Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonooka777

Najgłupsza rzecz jaką zrobili wasi faceci po alkoholu?!

Polecane posty

Gość zielonooka777

Jestem bardzo ciekawa co potrafią zrobić. I jak na to reagujecie?

Gość wpisssujciee
zerwal ze mna:(

Gość zielonooka777
Wkurzyłaś go?

Potrafią zarzygać łazienkę. Potrafią wyznać miłośc innej kobiecie. Potrafią nas ignorować. potrafia być sobą.

Gość ploki13
wlazł na latarnie (jakieś 4 m), zeby ścignąć flage..z przegladu jakiś filmów...stwierdził ze mu sie przyda...

moj mi uciekl z samochodu jak zatrzymalam sie na swiatlach - w srodku nocy. jezdzilam i szukalam go jakas godzine. dzwonilam ale telefon mu padl. jak w koncu znalazlam okazalo sie ze czekal na moj telefon i bylo mu smutno, ze ja go wyrzucilam z samochodu i nie rozumial dlaczego - dluuugo musialam tlumaczyc, ze sam wysiadl i pobiegl gdzies

Gość moj chlop jest gupi
Moj nasikał do szafy, potem twierdził ze byl pewnien ze otwiera drzwi do kibelka a na dodatek pociagnal za krawat że niby wodę spuszcza.... Dobrze chociaz ze to byla jego szafa ;)

Gość policeman benz
mój zarzucił koc na plecy, wyszedł o czwartej nad ranem z domu w samych bokserkach i biegał z tym kocem po warszawie. jak ktoś go widział to tak, to był mój facet :o

Gość zielonooka777
Mój niedawno po grillu u znajomych udawał, że strzela z karabinu do psa, który na nas szczekał gdzieś za płotem u kogoś. Pies był strasznie duży i agresywny, płot bardzo niski i strasznie się bałam, a on jeszcze bardziej go rozzłościł. Tak mnie wkurzył tym zachowaniem...

Gość dobre dobre...
bueehehehheh, dobry topik!

obmacywał mi cycki na peronie ... ale było ciemno ; ] i pod koszulką ... ale ludzie mimo wszystko byli ;p

moj w swietateczny wieczor troche wypilismy ze znajomymi, wyszlismy na taras zapalic a ten wyskoczyl i zaczal udawac malpe - bardzo glosno - niezle echo bylo a jego nie dalo sie uciszyc

Gość zielonooka777
Z tym obmacywaniem to mój ma tak cały czas, a po alkoholu to juz odkleic się nie może :)

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a moj zarezerwowal bilet wycieczkowy do acccccapulcoooooo...na szczescie rezerwacje trzeba bylo oplacic w ciagu 24h i na drugi dzien...juz wytrzezwial bo ja zawsze kurwa chcialaem do acapulco...jjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaasne

kiedys po przegranym meczu naszej reprezentacji poszlismy na dyskoteke, ja wczesniej wyszlam pozniej dostalam telefon w srodku nocy - ratuj mnie - co sie stalo - nie wiem - a gdzie jestes - no tu okazalo sie ze wychodzac powiedzial przy ochroniarzach ze polacy to patalachy i tamci gazem go potraktowali i wyladowal na ostrym dyzurze, a pozniej sie uparl zebysmy na policje poszli no i kazali nam przyjsc jak on wytrzezwieje, a ten sie klocil przy tej ladzie, ze jest trzezwy a gdyby nie trzymal sie lady to by chyba upadl

Gość kalinkaczerwona
moj byly po alkoholu przyjechal do mnie samochodem, bez dokumentow i tak pijany blagal mnie zebym do niego wrocila. Dzis ma zakaz prowadzenia pojazdow.

Gość franczeskachita
a moj raz na weselu wypil za duzo...obrazil sie na mnie :P:P:P oczywiscie nic nie zrobilam no moze procz tego ze nie chcialam tanczyc... polozyl sie w jednym z pokoi dla gosci i kiedy juz wracalismy do domu poszlam go obudzic a on powiedzial- nie!! zostaw mnie bo ja tu spie z \"...\" (niby ze mna:P) odpowiedziala \"aha\" i poszlam ;)

Gość a mój zalewa kolejne komórki..
... i to dosłownie.W ciągu trzech lat 4.Zawsze po pijaku.Pierwszą winem,drugą piwem,trzecią wodą mineralną i tu się czuje usprawiedliwiony.Bo nie alkoholem.

