostytutką, zależność finansowa, sam fakt że płaci może budzić podniecenie lub być jedynym elementem budzącym pożądanie u danego faceta presja znajomych czyli chodzenie na dziwki wraz z kumplami dla szpanu i pewnie jeszcze kilka innych

Gość ofermm a
a o kobietach to przeszłość nie świadczy? to lepiej chodzić głodnym niż iść do mcdonalda?

"ale taka przeszlosc swiadczy o Tobie, charakterze pogladasz na rozne sprawy - a to juz jest wazne." pewnie ze wazne! Co innego kobieta, ktora była prostytutką, ją do tego zmusił los, facet ktory się z taką zwiąże nie ma prawa mowic nic zlego o niej i o jej przeszlosci. To nie ma nic wspolnego z charakterem. Tak samo, jak u kobiet, ktore potocznie nazywa się "latwymi" przecież one tylko musza zaspokoic swoj popęd.

Gość nie bardzo rozumiem
bez jedzenia żyć nie można a z braku seksu jeszcze nikt nie umarł ;-) organizm jest tak skonstruowany że nawet prawiczkom nie grozi by im wzrosło ciśnienie płynu rdzeniowego od nadmiaru spermy (jak to się potocznie sugeruje)

Gość ofermm a
"no i jeszcze należy pamiętać że jest wiele powodów dla których faceci mogą korzystać z usłóg prostytutek:" - problemy z ortografia ;) a wspomniany przeze mnie wcześniej hugh grant to które z w/w przyczyn reprezentował? przypomnijmy że mówię o tym przystojnym angliku co większość kobiet miało by mokro w majtkach jakby się tylko do nich odezwał.

Gość ofermm a
"bez jedzenia żyć nie można a z braku seksu jeszcze nikt nie umarł" sugerujesz że ci w mcdonaldach to wszyscy tacy na skraju smierci głodowej? a patrz, nie wyglądają, powiedział bym nawet że wręcz przeciwnie :D

Gość nie bardzo rozumiem
ofermo, moje problemy z ortografią wynikają z tego ofermo, że zbyt dużo czasu spędzam na Kafe.... ale skoro nie możesz się odnieść merytorycznie do moich wypowiedzi to przywalasz się do spellingu.....

Gość ofermm a
merytorycznie odniosłem się w dalszej części tej samej wiadomości, przeoczyłaś?

Gość nie bardzo rozumiem
Hugh Grant pewnie nie ma problemów z poderwaniem lasek, ale fakt że zastano go w aucie z czarnoskórą panienką sugeruje że nie dość że lubi to robić za kasę (mimo że ewidentnie nie musi) to lubi interracial, seks oralny i w miejscach publicznych..... są tacy kttórym staje tylko w momencie gdy seks wiąże się z dawką adrenaliny czyli ryzykiem, np że ktoś nas może zaskoczyć, zobaczyć itp niektórzy lubią być podglądani itp kumasz ? jak facet wiele w życiu przerobił i wiele widział czy doswiadczał to potrzebuje coraz więcej bodźców by go coś postawiło do pionu....

Gość nie bardzo rozumiem
Co do Mc Donaldsów, nie sugerowałam że pojawiaja sie tam jedynie umierający z głodu, sugerowałam ze zaspokajają głód Ci mało wyrafinowani i niewybredni..... z klientami prostytutek może być wręcz odwrotnie, Ci mogą być tak wybredni i wyrafinowani że przeciętna kobieta dałaby im w pysk gdyby wyjawili co sobie życzą i o czym fantazjują ;-)

Gość ofermm a
czyli ma większe oczekiwania niż "domowy obiad" - posługując się twoim przykładem. nie jest to dla niego żadna "namiastka", tak? przecież on może mieć każą panienkę (w uproszczeniu mówiąc), czarną, białą albo zieloną. nie musi sięgać po "namiastki" z braku "produktu pełnowartościowego". czyli korzysta z prostytutek bo chce a nie bo "musi płacić za seks". coś ci się te teorie kupy nie trzymają :D

Gość nie bardzo rozumiem
prawiczek a czy my kobiety twierdzimy że jesteśmy święte ?! gdybyśmy były to nie byłoby salonów masażu, seksu przedmałżeńskiego i bardzo licznego rzesza kochanek....

moj facet byl pare razy...byl baaaardzo dlugo samotny,chodzil raz na 5 lat,wiec i tak malo...potem ze strachu i tak mu stanac nie chcial.odblokowalam go po 3 miesiacach...mi go szkoda,sam mowil,ze to nie bylo to,ale nikogo innego nie spotykal,ma bardzo maly,zamkniety swiat.

Gość ofermm a
"Ci mogą być tak wybredni i wyrafinowani że przeciętna kobieta dałaby im w pysk gdyby wyjawili co sobie życzą i o czym fantazjują" no już nie przesadzaj. to był tylko samochód, nie było szans na bóg wie jakie udziwnienia. podejrzewam że 50 proc amerykanek jak usłyszało by że mówi do nich hugh grant to czegokolwiek by w tym samochodzie nie chciał robić nie zastanawiało by się dłużej niż 10 sekund.

