Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Napiszcie wiersz

Polecane posty

Gość

Lubię czytać :)

Co Ty w sobie masz, że ja tak Ciebie kocham? Że nie śpie po nocach, że za Tobą szlocham? Co Ty w sobie kryjesz tak cennego? Że mając to, nie chciałbym niczego innego!

Gość
Fajne :)

słowiczka żeby mi się chciało wstac z łóżka to napisałabym ci kilka wierszy z mojego zeszytu z dna szuflady,miałam 15 lat i za soba wielka pierwsza szkolna miłość:)

Gość
Ja trzymam pamiętniki od podstawówki:), bardzo dużo tego.

Gość poirytowany paluch
Pisałam se na kafe Lecz nie o bukake Jednak trochę łaciny czasem wtrącałam I zbanowana zostałam Przykro mi niezmiernie Czekam na rozgrzeszenie :classic_cool: Made by - pozdrawiam środkowym palcem

za oknem wieje wiatr,za oknem sypie śnieg,ja siedzę sama w domu,gdyz ty odszedłeś nie mówiąc cześć.Dlaczego to zrobiłeś,cóż byłam winna ci,serce me podle zraniłeś i pustkę zostawiłes w nim.Ja nadal ciebie kocham,i tęsknię za miłościa twą,często po nocach szlocham bo chcę byc z toba znów. dzieło pietnastolatki:)

Gość
Na początku w dzieciństwie dawałam pamiętnik do wpisywania, znalazłam wpis:"Strzela piorun w sosny, strzela piorun w dęby, jak cię chłopak zdradzi, strzel mu prosto w zęby".

Gość poirytowany paluch
Wcale nie ! 😭 Best of seler :classic_cool:

Gość
Agawo bardzo ładny wiersz :)

Gość poirytowany paluch
Widzę , że moja twórczość nie została doceniona :O Więcej nie będę się produkować !

zaraz wklepie jeszcze jeden ale tu nie dam głowy,że to moje dzieło,byc może go zerznęłam,dodam,że to napisany dla drugiej wielkiej miłości:)

Gość cvbbbbbnbbv
BYWA, ŻE MŁODOŚĆ UMIERA MŁODO, PEWNEJ SIERPNIOWEJ NIEDZIELI, BYWA,ŻE MIŁOŚĆ UMIERA MŁODO- RODZINA POCHOWA JĄ W BIELI. BYWA ,ŻE MŁODOŚĆ UMIERA MŁODO, MAŁO KTO NAD NIĄ ZAPŁACZE, BYWA,ŻE MŁODOŚĆ UMIERA MŁODO, A MOGŁO.. BYĆ INACZEJ.

Gość ofiara
W malej szopce kleczalam,drewno do kosza zbieralam,szopka byla stara mala,swiatlo mi pokazala.Swiatla sie nie przestraszylam,bo Pana Jezusa w nim zobaczylam.Bardzo nisko sie Bogu poklonilam,To od niego swiatlo bilo,serce moje miloscia wypelnilo.A postac to byla wspaniala,a na niej szata biala,zlotym sznurem przewiazana.z oblicza jegomilosc promieniala,i juz wiedzalamjak bardzo mnie kochala.tytulwiersza SEN

Gość cvbbbbbnbbv
Byłeś pierwszy w moim życiu w sercu moim pozostałeś ja kochałam Cię w ukryciu, Ty mnie nigdy nie kochałeś..

Juz tylko ciebie mam,jeśli odejdziesz stąd zostane sobie sama,jak palec,wyspa ląd...Widze niebo bez chmur i ciebie lecz za mgłą,dzieli nas gruby mur grzechów,co słodkie są...Miłośc,seks,ciało,czy warto miec tyle,czy to nie za mało...Wspomniec będzie mile,kogo się kochało w dzień,noc i przez chwilę,,,,,Wtedy byłam już o jakies dwa lata starsza to i "poezja" powazniejsza:)

Gość
Z pamiętnika: "Wspomnij"! "Bim bam bum jaki piękny album, lecz piękniejsza właścicielka co ma oczy jak perełka".

Gość ofiara
ZYC.O dobre zycje kore trwasz,o dobre zdrowie ktore masz.jedna chwila to wielki dar,a wokol ciebie zycia czar.I ciesz sie nim bo krotko trwa.A zyc bedziesztak,jak Pan ci da.I moze bedziesz mial miliony? ale bedziesz przez nie z niewolony.A moze bedziesz bez grosza ,ale piekna bedzie twoja dzusza.Nie wazne Kim bedziesz i co bedziesz miec.Wazne by bezgranicznie zyc chciec.Panie moj tak bardzo pragne ,pieknie zyc.Cieszyc sie kazda chwila i jeszcze byc.

Gość
Wzruszający:)