Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Engelik

Możliwe zajście??

Polecane posty

Gość Engelik

Witam serdecznie, proszę na mnie nie naskakiwac :) Ja tylko pytam... Nie wzięłam ostatniej-21 tabletki z opakowania. Dokładnie z instrukcją odczekałam 7 przepisowych dni. Miałam już kilka stosunków z narzeczonym bez dodatkowego zabezpieczenia podczas pierwszego tygodnia brania tabletek z nast opakowania. No i teraz pytanie... mogłam zajść?? Tabletki przyjmuję regularnie od roku... Czy któraś z Was zaszła w ciażę w ten sposób? Dziękują i pozdrawiam.

Gość ufttggg
Miałam tak kilka razy, ale nie zaszłam... :)

Gość joojjjjj
jeśli niewziełaś 21szej ale wziełaś nową po 7 dniach a nie po 8 czyli uwzględniłaś ten 1 dzień wcześniej to spoko - nic się niestanie - gorzej jeśli zrobiłaś przerwe normalnie jak zwykle czyli trwała 1 dzień dużej - wówczas jest szansa na owulacje i ciąże

Gość Engelik
Wzięłam tak jak w ulotce, z uwzględnieniem jednego dnia wstecz... ale mimo wszystko teraz az mi gorąco na sama mysl...

Gość aaaaabbccccccc
no to luzik - bądż spokojna bo nic niemiało prawa się stać

Gość Engelik
uuuuffff dzieuję kochane Mimo wszystko wybieram sie jutro go gina na wizyte kontrolna, bo mam wydety brzuch, i takie wrżenie spuchnietych jajników, mam nadżersko do tego i jeszcze doszło do tego zapalenie pęcherza...............:(

Gość nie martw się o to
ja tak często robiłam, żeby przesunąć okres, brałam kilka tabletek mniej, albo więcej, ale po 7 dniach zawsze rozpoczynałam nowe opakowanie nadal jesteś zabezpieczona :) zajście niemożliwe !!!