Gość zielonooka777
Kiedyś na wakacjach nad jeziorkiem wypiliśmy po kilka piw (on może kilkanaście) i jak wracaliśmy do domku to uciekał mi w przeciwną stronę :) I tak ta droga powrotna wyglądała - co jakiś czas musiałam za nim biec i go ciągnąc za sobą do tego domku. jeszcze zginąłby gdzieś w lesie:) Jak już z wielkim trudem przyciągnęłam go do domku i pokłóciłam się z nim oczywiście to on wyłożył się na tarasie przed drzwiami i chciał tam spać. Musiałam wciągnąć go za nogi :) jak jestem na maxa wkurzona to mam bardzo duzo siły :)

jesli chodzi o jazde samochodem to jak prowadze zawsze po alkoholu glaszcze mnie po glowie, obejmuje itp - nie moge sie opedfzic a zaslania mi widok, przeszkadza w zmianie biegow i rusza kierownica

wszystkie wymiatacie :D ja nie miałam takich ekstremalnych przeżyć, raczej sama je tworzę ;] ale moi byli jakoś nie bardzo :D

Gość franczeskachita
albo raz jak wracalismy z dyskoteki tez za duzo wypil...bylo na ulicy sporo ludzi choc byla moze 3 w nocy a ten...wpadl w taka histerie!!! ryczal na glos jak dziecko!! zaryczany, usmarkany wyjacy tak szedl...spytalam go co sie stalo?? a on na to ze z nim zerwalam przeciez a on zyc beze mnie nie moze :P:P: hahaha oczywiscie z nim nie zrywalam..nie wiem co sobie ubzdural ale chociaz wiem jakby zareagowal jakbym to naprawde zrobila :P

Gość Ehh dlugo by wyliczac
Ale najbardziej zapamietalam jak kompletnie pijany zaczal sie czepiac ochroniarzy w nadmorskiej dyskotece. Tylko on do wiekszych raczej nie nalezal a panow bylo 5 i to sporych. Jak go odciagnelam do samochodu to chcial zebym mu oddala kluczyki to on wyciagnie kija z auta i im dopiero pokaze, oczywiscie sie nie zgodzilam wiec ganial mnie przez 15 min w deszczu wokol samochodu krzyczaac: Oddawaj kluczyki, juz ja im pokaze!

aaa nie .... pamiętam coś :) piliśmy wódkę na plaży, potem przeszliśmy do parku pić piwa. przyjechała policja, kilka osób zwiało no i zostałam ja on i ktoś. mieliśmy 17 lat... policjant do niego-proszę podać swój wiek, on-12... p-proszę sobie k... nie żartować, on-ale ja nie żartuję, mam 12 lat, p-dokumenty, on-no nie mam, ale serio mam 12, ej no, to widać! W końcu po ciężkich minutach dał dokumenty i go spisywali i cały czas się pytał namolnie czy może zapalić, chociaż wszyscy palili, on-ejjj no mogę zapalić? oni go olewali a on-ejj chcę być miły no ej no bo nie wiem czy mogę to wolę zapytać, ej to źle, czy co, bo nie rozumiem, czemu nic nie mówicie? zapalił, wziął 3 buchy i pytał się, gdzie może wyrzucić. staliśmy koło kosza ze specialnym czymś na kipy a on 'ejj a mogę tu'....

Gość Plusz
A moja dziołcha nago biegała po czantorii i wołała HEEEELP. Kiedy ruszyłem jej z pomocą ciągnęła mnie do namiotu znajomych kłócąc się ze mną że to nasz namiot.

Gość Ehh dlugo by wyliczac
Innym razem po imprezia wrocilismy do domu i on poszedl sie niby kapac, ale drzwi zostawil otwarte, wiec stoj w drzwiach patrze a on nalal plynu do kapieli, puscil wode, tyle ze nie wsadzil korka do wanny i tak sie wykapal w samej pianie i nawet sie nie zorientowal ze cos nie tak

Gość henia lato
a mój po pijaku poszedł do sklepu po piwo, w takim kapeluszu jak noszą pszczelarze (taki z siatką) kupił go sobie jak jeżdzi na ryby przeciw komarom i tak polazł po to piwo po powrocie powiedział że nie lubi tych bab w sklepie bo się dziwnie na niego patrzą jak wytrzeżwiał to ten sklep teraz omija szerokim łukiem

Gość ZUZKA001
Gdy byliśmy pod wpływem na rekreacji zresztą, poszliśmy sobie nad jezioro na pomost, zimno było i deszczowo i wietrznie. Mój mąż miał na sobie kapelusz taki za 5 zyli i zawiało i wpadł kapelusz do wody. Ja mu mówię zostaw, a on że nie uparty i pijany. Wlazł na dwie łodki, nogi nu się rozjechały i wpadł do wody. Zalał przy tym telefon za dobre 5 stówek :)