Gość nie bardzo rozumiem
Nie zrozumiałeś.....może niektórzy muszą chodzić do dziwki bo tylko fakt że płacą za usługę ich kręci....na tyle by podneiść do pionu ich spracowanego walora..... Nie wiem, nie siedzę w głowie przeciętnego bywalca salonu masażu by wiedzieć jakie są jego motywy.... Nie siedzę nawet w głowie mojgo faceta by wiedzieć co sobie wizualizuje podczas seksu ze mną.....i może dobrze bo taka wiedza mogłaby wpłynąć na mój stosunek do seksu z nim.

Gość nie bardzo rozumiem
Oferma a ty nie uważasz to za frajesrstwo by taki aktor musiał płacić za seks ? Chyba nie posądzasz go o nieśmiałość..... W przypadku jednych facetów będzie to chęć urozmaicenia od rutynowego pożycia, zaspokojenie dziwaczych praktyk dla innego w ogóle zaliczenie jakiegokolwiek seks z kobietą w wirtualu.

ej no bez takich prosze.. NIGDY nie mowilam ze prostytuowanie jest ok bez wzgledu na sytuacje.. nie wiem co musialoby sie wydarzyc zebym uznala ze sytuacja jest az tak podbramkowa ze nie ma innego wyjscia..zwykle dziewczyny mowia ze nie maja czasu a potrzebuja kasy i dlatego "sa zmuszone" czy jakos tak.. mozna isc sprzatac pracowac w sklepie cokolwiek.. takze jak chodzi o mnie to prosze argumenty w temacie co do jednej opcji z wymienionych ze facet idzie 'pod presja' to chyba gorzej nikt juz trafic nie mogl.. czlowiek bez charakteru i bez swojego zdania (lub zwalajacy wine na innych) - jak dla mnie dno :/

co do kobiet i wynajmowania facetow za kase mysle to samo - zeby nie bylo:)

Gość ofermm a
no oczywiscie że nie uważam. z jakiegoś tam powodu widzać lubi z dziwką i tyle, jego sprawa. facet to bogaty, przystojny, znany, podziwiany i porządany aktor. obiekt westchnień wielu kobiet. można o nim różne rzeczy powiedzieć ale na pewno nie to że jest frajerem.

a no i jeszcze jedna sprawa.. jak facet ma upodobania nazwijmy to 'specyficzne' na ktore wiekszosc kobiet by sie nie zgodzilo, albo lubi adrenaline itp niech uprzedzi dziewczyne wczesniej i bedzie uczciwy w zwiazku :) a nie tlumaczy swoja natura... to tak jak osoby homoseksualne zakladaja rodziny z partnerem hetero i udaja przed nim i calym swiatem ze jest ok:/ chodzi o to zeby nie bylo zaklamania - potrzebujesz innych doznan czy wrazen? - ok ale niech twoj potencjalny partner wie w co sie pakuje.. to wszystko :)

Niby to to samo: trzeba ponosic koszty, tak? A czym sie rozni seks za pieniadze od seksu bedacego dopelnieniem uczucia? Tym, czym gowno warta chinska podrobka, ktora wiadomo, ze sie rozleci za chwile od markowego toawru, wartego swojej ceny. Jesli juz idiotycznie porownywac koszty, to KAZDE pieniadze wydane na seks z milosci maja wieksza wartosc dla faceta niz te wydane na najlepsza nawet dziwke swiata. Do dziwki tylka chodza pozbyc sie spremy. I wychodza. Jak z wc. A dla prawdziwej milosci sa w stanie zrobic bardzo wiele. Widac roznice? To znaczy, ze warto przeplacac:p Seks za kase czy chory z natury uklad fucking friends to tylko iluzja, namiastka i wkladanie dla samego wkladania, jak zwierzatka na trawniku. To ktory wybiera sie dzis na spacer? Taka piekna pogoda i trawa zielona... :p

prawiczku.. nie porownuj seksu w zwiazku (nawet bez glebszego uczucia) do seksu z prostytutka.. bo do drugiego dochodzi kilka aspektow takich jak: - swiadomosc ze 'musisz za to placic' (ponizajace) - ze ona tego nie chce, Ciebie nie chce, nie podobasz jej sie nawet i chce tylko tej kasy (tez ponizajace) - ze kilku kolesi 'spuscilo' sie (przepraszam za okreslenie) w nia dzisiaj chwile przed toba, a w jej zyciu setki :/ nie zawsze wszyskie te czynniki wystepuja razem ale jednak..jak dla mnie srednio zachecajace :)

Gość nie bardzo rozumiem
some, już widzę jakby było romantycznie jak koleś podczas bara-bara zaproponował że Ci kloca postawi na klatę ......nie ma to jak szczerość w związku.... nie powiesz mi że "przeciętna" dziewczyna będzie zachwycona jak koleś założy jej obrożę na szyję i zacznie podduszać albo będzie chciał by ona nasikała na niego.... niektórzy faceci naprawdę mają nieźle zryte berety i dziwaczne upodobania, ale są świadomi tego i przenigdy w życiu nie chcieliby się podzielić tymi swoimi skłonnościami z jakąkolwiek kobietą

prawik.. dla Ciebie 'grzeszenie' jest prawie wszystkim :P

Gość nie bardzo rozumiem
to już było wilokrotnie dla prawiczka przeszłość seksualna kobiety która miała 4 partnerów, z czego każdego w długotrwałym związku jest porównywalna do przeszłości prostytutki czy jej klienta